Η γατούλα μου κουτσαίνει!

Κατερίνα Ζαχαράκη

Νεοφερμένο μέλος

Ο Κατερίνα Ζαχαράκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Πριν λίγες μέρες, προσπαθώντας να την κλείσω σε ένα δωμάτιο επειδή βάφαμε το σπίτι, έκανε απότομες κινήσεις και πήδηξε άτσαλα στο πάτωμα. Όλη μέρα κοιμόταν κλεισμένη στο δωμάτιο (φοβήθηκε τους μπογιατζήδες) και το βράδυ όταν σηκώθηκε, περπατούσε κουτσαίνοντας και έκλαψε λίγο. Έδειχνε φοβισμένη οπότε την πήγα στον κτηνίατρο. Την εξέτασε κανένα τέταρτο και την έβαλε να κάνει πολλές κινήσεις. Είπε ότι μάλλον πρόκειται για διάστρεμμα και θα της περάσει σε 7-10 μέρες. Το θέμα είναι ότι ακόμα κουτσαίνει, και μάλιστα ώρες-ώρες πιο έντονα, ειδικά όταν σηκώνεται από τον ύπνο, μέχρι να ξεμουδιάσει λίγο. Ο κτηνίατρος μου έδωσε και ένα αντιφλεγμονώδες να της δώσω, θα το αρχίσω από σήμερα. Ξέρει κανείς σας πόσο καιρό κάνει να περάσει το διάστρεμμα; Την έχω περιορίσει ώστε να μην κάνει μεγάλα άλματα στο σπίτι. Μήπως πρέπει να την πάω για ακτίνες; Ο κτηνίατρος την ψηλάφισε καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Κατερίνα και καλώς ήλθες στο MyCat! :)
Πότε χτύπησε η μικρή;
Μήπως πρέπει να κάνεις λίγο ακόμα υπομονή, να δεις πως θα ανταποκριθεί και στην αγωγή;
Προσωπικά, δεν έχω παρόμοια εμπειρία με τα δικά μου οπότε δεν μπορώ να σου πω πόσο θα διαρκέσει περίπου. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Η Sukie χτύπησε πέφτοντας από τα χέρια της αδερφής μου όταν προσπάθησε να την πιάσει. Δεν ήταν από ύψος, μάλλον ήταν άχαρο το πέσιμο επειδή είχε φοβηθεί. Από χθες άρχισα να της δίνω το αντιφλεγμονώδες σιρόπι. Θα δούμε πώς θα πάει. Απλά ανησυχώ επειδή θα λείψω για μερικές μέρες. Θα σας πω από Δευτέρα πώς πήγε η αγωγή.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back