Η ιστορία του Έλβις

ELENIP

Διάσημο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
Να σας πω κι εγω μια ιστορία με πρωταγωνιστες τον πατερα μου και ενα απο τα 2 σκυλιά του, τον Ελβις.Οπως ειχανε πάει σε ενα βουνο για να τρεξει ο Ελβις,ξαφνικα δεν γυρισε,επειδη ειναι κυνηγετικό σκυλι,poider, τρεχει γρηγορα και εχασε τον δρομο της επιστροφης..Να σημειώσω οτι αυτο το μέρος ηταν στην επαρχία περιπου 5 ωρες μακρυά απο την Αττικη.Τελικα περασαν παρα πολλες ωρες ψαχνωντας για τον Ελβις,αλλα αφαντος.Δεν τον εβρισκε πουθενα.Συχεχιζε να ψαχνει για μερες με το ιδιο αρνητικο αποτελεσμα.Τελως παντων,εφτασε η στιγμη που επρεπε να γυρισει ο πατερας μου στην Αττικη, και στην δουλειά του.Μετα απο 25 μερες απογοήτευσης, δεχτηκε ενα τηλεφωνημα απο καποιον κατοικο του χωριου και του ειπε οτι σε καποιο αλλο κοντινο χωριο ειδε καποιο σκυλο που εμοιαζε στον Ελβις.Ο πατερας μου επιτόπου πηρε το αμάξι και πηγε αρων-αρων σε εκείνο το μερος εφοδιασμενος με πολυ φαγητο.Τις πρωτες 2 μερες δεν τον βρηκε,ωσπου την τρίτη μερα,ρωτησε τους χωριανους πού υπαρχουν σκουπιδια εκει στο χωριο.Εκει βρηκε τον Ελβις.Αλλα επειδη ο πατερας μου ειχε παει με αλλο αμαξι απο αυτο που αναγνωριζε ο Ελβις,μολις ειδε το αμαξι,ετρεξε πολλα μετρα μακρυα κοιτωντας πισω να δει τι γινεται. Εκεινη τη στιγμη βγηκε ο πατερας μου απο το αμαξι και φωναξε Ελβις, έλα!!! Και γυριζει ο Ελβις ριχνει μια τρεχάλα και πεφτει πανω στον πατερα μου με τετοια δυναμη που τον εριξε κατω :D.Φανταστειτε την χαρα αυτου του ζωου (που μεγαλωσε με αφεντικο και ξαφνικα στα 4 χρονια του εμεινε εγκαταλελειμενος στα βουνα μονος) οταν ειδε το αφεντικο του μπροστα του να τον φωναζει.
Σήμερα ο Ελβις ειναι ενας υγιής , δυνατος σκυλος που λαμβανει απεριόριστη αγαπη (και δεν προοριζεται για κυνηγετική χρηση):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευτυχώς, έστω και μετά τόσες μέρες, τον βρήκατε. Γι'αυτό, αν και πολλές ράτσες σκύλων θέλουν να τρέχουν και να γυμνάζονται, αυτό δεν πρέπει να γίνεται χωρίς λουρί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, καρδούλα μου... Λαχτάρα που πέρασε και ο σκύλος αλλά και ο μπαμπάς σου, ε; Τέλος καλό όμως!:)

Ευτυχως.Ο πατερας μου εκλαιγε απο τη χαρα του μολις τον βρηκε.Στις γιορτες που κατεβαινει στο χωριο,πριν φτασει, αφηνει σε ενα συγκεκριμενο καταλληλο σημειο και τα 2 σκυλια του ελευθερα χωρις λουρι,τρεχουνε και ερχονται πισω, πινουν νερο και ξαναφευγουν.Αλλα φαινεται πηγε πολυ μακρυα και χαθηκε:(.Και εχει και σφυριχτρα που σε περιπτωση που χαθουνε να ακουσουν τον ηχο.:)

Ειναι οντως απιστευτο.:cool:
Εγω εχω δει γατα να γυριζει 3 χλμ δρομο.
Ναι οσο απιστευτο κι αν φαινεται, η Περσα μου ειναι ημιαιμη Περσιας, ειναι περιπου 6 χρονων και οταν πριν καποια χρονια η μαμα μου αποφασισε να τη δωσει στο θειο μου, (δεν μπορουσα να κανω κατι, εμενα με τη μαμα μου και ο μονος τροπος για να κρατησω τη γατα ηταν να μετακομισω) και αυτος να την ξεφορτωθει αφηνοντας τη καπου μεσα στην πολη, η Περσα γυρισε στο θειο μου οπου φυσικα πηγα την πηρα και ασκησα βετο να μεινει η γατα σπιτι.
Απο τοτε η μαμα μου την εχει σαν τριτο παιδι της.
Εγω εφυγα εχω τα αλλα παιδακια μου τωρα :D και η μαμα μου καθε φορα που της τηλεφωνω και τη ρωταω τι κανει, μου λεει "Μιλαω με τυην Περσα"! :blink:

Τι ωραια ιστορία με την Πέρσα!!!!! Ειναι καταπληκτικα τα ζωάκια.Μας αφηνουν άφωνους..Την εχεις ακομα τη γατούλα??

Ναι, μενει μαζι με τη μαμα μου, ειναι στειρωμενη και η μαμα μου μετα απο αυτο που εκανε την ερωτευτηκε!

Η μαυρη ειναι η Περσα, η κοκκινη η Μαϊμου, που τις εχει η μαμα μου, η ασπρη η Χιονατη και το μικρο ο Shiba, που τα εχω εγω.:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Εικόνα002 copy.jpg
    Εικόνα002 copy.jpg
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 40
Ναι, μενει μαζι με τη μαμα μου, ειναι στειρωμενη και η μαμα μου μετα απο αυτο που εκανε την ερωτευτηκε!

Η μαυρη ειναι η Περσα, η κοκκινη η Μαϊμου, που τις εχει η μαμα μου, η ασπρη η Χιονατη και το μικρο ο Shiba, που τα εχω εγω.:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

:up::up::up:.Τι κουκλάκια που είναι ολα τους!! Ματάρες η Μαϊμού:)
Να σας ζησουνε τα τυχερα γατονια!!!!

Ευχαριστουμε πολυ!
Η Μαϊμου ειναι η αδυναμια μου. Τη βρηκα οταν ηταν περιπου δυο μηνων, και την στειρωσα γαιτι ειχε προβλημα. Δεν ειχαν αναπτυχθει σωστα τα εσωτερικα γεννητικα της οργανα. Αλλα της εχω αδυναμια γιατι ειναι το πιο φοβισμενο γατι που εχω δει ποτε. Παρολο που μεγαλωσε στο σπιτι (τωρα ειναι περιπου 4 χρονων) μας πλησιαζει με φοβο, κρυβεται μολις ακουσει παπουτσια και φωνες και γενικα ειναι πολυ μοναχικη. Δεν ξερω τι να κανω να μας εμπιστευτει.:( Οντως τα ματια της ειναι τεραστια.

Πολυ παιχνιδι, πολλά χάδια και να της μιλάς.Κι εμενα η Σισσυ φοβισμένη ητανε.Καθότανε στο σαλονι, στο μαξιλάρι της και εγω ημουνα ενα δωματιο μετα, με ανοιχτη την πορτα και δεν ερχοτανε.Τωρα κανει τις βολτιτσες της εκει που καθομαι εγω, με κοιταει και ανεβαίνει πανω μου, τριβεται,ξαπλωνει ανασκελα για χάδια..Αλλα αμα περπατησω προς το μερος της, σκυβει το σωμα της και φευγει στην ασφαλεια της,που ειναι το μαξιλάρι της:)
Ψιλοφοβάται ακομα λιγακι

Τεσσερα χρονια αυτο κανουμε. Τωρα μενει με τη μαμα μου αλλα οσο και να της μιλαει, οσο και να τη χαιδευει, αυτη τιποτα. Μονο οταν εχει απολυτη ησυχια ανεβαινει στο κρεβατι, καθεται σε συγκεκριμενο σημειο, και αφηνει τη μαμα μου να τη χαιδευει μονο στη μουσουδα. Το παραμικρο να ακουσει, τρεχει αμεσως και κρυβεται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back