ELENIP
Διάσημο μέλος
.Φανταστειτε την χαρα αυτου του ζωου (που μεγαλωσε με αφεντικο και ξαφνικα στα 4 χρονια του εμεινε εγκαταλελειμενος στα βουνα μονος) οταν ειδε το αφεντικο του μπροστα του να τον φωναζει.Σήμερα ο Ελβις ειναι ενας υγιής , δυνατος σκυλος που λαμβανει απεριόριστη αγαπη (και δεν προοριζεται για κυνηγετική χρηση)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
.Και εχει και σφυριχτρα που σε περιπτωση που χαθουνε να ακουσουν τον ηχο.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω εχω δει γατα να γυριζει 3 χλμ δρομο.
Ναι οσο απιστευτο κι αν φαινεται, η Περσα μου ειναι ημιαιμη Περσιας, ειναι περιπου 6 χρονων και οταν πριν καποια χρονια η μαμα μου αποφασισε να τη δωσει στο θειο μου, (δεν μπορουσα να κανω κατι, εμενα με τη μαμα μου και ο μονος τροπος για να κρατησω τη γατα ηταν να μετακομισω) και αυτος να την ξεφορτωθει αφηνοντας τη καπου μεσα στην πολη, η Περσα γυρισε στο θειο μου οπου φυσικα πηγα την πηρα και ασκησα βετο να μεινει η γατα σπιτι.
Απο τοτε η μαμα μου την εχει σαν τριτο παιδι της.
Εγω εφυγα εχω τα αλλα παιδακια μου τωρα
και η μαμα μου καθε φορα που της τηλεφωνω και τη ρωταω τι κανει, μου λεει "Μιλαω με τυην Περσα"! 
ELENIP
Διάσημο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μαυρη ειναι η Περσα, η κοκκινη η Μαϊμου, που τις εχει η μαμα μου, η ασπρη η Χιονατη και το μικρο ο Shiba, που τα εχω εγω.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
ELENIP
Διάσημο μέλος
Ναι, μενει μαζι με τη μαμα μου, ειναι στειρωμενη και η μαμα μου μετα απο αυτο που εκανε την ερωτευτηκε!
Η μαυρη ειναι η Περσα, η κοκκινη η Μαϊμου, που τις εχει η μαμα μου, η ασπρη η Χιονατη και το μικρο ο Shiba, που τα εχω εγω.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

.Τι κουκλάκια που είναι ολα τους!! Ματάρες η Μαϊμού
Να σας ζησουνε τα τυχερα γατονια!!!!
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαϊμου ειναι η αδυναμια μου. Τη βρηκα οταν ηταν περιπου δυο μηνων, και την στειρωσα γαιτι ειχε προβλημα. Δεν ειχαν αναπτυχθει σωστα τα εσωτερικα γεννητικα της οργανα. Αλλα της εχω αδυναμια γιατι ειναι το πιο φοβισμενο γατι που εχω δει ποτε. Παρολο που μεγαλωσε στο σπιτι (τωρα ειναι περιπου 4 χρονων) μας πλησιαζει με φοβο, κρυβεται μολις ακουσει παπουτσια και φωνες και γενικα ειναι πολυ μοναχικη. Δεν ξερω τι να κανω να μας εμπιστευτει.
Οντως τα ματια της ειναι τεραστια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος

Ψιλοφοβάται ακομα λιγακι
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool