Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήταν, λοιπόν, 16 Νοεμβρίου του 1998! Ακούγαμε ένα ολόκληρο βράδυ ένα γατάκι να φωνάζει, έψαχνε τη μανούλα του και είχε πολύ κρύο για ένα τόσο δα μωράκι. Την άλλη μέρα, Τρίτη 17 Νοεμβρίου (ναι η ψιψι είναι 17Ν), ακούγαμε τη φωνούλα της και πάλι, κατέβηκα με τη μαμά μου να τη βρούμε, ώσπου τη βρίκαμε στην αγκαλιά της γειτόνισσας. Είχε ξενυχτίσει όλο το βράδυ και είχε μείνει στο μπαλκόνι με το γατάκι, γιατί είχε σκυλάκι και ήταν αρκετά επιθετικό, ζήλευε την νέα ύπαρξη! Τέλος πάντων, το πήρε η μαμά μου στην αγκαλιά της και είπαμε να το κρατήσουμε μέχρι να βρεθεί σπιτάκι. Δεν άντεχα σʼ αυτήν την ιδέα, η μικρούλα ασπρόμαυρη μπαλίτσα μου είχε είδη κλέψει την καρδιά, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ερχόταν κάποιος να μου την πάρει! Με τα πολλά κατάφερα και τους έπεισα, η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά και γρήγορα απʼτη χαρά μου. Έτρεξα και αγόρασα άμμο, κροκέτες και διάφορα παιχνιδάκια για το νέο μέλος της οικογένειας.
Την επόμενη μέρα σκεφτόμασταν πως θα την ονομάσουμε. Η μαμά μου την είπε Τιτίκα, μέχρι τα 2 της χρόνια τη φωνάζαμε έτσι, αλλά δεν το άκουγε, οπότε επικράτησε το γνωστό ″ψψψψψψ″ και έτσι βγήκε το ψιψι. Αργότερα, λόγω της τρέλας της, είναι πολύ ζωηρή η μικρή μου, ο αδερφός μου την έβγαλε Ψυχώ, και καμιά φορά γυρνάει όταν την φωνάζουμε έτσι! Τα βράδυα, όταν έρχετε να κοιμηθούμε αγκαλίτσα, την αποκαλώ γουργουρίτσα, γουργουρίζει τόσο δυνατά, με κοιτάει στα μάτια και μου χαϊδεύει το πιγούνι! Βέβαια πονάει λίγο, μια και έχει νυχάρες.
Έπειτα, μετα από 10 ολόκληρα χρόνια που συζώ μʼ αυτό το πλάσμα, νιώθω ότι γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Τρελένομαι να τη βλέπω να μεγαλώνει και κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούριο, είτε αστείο, είτε σοβαρό για να με φτάσει σε γιατρό.
εδώ είναι η πρώτη της φωτό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Οχι τιποτα αλλο, να μη μας τα λενε ηλικιωμένα τα μικρά μας. Εχουν πιο πολύ ενέργεια και απο μικρά γατάκια!

dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με τρελαίνουν τα άσπρα σοσονάκια της Ψιψινούλας!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Πράγματι, έχω έρωτα με τα παπουτσάκια της
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!!
Πράγματι, έχω έρωτα με τα παπουτσάκια της
Μαρία μου πολύ γλυκιά η ιστορία σου για την ψιψι και πραγματικά είναι πολύ φυσιογνωμία μακάρι να μπορέσω να ζήσω και εγώ τόσα πολλά χρόνια με την Κλειώ μου και να την δώ να μεγαλώνει!!!!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρία μου πολύ γλυκιά η ιστορία σου για την ψιψι και πραγματικά είναι πολύ φυσιογνωμία μακάρι να μπορέσω να ζήσω και εγώ τόσα πολλά χρόνια με την Κλειώ μου και να την δώ να μεγαλώνει!!!!!![]()
Με την καλή ζωή που κάνει η Κλειώ, σίγουρα θα είστε για πολλά χρόνια μαζί!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Με την καλή ζωή που κάνει η Κλειώ, σίγουρα θα είστε για πολλά χρόνια μαζί!!!![]()
Σε ευχαριστώ Μαράκι μου γιατί όπως ξέρεις την άλλη την γατούλα μου την έχασα πολύ νωρίς 2.5 χρονών και θα ήθελα με αυτήν να είναι αλλιώς!!!!!!

ruko
Διάσημο μέλος
Τρίτη 17 Νοεμβρίου (ναι η ψιψι είναι 17Ν),
Αυτό εξηγεί πολλά...
Πάντως είναι γλύκα η ψιψί.

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

CHRISTINA2008
Νεοφερμένο μέλος
:cat:ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤHN ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=5129
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙΑ????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool