Η μεγάλη απόφαση!

comali

Νεοφερμένο μέλος

Η comali αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Δίκαια (Έβρος). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Στο κηπο μου αυτη τη στιγμη ζουν χαρουμενες γυρω στις 13 γατες, οι οποιες μαλλον το εχουν δει το σπιτι μου σαν μαιευτηριο και εστιατοριο παρα για σπιτι! Οι γατουλες αυτες ειναι αστειρωτες και σκεφτηκα οτι ηρθε η ωρα τους. Η "πηγη του κακου" ειναι μια ξανθια γατουλα η Muffin. Πηρα τηλεφωνο τον κτηνιατρο και μου ειπε να την φερω και να την στειρωσει κτλ κτλ. ΑΛΛΑ! η Μuffin ειναι αγριογατα συν οτι ο γιατρος μου ειπε οτι αφου τη στειρωσει να την αφησω στον κηπο.. ρε παιδια πιο λογικο δεν ειναι να την κρατησει για λιγες μερες στον ιατρειο του μεχρι να δεσουν τα ραμματα της μην εχουμε αλλα? δεν μπορω να την αφησω ετσι με τα ραματα ουτε να την κρατησω μεσα στο σπιτι θα μου τα κανει ολα λιμπα ! :/: Να παω σε αλλο κτηνιατρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεις να του πεις οτι η γατουλα θα μενει εξω και να της κανει πιο γερα ραμματα,οπως και ενεσιμη αντιβιωση μακρας διαρκειας.Νομιζω αν του ζητησεις να σου την κρατησει μια μερα στο κτηνιατρειο δεν θα υπαρχει προβλημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλό θα ήταν τουλαχιστον για μια μέρα να "φιλοξενηθεί" εντός. Φαντάζομαι ότι επειδή ειναι αρκετά αγρια οπως λες δεν θα μπορέσεις να την φιλοξενήσεις εσύ για μια μέρα. Αν μπορείς να βρεις καποιον κτηνιατρο που θα την κρατησει 1-2 ημέρες θα ειναι καλά, περισσότερο για να παρει τα πανω της...

θα του το πω, αλλα δεν μου αρεσε γιατι μου τα μασαγε καπως .. δηλαδη μου λεγε ναι καλα πιαστην και φερτην και μετα θα δουμε και δεν ξερω για φιλοξενια θα πρεπει να μιλησω και με τη γυναικα μου ( επισης κτηνιατρος) κτλ..

παντως κ εμεις που στειρωσαμε τα εξωτερικα γατια μας στην Κυπρο, εκτος απο την λουλου που ειναι γατι αλοιφη κ χρειαζοταν ιδιαιτερη φροντιδα λογω ηλικιας, ολα τα αλλα οταν στειρωθηκαν τα αφησαμε στην αυλη γιατι μεσα δεν μενουν με τπτ, κ ευτυχως δεν ειχαμε παρατραγουδα..:hmm:

Α πολυ καλο αυτο! Ελπιζω να γινει το ιδιο με την Muffin! :)

Εγω που στειρωνω πολλα αδεσποτα και αγρια τα ατιμα, (καποια τοσο αγρια που ουτε η ναρκωση δεν τα πιανει) απλα ζηταω απο τον κτηνιατρο να τους κανει 48 ωρη αντιβιωση, και πολυ γερα ραματα...το μονο που κανω ειναι οτι τα κραταω στην γατογορο περιπου κανα 12 ωρο πριν τα αφησω ελευθερα, μετα εξαφανιζονται για κανα 2 ημερο και ερχονται σαν να μην συμβαινει τιποτα να φανε!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back