kat-cats
Διάσημο μέλος
(Nine Lives Reg. No. 2157/08)
Eδώ είναι ενός μήνα όπως τη βρήκε η κοπέλα....
Την ζωή την κέρδισε, την όρασή της κατα το ήμισυ, και τώρα ψάχνει ένα καλό σπιτάκι! (η μικρή τώρα είναι περίπου 2 μηνών). Θαυμάστε την!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Minie μου εύχομαι να βρεις το καλύτερο σπιτάκι και τη...maxi ευτυχία που αξίζεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Που η εκφραστική ματιά σου αγνοεί τα πολύχρωμα παιχνίδια γύρω σου, μένοντας προσηλωμένη στην προσμονή χεριών αγαπημένων που θα σε κρατήσουν και θα σε ταξιδέψουν στο σπιτάκι που λαχταράς.
Εύχομαι πολύ σύντομα καλό μου...

kat-cats
Διάσημο μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Minnie αξίζει όλη την αγάπη του κόσμου! Μέχρι τώρα το σύμπαν συνομώτησε για να σωθεί η μικρούλα, σίγουρα θα της δώσει και το καλύτερο σπιτάκι![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Λία μου!! είναι πραγματικά ένα πολύ γλυκό μωρό....απλό τιγράκι οκ αλλά έχει τόσα να δώσει....μέχρι στιγμής όμως δεν έχει βρει τα μάτια που της πρέπουν!!! Ελπίζουμε όμως και η κοπέλα που τη φροντίζει ακόμη περισσότερο!!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ Λία μου!! είναι πραγματικά ένα πολύ γλυκό μωρό....απλό τιγράκι οκ αλλά έχει τόσα να δώσει....μέχρι στιγμής όμως δεν έχει βρει τα μάτια που της πρέπουν!!! Ελπίζουμε όμως και η κοπέλα που τη φροντίζει ακόμη περισσότερο!!![]()
Τι απλό τιγράκι καλέ; Αυτό είναι ένα πανέμορφο τιγράκι

Φαίνεται ναζιάρα και πέρα για πέρα γλυκιά!
Θα βρει σπιτάκι είμαι σίγουρη
, τα αγγελούδια δεν μένουν χωρίς σπίτι ΠΟΤΕ!Να είσαι καλότυχο μικρό ζουζούνι σε όλη σου την ζωή! Και να αγωνίζεσαι κάθε μέρα κάθε λεπτό! Γιατί έμαθες να κερδίζεις με την αξία σου και με τον αγώνα σου ότι έχεις! Όπως λέει και ο τίτλος της αγγελίας σου, τίποτα δεν σου χαρίστηκε!
Η νέα σου μαμά ή ο νέος σου μπαμπάς ή γιατί όχι οι νέοι σου γονείς θα είναι πολύ περήφανοι για εσένα μικρούλα!!
Φιλάκια και πατουσάκια,
Μπρίγκυ & Εύα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool