Η ιστορία επαναλαμβάνεται!

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
Σημερα το μεσημερι οπως καθε παρασκευη γυρισα στο σπιτι μετα απο μια κουραστικη μερα δουλειας φτανοντας σπιτι ταισα την πιτσιλο το κουτσαβλο κ γενικα οτι αδεσποτο υπαρχει γυρω απο το σπιτι μου κ ερχετε στην πορτα μου να φαει τεσπα να μην σας τα πολυσυζητω η πιτσιλο ειναι εγκυος κ αγρια γιατι καθετε μονο οταν θελεις να την χαιδεψεις το απο γευμα πινοντας τον καφε μου στο μπαλκονι με τον φελιξακο παρεα μιας κ δεν του αρεσει το σπιτι μεσα ρεμβαζαμε !!!!!!!!!!! ξαφνικα βλεπω το φελιξ να φευγει σφαιρα απο το μπαλκονι μας κ να κατεβαινει στην διπλανη μονοκατοικια κ απο εκει στο δρομο τρομαξα που τον ειδα κατω κ ετρξα να τον μαζεψω, γιατι ειχε κινηση ο δρομος ,μην τον πατησουν ,κατεβαινοντας κατω βλεπω το φελιξ πανω απο μια κουτα να την ξυνει κ να νιαουριζει παραξενα, πηγα τον πηρα κ τον ανεβασα επανω .
μετα απο λιγο ακουω ενα νιαουρισμα μωρουδιστικο!!!!!!!!! Καμαρωσα σαν χαζογατομανα κ ειπα με ικανοποιηση οτι γεννησε το κοριτσακι μου!!!!!!!!!
Λαθος ομως, ο φελιξ, ξανα εφυγε κ πηγε στην κουτα παλι!!!!!!!!!! κατεβηκα κατω κ φτανοντας στην κουτα συνηδιτοποιησα οτι το κλαμα ακουγετε απο εκει μεσα βλεπω κ την πιτσιλο με την κοιλια στην θεση της.Παγωσε το αιμα μου ανοιξα αμεσως την κουτα ,
κ βρηκα μεσα μια ψυχουλα που εψαχνε την μαμα της το πηρα το ανεβασα σπιτι τωρα μεγαλωνω ξανα ενα παρατημενο γατι παλι οι ιδιες αγωνιες παλι ο ιδιος φοβος !!!!!!!!
κ αυτη την φορα ξερω ποιος το εχει κανει αλλα δεν μπορω να μιλησω ο Κυριακος λεει να μην ανοιξω καβγα με τον μαλακα το γειτονα γιατι θα πρεπει να αλλαξουμε σπιτι!!!!!!!! ΚΑντε μια ευχη βρε παιδια να μεγαλωσει κ αυτο το μικρουλι!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σου ζηση οπως φαινεται πηγε σε καλα χερια:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστω γιωτα μου ελπιζω οτι τα δικα μου χερια ειναι καλα αυτουνου που το αφησε ελπιζω να του κοπουν απο την ριζα

Να σου ζήσει Φρόσω! Γιατί να μην κάνεις κάτι αφού τώρα ξέρεις ποιός είναι ο υπάιτιος; Αν έχεις αποδείξεις, κυνήγα τον!

εκανα μια βλακεια κ πεταξα την κουτα ειχε πανω ολα τα στοιχεια του

Να σου ζήσει βρε!!! Και την άλλη φορά να προσέξεις να μην πετάξεις τα αποδεικτικά στοιχεία.....:hmm: Καλό θα είναι με κάποιο τρόπο να τιμωρούνται κάτι τέτοιοι τυπάκηδες.....:mad:

Να σας ζήσει, να είναι ευτυχισμένο κι αυτό και εσείς μαζί του!
Όσο για τον τύπο, προφανώς αν τον πλησιάσεις με... άγριες διαθέσεις, θα βρει κάποια δικαιολογία του τύπου: "Δεν ήμουν εγώ, κάποιος άλλος πήρε την κούτα με τα στοιχεία μου και έβαλε μέσα το γατάκι" και λοιπές π@π@ριές - τα γνωστά δλδ... :mad:
Βέβαια, μπορείς πάντα να του κάνεις και "βρώμικο" πόλεμο...!!!! :whistle: :cool:

Πιο τυχερό δεν θα μπορούσε να είναι. Aφού έπεσε στα χεράκια σου, τι άλλο να ζητήσει...:baby: Mια μανούλα σαν και σένα είναι όλα τα λεφτά. Nα σας ζήσει, κι απο μένα :D και μπράβο σας που έχετε χώρο για μια ακόμα ψυχούλα. :up:

αχ παιδια το πατουνι ανοιξε τα ματι α του ειναι κουκλι αχ με εχει κσετρελλανει εχω παθει την πλακα μου εχει μια τσαχπινια μια χαρη ενα σκερτσο αλλο πραμα
:D :up:

Σου εύχομαι και εγώ να σου ζήσει το μικρούλι σου. Πιστεύω και για σένα ότι θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση που μπορείς και το βοηθάς. Να είσαι πάντα καλά για να μπορείς να δίνεις την αγάπη σου σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.:up:

Μπράβο Φροσάκι.. θα ήθελα να σε έβλεπα απο μια μεριά, την ώρα που το πατούνι σου (τι σημαίνει το όνομα;) άνοιξε τα ματάκια του....:hmm:
Είμαι πολύ περίεργη...:hmm: :lol: :lol:

Φρόσω μου, μπράβο! Nα σου ζήσει το νέο μωρό! Aπό τις περιγραφές σου φαίνεται ότι είναι κουκλάκι!
M'αρέσει που το λες "πατούνι". Tο θεωρώ πολύ χαριτωμένο γιατί έτσι έλεγα τις πατουσίτσες της Σουμίτσας μου, όταν πρωτοήρθε στο σπίτι μας. Ήταν τόσο μαλακιές και ροδαλές, που μου'ρχόταν να τις φάω!

Φροσάκι, να'σαι καλά κι εσύ και το πατούνι σου.
Για περιέγραψέ το... χρώμα, μάτια, γένος, νάζια και άλλα τέτοια... Ξέρεις τώρα.;)

ειμαστε κουκλες μελαχρινες με λιγο ασπρο στην κοιλιτσα μας κ μια ασπρη τουφιτσα στο κεφαλακι μας τα ματια μας ειναι ακομη γκρι δεν ακουμε γιατι αυτακια εχουμε κλειστα εχουμε πατουσιτσες ροζ κ νυχακια κανουμε κολοτουμπες για ναμας χαιδευετε την κοιλιτσα μας κ δεν ξυπναμε το βραδυ μονο οταν βρεκσουμε το κρεββατι μας παρακολουθουμε τον μπαμπα οταν μας ταιζει κ τον κατουραμε ταυτοχρονα χαχαχαχαχα
Μια μικρη διευκρυνηση ακομη δεν ξερουμε τι φυλο ειμαστε μαλλον αγορακι βλεπς κατι σαν σπυρακια διπλα στο πιπι μας!!!!!

Τελικα ειμαι αγορομανα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back