zoro_Vs_mpixla
Νεοφερμένο μέλος

Μετά από 9 ημέρες παραμονής της στο σπίτι ο γάτος άρχισε να την δέχεται και να την κάνει παρέα.
Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!! Έτσι θα έχει και ο μεγάλος παρέα και η γατούλα δεν θα μεγαλώσει και αυτή μόνη της!!
Βέβαια τις τρώει που και που από το γάτο γιατί πάει συνέχεια και του πειράζει την ουρά! Αλλά νύχια δεν της βγάζει και σταμάτησε και τα κxxxxx!! Κατά τ άλλα είναι ένας τζέντλεμαν. Μέχρι και το φαγητό του την αφήνει να φάει.
Αυτή πάντως την βλέπω ανετότατη (γυναίκες!!!) Του τρώει το φαγητό, πάει στην αμμολεκάνη του, χοροπηδάει μπροστά του και του κάνει επιθέσεις! Αχ το μόνο που μένει είναι να τα δω να κοιμούνται αγκαλιά! Ελπίζω οσονούπω με τα κρύα του χειμώνα!!
Αυτή λοιπόν είναι η καινούρια μας κόρη...
Και πιο κάτω ο Γατούνος μου και τα μικρά μας παπαγαλάκια!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
-
P9220089.jpg659,5 KB · Εμφανίσεις: 76 -
P9240116.JPG2,2 MB · Εμφανίσεις: 72 -
P9230103.JPG1,8 MB · Εμφανίσεις: 70 -
21102011431.jpg361,8 KB · Εμφανίσεις: 63 -
02092010236.jpg277,9 KB · Εμφανίσεις: 66 -
23112011456.jpg328,2 KB · Εμφανίσεις: 60 -
P8140039.jpg452,3 KB · Εμφανίσεις: 62 -
P9150072.jpg754,6 KB · Εμφανίσεις: 70
_amanda_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Υ.Γ. Τα παπαγαλακια δεν τα πειραζουν; ( ολο αποριες ειμαι ).
kat-cats
Διάσημο μέλος
zoro_Vs_mpixla
Νεοφερμένο μέλος
Ξέρετε τώρα εγώ η γατομάνα έχω φουσκώσει σαν γαλοπούλα από καμάρι για τα παιδιά μου!!

Το γάτο τον λέμε Ζορό λόγο του μαύρου χρώματος στο κεφάλι και γύρω απο τα μάτια (είναι σα να φοράει τη μάσκα του Ζορό).
Η μπιχλίτσα γιατί όταν τη βρήκαμε ήταν βρωμιαρούλα και με ζουζουνάκια πάνω της και ο Γιώργος μου λέει κατευθείαν: "Μπίχλα θα την βγάλουμε"!! Βέβαια κάναμε μπανάκι και δεν μας φαίνεται πια!

Το γαλάζιο παπαγαλάκι είναι το θηλυκό μας και είναι εξημερωμένο. Κάθεται έξω απο το κλουβί μαζί μας και είναι μάλιστα και θρασύτατη γιατί δεν τολμάει να την πλησιάσει κανένα γατί! Είναι πολύ "τσαμπουκαλού" που λέμε και τα κράζει και τα τσιμπάει (καλά μιλάμε θέαμα για να κλαίς απο τα γέλια) Ο πράσινος είναι αρσενικός και τον πήραμε για παρέα στην παπαγαλίνα, αλλά αυτόν τώρα τον εκπαιδεύουμε σιγά σιγά. Έχουμε και ένα καναρινάκι άλλα δεν το έχω ανεβάσει σε φώτο ακομα!
Αυτά με εμάς! Όπως καταλάβατε έχουμε τρέλα με τα ζωα και οι δυό μας! Στην πορεία θέλουμε να πάρουμε και ένα λαμπραντόρ ( είναι ο καημός του Γιώργου).
Μπορεί να είναι λίγο κουραστικό κάποιες φορές να φροντίζουμε τόσα ζωάκια (ειδικά μέσα σε διαμέρισμα), αλλά η ανταμοιβή που παίρνεις δεν συγκρίνεται με τίποτα! Το σπίτι είναι πάντα χαρούμενο

