ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
30-03-06
07:33
Εχτες το βραδυ πεφτοντας να κοιμηθουμε ολα ηταν στην θεση τους. Ο Λαμπης στο κρεβάτι στα ποδια μου, ο αντρας μου στην αλλη πλευρα. Το πρωι κατα τισ 4.30 ξυπνήσαμε. Νομιζαμε οτι ο λαμπης ηταν κατω απο το παπλωμα αλλά παρατηρησα οτι ηταν η μπαλκονοπορτα ηταν ανοιχτη. Τοτε κοιταξα με τρομο το κρεβατι και επιβεβαιώθηκαν οι φοβοι μου: ο Λαμπης το ειχε σκασει! Βγηκα στο μπαλκονι κατεβηκα στο δρομο φωναζα φωναζα τιποτα... Μπηκα μεσα, ανοιξα τον Η/Υ και επιασα κουβεντα με την μισελιτσα μας. Ηταν η μονη που μπορουσε να με καταλαβει εκεινη την στιγμη... Ξαφνικα ακουσα απο εξω καβγα, βγαινω κοιταω τιποτα ολοι κατω ο λαμπης αφαντος ακουω την φωνή του ομως δεν τον βλεπω... Ολοι ηταν εκει: η Πιτσιλω, ο Κουτσαβλος, ο Φαντομας, ο Ποκυ, ο Τζουνιορ... Ξανα μεσα να ξεχαστω. Ξάφνου ακουω μια φωνη γνωστη που ειναι αγρια κ τσαμπουκας βγαινω κοιταω κ τι να δω το λαμπη να εχει στην φερμα τον Κουτσαβλο! Παραταω την μισελ κ τρεχω να τον μαζεψω με το που με βλεπει ερχεται στα ποδια μου, τον παίρνω αγκαλια, μπαινουμε μεσα στο σπιτι κ ολα ερχονται ατα ισα τους αλλα ο λαμπης τσαμπουκας πλακώνετε με ολους! Θα ηθελα να εκφρασω κατι:
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ MICHELLE!
Τελικα απο αυριο θα κλεισουμε ραντεβου να παμε για στειρωση για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ MICHELLE!
Τελικα απο αυριο θα κλεισουμε ραντεβου να παμε για στειρωση για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα.
30-03-06
08:03
Μανια που τοχουν να την κοπανανε τα ατιμα τα αρσενικα ...τελος καλο και σε σενα ευτυχως...εγω ακομα του μαι θυμωμενη με τη λαχταρα που πηρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
30-03-06
08:06
Εγώ της το πα: "Καλά επιδημία έχει πέσει;" 
Xμμμ.... τις προάλλες ο Vector καλοκοίταζε την πόρτα... 

Xμμμ.... τις προάλλες ο Vector καλοκοίταζε την πόρτα... 
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
30-03-06
08:12
καιροσ να μαζεψεις λεφτα απο τα δωρα του πασχα να κανετε στειρωση να εισαστε ησυχοι
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
30-03-06
08:15
Μώρε δεν είναι μόνο τα δώρα του πάσχα... Δουλεύω κιόλας...
Πως φευγουν τα λεφτά δεν μπορώ να καταλάβω
Να φανταστείς μόνο για φαγητό, νερό και τσιγάρα και ξοδεύω και τα χρήματα των γονιών και όσα βγάζω μόνη μου!
Πως φευγουν τα λεφτά δεν μπορώ να καταλάβω

Να φανταστείς μόνο για φαγητό, νερό και τσιγάρα και ξοδεύω και τα χρήματα των γονιών και όσα βγάζω μόνη μου!

ladycat
Διάσημο μέλος
18-04-06
12:40
τελικα ο λαμπης κολλησε σταφυλοκοκο απο την φυγη του τωρα του κανουμε θεραπευτικη αγωγη αχ μωρε δεν προκειτε να τον αφησω να ξαναβγει εξω ποτε ποτε ποτε :cry:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum