Η διατροφή στην περίοδο που ειναι έγκυος

tomkarachris

Νεοφερμένο μέλος

Ο tomkarachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω για την διατροφή της Γάτας μου. Είχα πάντα Γάτα αλλά ποτέ δεν αγόραζα τροφή , της δίναμε από το δικό μας φαγητό(αν ήταν ΥΓΙΕΙΝΗ για αυτήν), θα μου πείτε ΕΦΤΑΝΕ:hmm: δόξα το θεό είμαστε 3 οικογένειες στο σπίτι μου(τρείς όροφοι). Ευτυχώς ή Δύστυχος κάθε χρόνο μένει έγκυος (όπως τώρα). Θέλω να ρωτήσω να τις δίνω ότι τις έδινα πριν η να τα προσέξω τη της δίνω. 3 φόρες την εβδομάδα δίνω whikas:D στην γάτα μου κάτι σαν ζελέ με κρέας είναι … έχω ακούσει ότι αν τρώει συνέχεια μετά θέλει μόνο αυτά και αν δεν τις δόσεις ΠΕΘΑΙΝΕΙ:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα υπαρχουν ειδικεσ τροφεσ στα pet shop τωρα που ειναι η γατουλα σου εγκυος δωσε μου 2 λεπτα να ψαξω στα αρχεια μου να σου πω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπον τετοιες τροφες εχει proplan κ eukanuba την δοσολογια την γραφουν επανω κ ποτε δεν πέθανε γατα γιατι ετρωγε whiskas κ δεν τισ το ξαναδωσαμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back