(Την περίοδο του οίστρου της μπίχλας σκέφτομαι μόνο από τώρα και με πιάνει λίγο η ψυχή μου γιατί ξέρω τι έχω να περάσω τις πρώτες ημέρες)
Τις καλημέρες μου κορίτσια!!!
kat-cats
Διάσημο μέλος
είχα και εγώ κάποτε παπαγαλάκια, μεγάλη μου αγάπη και μάλιστα το είχα και πολυ εξημερωμένο...καθόταν στον ώμο μου και πηγαίναμε παντού μαζί... εκδρομές, βόλτες παντού εκτός κλουβιού!!! να προσέξεις με τα γατάκια σου γιατί εγώ το έχασα ως εξής: είχε μια φίλη γατούλα που ήταν πολύ ήμερη, καλή και πήγε κοντά στο παπαγαλάκι μου το οποίο το τρόμαξε για να παίξει κι αυτό το φουκαριάρικο έπαθε από την τρομάρα του...και απλά ξεψύχησε στα χέρια μου!!! τότε ήμουν μικρή και κόντεψα να πεθάνω....απλά στο λέω για να μην έχεις πολύ εμπιστοσύνη...τα ζώα είναι ζώα και κάποιες φορές είναι απρόσμενα αυτά που συμβαίνουν!!!
να τη χαίρεστε την ζωική οικογένειά σας και όχι μόνον και με το καλό να αποκτήσετε και το σκύλο της ζωής σας!!!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Είναι πολύ ευχάριστο που αποφασίσατε να την κρατήσετε και που ο γάτος σας αρχίζει να τα πηγαίνει καλύτερα μαζί της.
Πίστεψε με, σύντομα θα δεις που θα έχουν γίνει αχώριστοι, θα παίζουν μαζί και θα αναπτύξουν πια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Πολύ όμορφες εικόνες βλέπω, και τα ζωάκια σας σε αρμονία.
Είμαι σίγουρη οτι ο Ζορρό και η Μπιχλίτσα, καθώς περνά ο καιρός, θα γίνουν αχώριστοι.
Να'στε καλά και να τα χαίρεστε, είναι όλα τους καταπληκτικά!!

zoro_Vs_mpixla
Νεοφερμένο μέλος

Όλα δείχνουν να βαίνουν καλός μόνο που όπως σας προείπα η μπιχλίτσα έχει κάνει κατάληψη στο χώμα το γάτου και πρόσεξα λοιπόν ότι ο κανακάρης μου εδώ και 2 εικοσιτετράωρα δεν έχει κάνει κακά! (ενώ κανονικά κάνει 2 φορές την ημέρα). Έχει κάνει μόνο πιπί.
Είπα οτι ίσως τον ενοχλεί που έκανε η ψιψίκα κακά εκεί και έπλυνα την αμμολεκάνη και έβαλα καινούριο χώμα. Ακόμα περιμένω....Μόνο πιπι έχει κάνει πάλι. Έχω αρχίσει και θορυβούμε.
Εντομεταξύ η ψιψίκα παρόλο που τους βάζω την ίδια ώρα φαγητό(σε διαφορετικά δωμάτια), τρέχει και πάει και τρώει του γάτου και αυτός σήμερα έκανε το ίδιο με το δικό της. Με την τουαλέτα έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω αν τελικά δεν πάει και απόψε? Και ποιος είναι ο τρόπος να συμμαζέψω την ψιψίκα να πηγαίνει μόνο στη δική της αμμολεκάνη και όχι και στη δική του? (Και τις δύο τις έχω στο μπαλκόνι-το οποίο είναι μεγάλο-σε διαφορετικά σημεία, δεν μπορώ να της βάλω μέσα στο διαμέρισμα)
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας λόγια.
Όλα δείχνουν να βαίνουν καλός μόνο που όπως σας προείπα η μπιχλίτσα έχει κάνει κατάληψη στο χώμα το γάτου και πρόσεξα λοιπόν ότι ο κανακάρης μου εδώ και 2 εικοσιτετράωρα δεν έχει κάνει κακά! (ενώ κανονικά κάνει 2 φορές την ημέρα). Έχει κάνει μόνο πιπί.
Είπα οτι ίσως τον ενοχλεί που έκανε η ψιψίκα κακά εκεί και έπλυνα την αμμολεκάνη και έβαλα καινούριο χώμα. Ακόμα περιμένω....Μόνο πιπι έχει κάνει πάλι. Έχω αρχίσει και θορυβούμε.
Εντομεταξύ η ψιψίκα παρόλο που τους βάζω την ίδια ώρα φαγητό(σε διαφορετικά δωμάτια), τρέχει και πάει και τρώει του γάτου και αυτός σήμερα έκανε το ίδιο με το δικό της. Με την τουαλέτα έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω αν τελικά δεν πάει και απόψε? Και ποιος είναι ο τρόπος να συμμαζέψω την ψιψίκα να πηγαίνει μόνο στη δική της αμμολεκάνη και όχι και στη δική του? (Και τις δύο τις έχω στο μπαλκόνι-το οποίο είναι μεγάλο-σε διαφορετικά σημεία, δεν μπορώ να της βάλω μέσα στο διαμέρισμα)
Δεν ξέρω αν είναι σωστή, αλλά μια ιδέα να πω: Οι γάτες, όπως και όλα τα ζωάκια, είναι "της συνήθειας".
Ο Ζορρό, πριν την άφιξη της μικρής, είχε ένα συγκεκριμένο μέρος για να τρώει κι ένα άλλο για να "τα κάνει".
Η Μπιχλίτσα, μέχρι να συνηθίσει οτι, ναι μεν συμβιώνουμε, αλλά ο καθένας έχει τα "προσωπικά" του είδη, θα πάρει λίγο
χρόνο. Μέχρι τότε θα πηγαίνει απλά..ό,που την "εμπνέει". Κι ο Ζορρό, τα βλέπει αυτά, διαταράσσεται ο μικρός του
κόσμος και αγχώνεται. Ίσως και αυτός να είναι και ο κύριος λόγος της "δυσκοιλιότητας", να αισθάνεται λίγο ανασφαλής.
Αυτό που προτείνω λοιπόν,κι επειδή οι γάτες συνήθως αμέσως μετά το φαγητό, επισκέπτονται την αμμολεκάνη, είναι,τις ώρες του φαγητού μόνο, να τα απομονώνεις με κάποιο τρόπο. Ει δυνατόν το καθένα στο δικό του χώρο με την πόρτα κλειστή.
Η αμμολεκάνη του καθένα, κάπου εκεί κοντά, και όταν τελειώσουν, η κυκλοφορία να "ανοίγει" πάλι.
Βέβαια το μπαλκόνι είναι ένα πρόβλημα, αν έχεις 2 μπαλκόνια, τότε να μην έχεις τις αμμολεκάνες στο ίδιο. Αυτό αν θέλεις
το δοκιμάζεις όσο είναι μικρή η Μπίχλα, διότι αργότερα δύσκολα βλέπω να φεύγει αυτή η συνήθεια.
Καταλαβαίνω οτι είναι λίγο φασαρία να τα επιβλέπεις και δυσάρεστο να τα απομονώνεις, αλλά αυτό θα γίνει προσωρινά,
καθότι άλλη λύση δεν βλέπω. Αν επιμένει η δυσκοιλιότητα του Ζορρό, δοκίμασε κονσέρβα αντί για ξηρή τροφή, ειδάλλως
συμβουλέψου τον κτηνίατρο, μήπως του δώσεις κάτι και τον βοηθήσεις.

zoro_Vs_mpixla
Νεοφερμένο μέλος
Το πρωί που ξύπνησα είχε πάει ο Ζορρό για κακάκια. Δυστυχως έχω ένα μπαλκόνι αλλά είναι γωνιακό και μεγάλο, οποτε θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που μου είπε η φίλη alcyone..μερική απομόνωση για λίγη ώρα και κομμένα τα πολλά "σούρτα-φέρτα" έξω.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Χαίρομαι που ο Ζορρό "ανακουφίστηκε"Τελικά αυτό που του έφταιγε είναι η μυρωδιά της γατούλας στην αμμολεκάνη. Την έπλυνα πολύ καλά και ξανα άλλαξα χώμα και δεν άφησα τη μικρή χθές βράδυ να βγει έξω (έφερα μέσα τη δική της αμμολεκάνη.)
Το πρωί που ξύπνησα είχε πάει ο Ζορρό για κακάκια. Δυστυχως έχω ένα μπαλκόνι αλλά είναι γωνιακό και μεγάλο, οποτε θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που μου είπε η φίλη alcyone..μερική απομόνωση για λίγη ώρα και κομμένα τα πολλά "σούρτα-φέρτα" έξω.
και σου'φυγε κι εσένα ένα άγχος.Με υπομονή συνέχισε να παρακολουθείς και να επεμβαίνεις "διακριτικά" αν είναι ανάγκη, και σύντομα πιστεύω θα
μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και τα γατούλια σου θα συμβιώνουν αρμονικά κι ευτυχισμένα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool