Η γατούλα μου μου κάνει αγκαλιές

Angelica16775

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 174 μηνύματα.
Κάθε βράδυ η Ηλέκτρα μου κοιμάται μαζί μου, κατα προτίμηση κάτω από την κουβέρτα. Το πρωί όμως που ξυπνάει αρχίζει τα γουργουρητά και ανεβαίνει στο μαξιλάρι μου.
Κάνει κάτι πολύ περίεργο αλλά και πολύ γλυκό: προσπαθεί πάση θυσία να βρει το πρόσωπό μου, βάζει τη μουσούδα της στη δικιά μου και τα χεράκια της στα μάγουλά μου. Στην ουσία μου αγκαλιάζει το πρόσωπο! Θέλει να κοιμόμαστε έτσι!
Το καταλαβαίνω ότι αυτό είναι εκδήλωση αγάπης αλλά μήπως σημαίνει και τίποτα άλλο? Της λείπει άραγε κάτι? Μήπως θέλει να μου πει κάτι? Ώρες - ώρες νιώθω χαζή που δεν καταλαβαίνω τι μου λέει....
Ξέρει κανείς να μου πει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγουρα δεν χρειαζεται να νιωθεις χαζη!:blink::lol::lol::lol:
Προφανως η γατουλα σου ειναι κοινωνικη και πολυ εκδηλωτικη, και για αυτην εισαι το πιο οικειο πλασμα.:D
Οι γατες εχουν την γλωσσα του σωματος, με την επαφη μαζι σου προφανως νιωθει ασφαλεια και σιγουρια.:D
Εγω θα ελεγα οτι εισαι ...λιγο τυχερη, με τις αγαπες που σου κανει η γατουλα σου.;):up: Σε συμβουλευω, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!:blink:;):lol::lol:
Σε ζηλευω.Μακαρι και η απομακρη μου Μυρτουλα να ηταν ετσι! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγουρα δεν χρειαζεται να νιωθεις χαζη!:blink::lol::lol::lol:
Προφανως η γατουλα σου ειναι κοινωνικη και πολυ εκδηλωτικη, και για αυτην εισαι το πιο οικειο πλασμα.:D
Οι γατες εχουν την γλωσσα του σωματος, με την επαφη μαζι σου προφανως νιωθει ασφαλεια και σιγουρια.:D
Εγω θα ελεγα οτι εισαι ...λιγο τυχερη, με τις αγαπες που σου κανει η γατουλα σου.;):up: Σε συμβουλευω, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!:blink:;):lol::lol:
Σε ζηλευω.Μακαρι και η απομακρη μου Μυρτουλα να ηταν ετσι! :(

Εννοείται ότι το απολαμβάνω!:up: Απλά πρώτη φορά μου συμβαίνει να έχω γάτα τόσο εκδηλωτική. Συνήθως εμείς χαϊδεύουμε τις γάτες μας. Στην περίπτωση της Ηλέκτρας συμβαίνει το αντίθετο, αυτή χαϊδεύει και αγκαλιάζει εμένα:blink:

Και η Μόιρα κάνει κάτι παρόμοιο.Ενώ στον Σειριο αρκει να κοιμαται κολλημενος πανω μου,η Μόιρα πρέπει να ακουμπά τη μουσούδα της στο προσωπό μου,ακομα κι οταν καθομαι βολευεται "ορθια" για να ακουμπα τη μουσουδα της στο προσωπο μου.

ψυχουλες !! και εμεις ετσι κοιμομαστε, αγκαλιτσα, με τις μουσουδες κολλημενες ! :inlove::inlove:

Η Ηλέκτρα μου όταν κάθομαι ανεβαίνει στην πλάτη του καναπέ για να είναι στο ίδιο ύψος με μένα και ακουμπάει στο μάγουλό μου:). Με γαργαλάνε τα μουστάκια της όμως:lol:

Ελπίζω αύριο να με αγαπάει το ίδιο όταν γυρίσουμε από τον κτηνίατρο:(

Αγγελική μου είσαι πολύ τυχερή!:up:Η Ηλέκτρα σου είναι αξιαγάπητη και το έδειξε αυτο απο την πρώτη στιγμή που τη βρήκα!Ηταν πολύ τρυφερή και προσπαθούσε όπως μπορούσε να εχει επαφή μαζί μας!:)Συνέχεια τριβόταν πάνω μας και γουργούριζε!Αφού ο άντρας μου που έκανε δουλειές στο γκαράζ μου έλεγε ότι ανέβαινε στον ώμο του και τριβόταν στο πρόσωπό του!!:happy:

Συνέχεια τριβόταν πάνω μας και γουργούριζε!Αφού ο άντρας μου που έκανε δουλειές στο γκαράζ μου έλεγε ότι ανέβαινε στον ώμο του και τριβόταν στο πρόσωπό του!!:happy:

Κ εμένα το ίδιο μου κάνει!!!:up: Είναι ο χαρακτήρας της έτσι! Γλυκιά και γεμάτη αγάπη:up:

κ εμενα με αγκαλιαζει η μαργαριτα. τωρα ειμαι στη δουλεια κ δεν εχω φωτο. οταν παω σπιτι θα βαλω και θα δεις.
ειναι πολυ τρυφερη γιατι με πιανει κ με σφιγγει κιολας;)

Ναι ναι! Να μας βάλεις φωτό:up:

αμα μπεις στο θεμα "με διαλεξε δεν τη διαλεξα" θα δειτε απιστευτες φωτο με αγκαλιες. απιστευτες.
(δεν ξερω να τις επισυναψω εδω, απο το αλλο θεμα, η βλαχα εγω):down:

ΟΚ, πάω να δω

Μου φαίνεται πως θα πρέπει να ανοίξουμε θέμα Αγκαλόγατα - Χαδιαρόγατα:hmm:

Χριστε μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!! ΤΙ γλυκΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! εχω λιωσει..... και ο δικος μου ειναι εκδηλωτικος αλλα δεν μου κανει αγκαλιτσεεεεεεεεεςςς!!!!

Χριστε μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!! ΤΙ γλυκΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! εχω λιωσει..... και ο δικος μου ειναι εκδηλωτικος αλλα δεν μου κανει αγκαλιτσεεεεεεεεεςςς!!!!

Η Ηλέκτρα ό,τι και να κάνω είναι πάνω μου. Σκαρφαλώνει από το πόδι μου και γαντζώνεται στη μέση μου (πολλές φορές αυτό πονάει!) και κυκλοφορούμε έτσι.:blink:

ειδατε που σας λεω. εχω κατι αλλες φωτο που θα τρελαθειτε. την εχω αγκαλια και ανοιγει τα χερακια της αναμεσα στο κεφαλι μου κ ριχνει το κεφαλακι της αποτ τον ωμο μου.
σαν μωρο που το εχει παρει ο υπνος:):):)

ειδατε που σας λεω. εχω κατι αλλες φωτο που θα τρελαθειτε. την εχω αγκαλια και ανοιγει τα χερακια της αναμεσα στο κεφαλι μου κ ριχνει το κεφαλακι της αποτ τον ωμο μου.
σαν μωρο που το εχει παρει ο υπνος:):):)

Πού τις έχεις να τις δούμε?

Πρέπει επειγόντως να κάνω φωτοαλμπουμ στην Ηλέκτρα:hmm:Δε γίνεται τέτοιο κορίτσι να μην έχει φωτογραφίες:/:

Πού τις έχεις να τις δούμε?

Πρέπει επειγόντως να κάνω φωτοαλμπουμ στην Ηλέκτρα:hmm:Δε γίνεται τέτοιο κορίτσι να μην έχει φωτογραφίες:/:
στο σπιτι τις εχω. θα τις βαλω οταν παω αμεσως.
κ εγω δεν εχω κανει αλμπουμ η κακουργα. κ εχω και 3 μοντελα:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back