09-11-12
22:40
Καλησπέρα, είμαι σε απόγνωση! Η γατούλα αυτή, 4-5 μηνών υγιής (έχει κάνει όλες τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις), αυτή την στιγμή φιλοξενείται στο μπάνιο μου. Είναι υπέρ-χαριτωμένη, φιλική και πολύ «συνεργάσιμη». Δυστυχώς έξω από το μπάνιο καραδοκούν ο σκύλος και η γάτα μου έτοιμοι να της ορμήσουν οπότε δεν μπορεί να μείνει εκεί για μεγάλο διάστημα. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να την φιλοξενήσει ή ακόμα καλύτερα να την υιοθετήσει σας παρακαλώ προωθήστε όπου μπορείτε. Θα δοθεί εμβολιασμένη, στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη και με φόρμα υιοθεσίας. 909600008953αριθμός microchip.
Ευχαριστώ πολύ,
Ελένη (6947377228)
Ευχαριστώ πολύ,
Ελένη (6947377228)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
10-11-12
10:14
Μακάρι να βρει ένα σπίτι αυτή η όμορφη μικρή το συντομότερο δυνατόν! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
10-11-12
10:34
Κουκετάκι σωστό είναι αυτή η μικρή! Εύχομαι σύντομα να γίνει και το δικό της θαύμα!! 

k@lypso
Νεοφερμένο μέλος
Η k@lypso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα.
10-11-12
21:36
ένα πολύ όμορφο γατάκι ο τίτλος το αδικεί!
εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη!
βγάλτου και καμιά πιο κοντινή φωτογραφία!
εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη!
βγάλτου και καμιά πιο κοντινή φωτογραφία!
11-11-12
12:20
Η γατούλα βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Ήμουνα ένας άνθρωπος που πίστευα ότι αν επιμείνεις στο να βρείς ένα σπίτι για ένα αδέσποτο, δεν μπορεί κάτι θα βρεθεί. Συζητώντας με πολύ κόσμο και αφού πλέον η γατούλα αυτή έχει αλλάξει ήδη 4 σπίτι ώς φιλοξενούμενη με ότι συνεπάγεται αυτό διαπιστώνω με λύπη ότι οι υιοθεσίες αυτή την εποχή στην Ελλάδα περνάνε την μεγαλύτερη κρίση. Η γατούλα αυτή την στιγμή φιλοξενείται σε ένα σπίτι με αρκετές γάτες κάτι που επιβαρύνει και την ίδια αλλά και το άτομο που την φιλοξενεί και όλα αυτά για να μην επιστρέψει στο δρόμο. Στο μπάνιο του σπιτιού μου ήταν αδύνατο να παραμείνει γιατί έκλαιγε συνέχεια και απέξω τα δικά μου ζώα είχαν πραγματικά πάθει υστερία και τα δικά μου νεύρα επίσης σε υστερία. Έχουμε ξοδέψει περίπου 300 ευρώ για το εμβόλιο, αιματολογικές βιοχημικές (έιτζ, λευχαιμία κλπ) και για την στείρωση που θα γίνει και αναρωτιέμαι γιατί να είναι όλα τόσο δύσκολα αυτή την στιγμή. Τονίζω το οικονομικό γιατί αφενός όσοι ασχολούνται με φιλοζωικά πλέον δεν έχουν να καλύψουν τα δικά τους έξοδα και αφετέρου γιατί οι τιμές ακόμα στους κτηνιάτρους είναι αρκετά υψηλές για τα αδέσποτα. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε οι τιμές να είναι πολύ χαμηλές για να μπορεί ένας φιλόζωος να ανταπεξέλθει. Ελπίζω να βρεθεί ένα καλό σπίτι για αυτό το γατί γιατί πραγματικά είναι υπέροχο με τους ανθρώπους. Είναι η ιδανική παρέα για να κάθεσαι στον καναπέ και να κουρνιάζει δίπλα σου. Το πρώτο ζευγάρι που την βρήκε & την έφερε στην πολυκατοικία μου την φιλοξένησαν για ένα βράδυ και μετά επειδή η γάτα ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας και πήγε στο διπλανό μπαλκόνι χωρίς να τους ρωτήσει τη άφησαν στις 11 τη νύχτα έξω απο την πόρτα τους νιώθοντας ότι έκαναν το χρέος τους απέναντι στην κοινωνία. Α της αγόρασαν και μια τροφή την οποία αφού τους την ζήτησα την άφησαν στα σκαλιά της πολυκατοικίας σε ένα μπολάκι χωρίς όμως νερό δίπλα. Οι άνθρωποι ένιωθαν καλά, αφού το " πρόβλημα" ήταν εκτός διαμερίσματος ήταν όλα οκ. Έτσι ξεκίνησε ο γολγοθάς ενός αδέσποτου γιατί φυσικά με εμένα ένοικο και με μια τόση δά ψιχούλα να κάθεται νύχτα έξω απο ένα διαμέρισμα πάνω στο χαλάκι ήταν ότι πιο δύσκολο να ανεχτώ. Και έτσι ξεκίνησε η αναζήτηση σπιτιού που είναι ότι πιο δύσκολο αυτή την στιγμή. Πιστεύω ότι μελλοντικά το καλύτερο που θα μπορούμε να κάνουμε ώς Έλληνες ώς προς τα αδέσποτα είναι να τους κάνουμε μια στείρωση για να μην πολλαπλασιαστούν και στη συνέχεια να τα αφήνουμε πάλι στους δρόμους γιατί όλη αυτή η ταλαιπωρία του ανθρώπου αλλά και του ζώου μαζί είναι πραγματικά μεγάλη. Ο αριθμός των αδέσποτων είναι υπεράριθμος, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και δεν υπάρχουν σπίτια που να μπορούν να φιλοξενήσουν. Τουλάχιστον ας στειρώνουμε για να επιστρέψουν στο δρόμο και να μην αναπαραχθούν και το πιο σημαντικό, πλέον οι αδέσποτες γάτες είναι γεμάτες ασθένειες τις οποίες μεταφέρουν στα μωρά τους. Είναι πολύ κρίμα να αναπαράγονται συνέχεια άρρωστα ζώα τα οποία ούτε θα επιβιώσουν αλλά και αν επιβιώσουν δεν θα μπορέσουν να βρούν σπίτι να τα υιοθετήσει ούτε κάν να φύγουν για το εξωτερικό.
11-11-12
12:23
Το τηλ επικοινωνίας αν ενδιαφέρεται κάποιος να την υιοθετήσει είναι 6947377228
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
24-11-12
16:42
Elinor έβαλες την αγγελία στο Facebook? Αν όχι, πες μου να την προωθήσω κι εκεί. Καλή τύχη στη μικρή!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum