Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάνει κάτι πολύ περίεργο αλλά και πολύ γλυκό: προσπαθεί πάση θυσία να βρει το πρόσωπό μου, βάζει τη μουσούδα της στη δικιά μου και τα χεράκια της στα μάγουλά μου. Στην ουσία μου αγκαλιάζει το πρόσωπο! Θέλει να κοιμόμαστε έτσι!
Το καταλαβαίνω ότι αυτό είναι εκδήλωση αγάπης αλλά μήπως σημαίνει και τίποτα άλλο? Της λείπει άραγε κάτι? Μήπως θέλει να μου πει κάτι? Ώρες - ώρες νιώθω χαζή που δεν καταλαβαίνω τι μου λέει....
Ξέρει κανείς να μου πει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Προφανως η γατουλα σου ειναι κοινωνικη και πολυ εκδηλωτικη, και για αυτην εισαι το πιο οικειο πλασμα.

Οι γατες εχουν την γλωσσα του σωματος, με την επαφη μαζι σου προφανως νιωθει ασφαλεια και σιγουρια.

Εγω θα ελεγα οτι εισαι ...λιγο τυχερη, με τις αγαπες που σου κανει η γατουλα σου.

Σε συμβουλευω, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!

Σε ζηλευω.Μακαρι και η απομακρη μου Μυρτουλα να ηταν ετσι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγουρα δεν χρειαζεται να νιωθεις χαζη!
Προφανως η γατουλα σου ειναι κοινωνικη και πολυ εκδηλωτικη, και για αυτην εισαι το πιο οικειο πλασμα.
Οι γατες εχουν την γλωσσα του σωματος, με την επαφη μαζι σου προφανως νιωθει ασφαλεια και σιγουρια.
Εγω θα ελεγα οτι εισαι ...λιγο τυχερη, με τις αγαπες που σου κανει η γατουλα σου.Σε συμβουλευω, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!
![]()
Σε ζηλευω.Μακαρι και η απομακρη μου Μυρτουλα να ηταν ετσι!![]()
Εννοείται ότι το απολαμβάνω!
Απλά πρώτη φορά μου συμβαίνει να έχω γάτα τόσο εκδηλωτική. Συνήθως εμείς χαϊδεύουμε τις γάτες μας. Στην περίπτωση της Ηλέκτρας συμβαίνει το αντίθετο, αυτή χαϊδεύει και αγκαλιάζει εμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Με γαργαλάνε τα μουστάκια της όμως
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ηλέκτρα σου είναι αξιαγάπητη και το έδειξε αυτο απο την πρώτη στιγμή που τη βρήκα!Ηταν πολύ τρυφερή και προσπαθούσε όπως μπορούσε να εχει επαφή μαζί μας!
Συνέχεια τριβόταν πάνω μας και γουργούριζε!Αφού ο άντρας μου που έκανε δουλειές στο γκαράζ μου έλεγε ότι ανέβαινε στον ώμο του και τριβόταν στο πρόσωπό του!!
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνέχεια τριβόταν πάνω μας και γουργούριζε!Αφού ο άντρας μου που έκανε δουλειές στο γκαράζ μου έλεγε ότι ανέβαινε στον ώμο του και τριβόταν στο πρόσωπό του!!![]()
Κ εμένα το ίδιο μου κάνει!!!
Είναι ο χαρακτήρας της έτσι! Γλυκιά και γεμάτη αγάπη
vickymoon
Διάσημο μέλος
ειναι πολυ τρυφερη γιατι με πιανει κ με σφιγγει κιολας

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
(δεν ξερω να τις επισυναψω εδω, απο το αλλο θεμα, η βλαχα εγω)
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος

goutouna
Νεοφερμένο μέλος
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστε μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!! ΤΙ γλυκΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! εχω λιωσει..... και ο δικος μου ειναι εκδηλωτικος αλλα δεν μου κανει αγκαλιτσεεεεεεεεεςςς!!!!
Η Ηλέκτρα ό,τι και να κάνω είναι πάνω μου. Σκαρφαλώνει από το πόδι μου και γαντζώνεται στη μέση μου (πολλές φορές αυτό πονάει!) και κυκλοφορούμε έτσι.

vickymoon
Διάσημο μέλος
σαν μωρο που το εχει παρει ο υπνος

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειδατε που σας λεω. εχω κατι αλλες φωτο που θα τρελαθειτε. την εχω αγκαλια και ανοιγει τα χερακια της αναμεσα στο κεφαλι μου κ ριχνει το κεφαλακι της αποτ τον ωμο μου.
σαν μωρο που το εχει παρει ο υπνος![]()
Πού τις έχεις να τις δούμε?
Πρέπει επειγόντως να κάνω φωτοαλμπουμ στην Ηλέκτρα
Δε γίνεται τέτοιο κορίτσι να μην έχει φωτογραφίες
vickymoon
Διάσημο μέλος
στο σπιτι τις εχω. θα τις βαλω οταν παω αμεσως.Πού τις έχεις να τις δούμε?
Πρέπει επειγόντως να κάνω φωτοαλμπουμ στην ΗλέκτραΔε γίνεται τέτοιο κορίτσι να μην έχει φωτογραφίες
![]()
κ εγω δεν εχω κανει αλμπουμ η κακουργα. κ εχω και 3 μοντελα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool