Η γατούλα από μέλι υιοθετήθηκε

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί η Μελένια υιοθετήθηκε από μια καταπληκτική κοπέλα που ήθελε μεγαλύτερη κάπως γατούλα καθώς δεν θα είχε πολυ χρόνο να ασχοληθεί με ένα μικρό γατάκι.
Μιλήσαμε μόλις τώρα που μπήκαν σπίτι και μου ακούστηκε πολύ χαρούμενη.
Πιστεύω πια ότι κάθε γατάκι έχει τη μοίρα του. Η Μελένια ήταν να υιοθετηθεί τόσες φορές και πάντα κάτι γινόταν, ώσπου έγινε αυτό το τηλεφώνημα..να φανταστείτε η κοπέλα την πήρε αμέσως σπίτι της, ούτε καν τη φωτογραφία δεν είχε δει...και μόλις την είδε δεν την ξανάφησε από τα χέρια της...νομίζω όμως οτι το συγκεκριμένο γατί το αξίζει..:D
Νομίζω ότι το Μελένιο θα έχει μια πολύ καλή ζωούλα κοντά της και επίσης θα της κάνει πολύ καλή και τρυφερή παρέα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά νότα είσαι απίστευτη!!:up::up: Τί να πώ μένω άφωνη!!!!!:confused::confused:

Μπράβο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπάβω νοτα παλι τα καταφερες:).φιλακια στη μελενια και πιστευω να μαθαινουμε νεα της απ τη κοπελα που τη πηρε.:up:

α,ρε nota,δεν μας λες και μας το κολπο σου???:D

:up::up:
Τέλεια!!!!!!! Αχ, πολύ χάρηκα για την γατούλα! Της άξιζε να βρει ένα καλό σπιτάκι!!!
ΜΠΡΑΒΟ Νότα!

:)και εγώ έχω καταχαρεί παιδιά, λες και ήταν δικό μου γατάκι...της άξιζε όμως είναι τόσο όμορφη και γλυκιά...το μπράβο στην κοπέλα που την πήρε γιατί δεν "κόλλησε" στο ότι δεν ειναι πια γατάκι αλλά γατούλα..
...και στην Myrtos (Αμαλία) και στην κυρία της Φιλοζωϊκής που την γιατροπόρεψε και την έσωσε από τον δρόμο...δεν είμαι μόνη μου..αυτό που κατάλαβα από εδω, είναι ότι με τη συνεργασία μας καταφέρνουμε πολλά και καλά...:) (δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω από τη χαρά μου)

Τελεια νεα!! :up::up::up:
Τελικά είχα διαίσθηση και μπήκα στο φόρουμ, ενώ έχω τρομερό διάβασμα!!!
Ειμαι ευτυχής γιατι ειναι μια κουκλίτσα και η κοπέλα θα είναι υπερ-τυχερή μαζί της!

Πες τη βρε Νοτα να μαθαίνουμε νεα, την έχω ερωτευτεί τη γατούλα!

Μπράβο σας!!!!:up::up::up:

Καταπληκτικά νέα! :)

Μπραβο σου Νοτα!!!! :up::up:
Πολυ χαρηκα για τη γατουλα!!!!!

Καλημέρα! Τέτοια θέλω να διαβάζω κάθε πρωί! :happy:
Μπράβο Νότα!!! :up::up:
(αλήθεια, μετράς πόσα γατο-ανιψάκια έχεις πια; ) :)

Καλημέρα! Δεν ξέρω νομίζω είναι γύρω στα 8-10 δεν θυμάμαι, αν και δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ένα: σε κάθε σπίτι και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια γάτα...αυτή είναι η αντιστοιχία:lol::lol:

Ax πολύ χάρηκα βρε Νότα!:up:
Ελπίζω να υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι σαν την κοπέλλα που πήρε τη γατούλα αυτή...Ψάχνουμε κι εμείς...:(

κάτι θα βρεθεί βρε Ισμήνη μου. Αυτή η κοπέλλα ας πούμε με πήρε για τα φουντωτά, αλλά μου είπε ότι θα ήθελε κάποια πιο μεγάλη γατούλα. Θα το έχω υπόψη μου πάντως γιατί με παίρνουν καμμια φορά ακόμη για να την προωθήσουμε και αυτή...:)

Πραγματικά χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες Νότα!
Μπράβο σου!
Ειχα στεναχωρηθεί πολύ που δεν την είχα πάρει εγώ, την σκεφτόμουν συνέχεια.
Χαίρομαι που η νέα μαμά της ξετρελάθηκε μαζί της.
Αλλά δεν μπορούσε να γίνει κι αλλιώς...
Τέτοιο όμορφο μουτράκι!!!
Ευχομαι να δώσουν πολύ χαρά η μία στην άλλη!:) :) :) :)

Aντε όλα τα λίγο μεγαλύτερα γατάκια να βρουν σπιτάκι..:) Και εγώ ψάχνω για τον Μανωλάκη τώρα..είναι και μαυρούλης και δύσκολα θα βρεθεί κάτι..:/:

:up::up::up::up::up: Αχ τι όμορφο νέο!!!!! Συνεχεια την σκεφτόμουν... Μπράβο!!!!!!!:):):):):)

:up::up:μπράβο Νότα εύγε:up::up:, κάλη τύχη και στα υπόλοιπα γατάκια που περιμένουν ένα ζεστό σπιτάκι:/:

Σας ευχαριστώ παιδιά:redface:. Η κοπέλλα που την πήρε είναι πολύ χαρούμενη τελικά με την επιλογή της...αυτό δεν ειναι γάτα είναι "βουτυρο"

Σας ευχαριστώ παιδιά:redface:. Η κοπέλλα που την πήρε είναι πολύ χαρούμενη τελικά με την επιλογή της...αυτό δεν ειναι γάτα είναι "βουτυρο"
Φαίνεται στη φώτο....:)
(Τωρα λείπει το μέλι για να συμπληρωθεί το μενού....:P;))

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back