Η γάτα στην βεράντα, μας κάνει κχχχχ

Ξένια1712

Νεοφερμένο μέλος

Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Χθες το βράδυ που γύρησα σπίτι, βγήκα στην βεράντα να δω
αν έφαγε η γατουλίνα η μεγάλη που εμφανήστηκε πρόσφατα.
Της γέμισα ξανά τα κρακεράκια της και το νέρακι της και την φώναξα.
Εκείνη ξεφύτρωσε και πάλι από τα κεραμύδια του κάτω ορόφου και ήρθε.
Σκέφτηκα να πάρω την Σίσσυ μου να γνωριστούνε λιγάκι, έστω να έχουνε μια πρώτη επαφή να ξέρουν πως είναι δυο.
Πήρα την Σίσσυ αγκαλιά και βγήκαμε εξω.
Έβαλα την Σίσσυ σιγά σιγά κοντα στην μεγάλη και εκείνη κοιτουσε την Σίσσυ παραξενα. (ένιωθα όπως κραταγα την Σίσσυ πως πήγενε η καρδιά τησ να σπάσει από τον φόβο)
Τότε ήρθε λίγο πιο κοντά μας η μεγάλη γάτα, κόλησε την μυτη της στης Σίσσυς και στα καπάκια της έκανε ενα κακιασμένο κχχχχχχχχχχ
Μας πήγε η ψυχή στην κούλουρη, και εμένα και της Σίσσυς...

Τι έγινε?? γιατί αυτή η αντίδραση?? θα μας φάει??? δεν την θέλει την Σίσσυ μου?? Εμένα όσο και να την πλήσιάζω μόνη μου με κοιτάζει απλά και μέτα απομακρύνετε σιγά σιγά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι, όχι μην το κάνεις έτσι! Εγώ όταν έφερα τον Ήλιο τον είχα τρεις μέρες στο μπάνιο και τα δικά μου απ' έξω τον μύριζαν. Μετά τον έβγαλα στη μικρή γατοφόρο για 10 λεφτά και τον μύρισε ο Χούχος. Η Ελίνα κρύφτηκε. Την άλλη μέρα τον έβγαλα για μισή ώρα περίπου στη γατοφόρο και για μια ώρα το απόγευμα. Ο Χούχος εκείνη τημέρα έκανε λίγα κακά του στο χαλάκι του δωματίου και η Ελίνα εμετό στο χαλί. Από το στρες πιστεύω. Στη συνέχεια τον έβγαζα λίγο -λίγο στα χέρια μου και μετά στο δάπεδο... Το στρες υποχωρούσε βαθμιαία. Τα μεγάλα τα χάϊδευα και τα κανάκευα όσο δεν πάει για να τα καθησυχάσω ότι δεν χάνουν την αγάπη μου. Τα έπερνα μόνον αυτά στο κρεβάτι. Τώρα, ένα σχεδόν μήνα μετά, όλα είναι τέλεια ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:cool: Φοβάται η καυμενούλα. Σιγά, σιγά θα συνηθίσει

Χθες το βράδυ που γύρησα σπίτι, βγήκα στην βεράντα να δω
αν έφαγε η γατουλίνα η μεγάλη που εμφανήστηκε πρόσφατα.
Της γέμισα ξανά τα κρακεράκια της και το νέρακι της και την φώναξα.
Εκείνη ξεφύτρωσε και πάλι από τα κεραμύδια του κάτω ορόφου και ήρθε.
Σκέφτηκα να πάρω την Σίσσυ μου να γνωριστούνε λιγάκι, έστω να έχουνε μια πρώτη επαφή να ξέρουν πως είναι δυο.
Πήρα την Σίσσυ αγκαλιά και βγήκαμε εξω.
Έβαλα την Σίσσυ σιγά σιγά κοντα στην μεγάλη και εκείνη κοιτουσε την Σίσσυ παραξενα. (ένιωθα όπως κραταγα την Σίσσυ πως πήγενε η καρδιά τησ να σπάσει από τον φόβο)
Τότε ήρθε λίγο πιο κοντά μας η μεγάλη γάτα, κόλησε την μυτη της στης Σίσσυς και στα καπάκια της έκανε ενα κακιασμένο κχχχχχχχχχχ
Μας πήγε η ψυχή στην κούλουρη, και εμένα και της Σίσσυς...

Τι έγινε?? γιατί αυτή η αντίδραση?? θα μας φάει??? δεν την θέλει την Σίσσυ μου?? Εμένα όσο και να την πλήσιάζω μόνη μου με κοιτάζει απλά και μέτα απομακρύνετε σιγά σιγά.

Έλα καλέ, έτσι είναι οι γάτες! Θα τα βρουν μόνα τους. Μην ανησυχείς!
Αν δουν καινούριο μέλος, γίνονται σκύλες!!!:P
Το καλό είναι ότι η μεγάλη είναι μεγάλη, και όχι μεγάλος. Νομίζω ότι θα τα πάνε καλά. Απλά θέλει λίγο χρόνο η όλη κατάσταση.

Έλα καλέ, έτσι είναι οι γάτες! Θα τα βρουν μόνα τους. Μην ανησυχείς!
Αν δουν καινούριο μέλος, γίνονται σκύλες!!!:P
Το καλό είναι ότι η μεγάλη είναι μεγάλη, και όχι μεγάλος. Νομίζω ότι θα τα πάνε καλά. Απλά θέλει λίγο χρόνο η όλη κατάσταση.

Δεν ξέρω αν είναι κορίτσι ή αγόρι η μεγάλη γάτα.
Δεν πλησιάζετε και πολύ. Πως μπορώ να δω τι είναι???
Άλλο και τούτο πάλι... δεν το χα καν σκεφτεί....:blink::blink::blink:

Tι χρώματα έχει? Θα ήθελα πολύ να τον (την) δω

Έτσι κάπως είναι, άλλα όχι τόσο γκρι... είναι πιο γλυκό το χρωματάκι της... την έχω βγάλει με το κινητό... αλλά χωρίς το USB....

Συνημμένα

• GrayCat.jpg
    GrayCat.jpg
    185,2 KB · Εμφανίσεις: 52
Διάβασε κι εδώ πως μπορείς να τις φέρεις κοντά..:)

Αυτό με την πόρτα και το σταδιακό ανοιγμά της είναι πολύ έξυπνο!!!!
Έυγε!!!!! ευχαριστώ πολύ!!!! :)

Όμορφη η γατούλα. Εμένα μου φαίνετε απόμακρη και φοβισμένη αλλά καλόβουλη.
Άντε εμπειρία με άγρια γάταααα!!!
Αν την ημερέψεις θα είσαι θεά!

Μάλλον γατούλα είναι. Και πολύ όμορφη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back