tomkarachris
Νεοφερμένο μέλος
Ο tomkarachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
26-03-06
20:22
Θα ήθελα να σας ρωτήσω για την διατροφή της Γάτας μου. Είχα πάντα Γάτα αλλά ποτέ δεν αγόραζα τροφή , της δίναμε από το δικό μας φαγητό(αν ήταν ΥΓΙΕΙΝΗ για αυτήν), θα μου πείτε ΕΦΤΑΝΕ
δόξα το θεό είμαστε 3 οικογένειες στο σπίτι μου(τρείς όροφοι). Ευτυχώς ή Δύστυχος κάθε χρόνο μένει έγκυος (όπως τώρα). Θέλω να ρωτήσω να τις δίνω ότι τις έδινα πριν η να τα προσέξω τη της δίνω. 3 φόρες την εβδομάδα δίνω whikas
στην γάτα μου κάτι σαν ζελέ με κρέας είναι … έχω ακούσει ότι αν τρώει συνέχεια μετά θέλει μόνο αυτά και αν δεν τις δόσεις ΠΕΘΑΙΝΕΙ
δόξα το θεό είμαστε 3 οικογένειες στο σπίτι μου(τρείς όροφοι). Ευτυχώς ή Δύστυχος κάθε χρόνο μένει έγκυος (όπως τώρα). Θέλω να ρωτήσω να τις δίνω ότι τις έδινα πριν η να τα προσέξω τη της δίνω. 3 φόρες την εβδομάδα δίνω whikas
στην γάτα μου κάτι σαν ζελέ με κρέας είναι … έχω ακούσει ότι αν τρώει συνέχεια μετά θέλει μόνο αυτά και αν δεν τις δόσεις ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
26-03-06
20:28
καλησπερα υπαρχουν ειδικεσ τροφεσ στα pet shop τωρα που ειναι η γατουλα σου εγκυος δωσε μου 2 λεπτα να ψαξω στα αρχεια μου να σου πω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
26-03-06
20:33
λοιπον τετοιες τροφες εχει proplan κ eukanuba την δοσολογια την γραφουν επανω κ ποτε δεν πέθανε γατα γιατι ετρωγε whiskas κ δεν τισ το ξαναδωσαμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum