Νατασα_V
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Είσαι σίγουρη ότι είναι μόλις 5 μηνών?Μήπως απλά μικροδείχνει ή την ξέρεις από γατάκι?
Δεν νομίζω ότι έχεις άλλη επιλογή, πέραν του να βρεις τρόπο να έχεις άμεση επαφή με κτηνίατρο, μόνη σου αν προκύψει κάτι, δεν μπορώ να φανταστώ με ποιον τρόπο θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατασα_V
Νεοφερμένο μέλος
Νατασα_V
Νεοφερμένο μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Νατασα_V
Νεοφερμένο μέλος
Απλά κατανοώ το άγχος σου, από την άλλη νιώθω όμως πως ό,τι και να λέμε, αν προκύψει δυστοκία μάλλον μόνο ο κτηνίατρος μπορεί να βοηθήσει....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατασα_V
Νεοφερμένο μέλος
Σ'ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση.Δυστυχώς δεν μένω στις Σέρρες αλλά στη Βουλγαρία,εδώ όχι γάτα,ακόμα και άνθρωπος να πάθει κάτι δεν υπάρχει τίποτα,είναι λίγο τραγική η κατάσταση
Αν έμενα στην πόλη μου θα ήταν απλά τα πράγματα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατασα_V
Νεοφερμένο μέλος
αγχωμένα για να ξεαγχωθούν..οπότε μπορεί να είχε κάποια πονάκια που την τρόμαξαν.Να σου πω ότι από την εμπειρία μου
τόσο μικρή γατούλα μπορεί να τα γεννήσει νεκρά ή να τα παρατήσει καθώς δεν έχει αναπτύξει ακόμα το μητρικό φίλτρο.Μπορεί
βέβαια και όλα να πάνε μια χαρά,το έχω δει και αυτό!Καλό θα είναι να είσαι κοντά της εκείνη την ώρα να την ηρεμείς και να
φροντίσεις να τα γλύψει,μην τα πιάσεις όμως πριν βεβαιωθείς για τις προθέσεις της!Ευχομαι να πάνε όλα καλά

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανάλογα με τη σχέση που έχετε μεταξύ σας, προετοιμάσου για πολλή ώρα παρέας και κανακέματος στη γατούλα ενώ γεννάει. Εμένα όλες οι γατούλες μου έτυχε να με θέλουν κοντά τους εκείνες τις ώρες, οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις ήταν κάμποσες. Μόνο μία φορά είχαμε κακό τέλος, λόγω δυστοκίας. Όλες οι υπόλοιπες κατέληξαν θετικά με τις γατούλες να κρατάνε αγκαλιά τα μωρά τους. Εύχομαι τα καλύτερα.
Νατασα_V
Νεοφερμένο μέλος
Τέλος πάντων,το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,να είσαι καλά.koukimanster κι εμένα έδειξε εκείνη την ώρα που πονούσε ότι με θέλει δίπλα της συνέχεια,και αυτό θα κάνω φυσικά όταν έρθει η ώρα,για όσο χρειαστεί.Σ'ευχαριστώ πολύ.
Νατασα_V
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Νατασα_V
Νεοφερμένο μέλος
εδώ η περήφανη μανούλα https://www.mypetz.gr/gallery/files/6/9/7/0/9/p1050336.jpg
κι εδώ το μικρό μου φυστικάκι που θα μείνει στην οικογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/files/6/9/7/0/9/p1050384.jpg
Νατασα_V
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις πατήσω όμως πάνω στην εικόνα μου εμφανίζει την κανονική..ξέρει κανείς τι μπορεί να κάνω λάθος?
AperfectCircle
Νεοφερμένο μέλος
εμένα το τρίχρωμο μου γέμισε το μάτι στην πρώτη φώτο.

Νατασα_V
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool