Vrd
Νεοφερμένο μέλος
Ο Vrd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
27-05-07
10:16
Έχει 6 γατάκια και το 1 το μετέφερε αλλού!Τι να κάνω? Είναι 25 ημερών.. Πως μπορώ να το πάω ξανά στα άλλα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα.
27-05-07
10:33
Δικιά σου είναι η γάτα???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vrd
Νεοφερμένο μέλος
Ο Vrd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
27-05-07
10:45
Ναι... τη φώναξα και τελικά το ξαναπήρε...
Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Δεν φαίνεται άρρωστο..
Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Δεν φαίνεται άρρωστο..
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα.
27-05-07
10:48
Καμιά φορά πιάνουν ένα για να το μεταφέρουν κάπου αλλού αλλα στο δρόμο μπορεί να αλλάξουν γνώμη. Και μένα το έκανε καμιά φορά... Μη φοβάσαι πάντως να το πιάσεις και να το πας πάλι σ' αυτήν.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
27-05-07
12:19
καλα ειναι κ λιγο ξεχασιαρες οι γατες μας
marigo173
Δραστήριο μέλος
Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα.
29-05-07
21:07
25 ημερών είναι και μεγαλούτσικα και τα αφήνουν πια αρκετές ώρα μόνα τους. Δεν είναι όπως όταν είναι βρέφη που δεν τα βγάζουν από τη φωλιά. Μην ανησυχείς καθόλου, παροδικό ήταν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum