Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα πιστευω, οι περισσοτεροι εχουμε ακουσει πως οι γατες μπορουν να αντιληφθουν οσα για εμας ειναι αορατα.
Υπαρχουν πολλες ιστοριες για γατες που αλλαζουν αποτομα συμπεριφορα ειτε γινονται εχθρικες, ειτε φοβουνται και αρνουνται να πλησιασουν σε ενα σημειο, προαισθανονται αρνητικα γεγονοτα η ακομη και τον θανατο, χωρις κανεναν λογο που μπορουμε να καταλαβουμε.
Η ερωτηση τωρα! Εχει τυχει να προσεξετε αναλογη συμπεριφορα απο τα καμαρια σας; Κατι που να πειτε μα καλα φαντασμα βλεπει;!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Ελπιζω να μην ανοιγω θεμα που υπαρχει ηδη.
Αλλα πιστευω, οι περισσοτεροι εχουμε ακουσει πως οι γατες μπορουν να αντιληφθουν οσα για εμας ειναι αορατα.
Υπαρχουν πολλες ιστοριες για γατες που αλλαζουν αποτομα συμπεριφορα ειτε γινονται εχθρικες, ειτε φοβουνται και αρνουνται να πλησιασουν σε ενα σημειο, προαισθανονται αρνητικα γεγονοτα η ακομη και τον θανατο, χωρις κανεναν λογο που μπορουμε να καταλαβουμε.
Η ερωτηση τωρα! Εχει τυχει να προσεξετε αναλογη συμπεριφορα απο τα καμαρια σας; Κατι που να πειτε μα καλα φαντασμα βλεπει;!
Αυτό που αναφέρεις μου εχει τυχει πολλές φορές με την Σίσσυ(η τιγρέ γατούλα στην υπογραφή) όταν κοιτάει με έντονο, γουρλωμένο βλέμμα και με το κεφάλι της ψηλά ακριβώς πίσω απο τον ώμο μου. Ειλικρινά οταν το κάνει αυτό φοβάμαι οτι οταν γυρίσω θα δω κάτι ή κάποιον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

απ'οτι καταλαβα...η γατα συμπεριφεροταν σα σκυλος! Ουαου.Να μου τη γνωρισετε

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Εγώ;13 ,γιατί;χριστινακι ποσο χρονο εισαι?![]()

Σου απάντησε η Νηριήδαεπιληψια τι ειναι![]()

Α,εντάξει...δεν ρωτησα υποτιμητικα την ηλικια(για να μην παρεξηγηθουμε) απλα ειχα την περιεργεια επειδη εχει καιρο που λεω να ρωτησω και δεν ετυχε![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ελπιζω να μην ανοιγω θεμα που υπαρχει ηδη.
Κάποτε είχα δεί ένα ρεπορτάζ με έναν γάτο σε νοσοκομείο
που προαισθανόταν ποιός θα πεθάνει και πήγαινε και καθόταν στο κρεβάτι του!

Βέβαια ή όλη ιστορία είναι "τραβηγμένη από τα μαλλιά"
, τι δουλεία θα είχε ο γάτος σε νοσοκομείο, να βολτάρει στους θαλάμους και να κάθεται σε κρεβάτια ασθενών!

Περισσότεο η Μυρτούλα μικρή και τώρα ο Αρης, φαίνεται ότι κυνηγάνε-κυνηγιούνται από φανταστικούς εχθρούς!
Στην κυριολεξία κάνουν σαν να βλέπουν κάτι
και του αγριεύουν , βγάζουν ήχους και ορμάνε!

Μάλλον τα γατιά μου έχουν πολλή μεγάλη ...φαντασία!

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
Επίσης την παρατηρώ ώρες ώρες να "καρφώνει" το βλέμμα στο υπερπέραν, να γουρλώνει το μάτι ανευ λόγου κι αιτίας, λες και κάτι βλέπει που εμείς αδυνατούμε να το δούμε... Ποιος ξέρει, μπορεί όντως έτσι να' ναι...
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι καπως ετσι το ξερω κι εγω...Βεβαια αν παρακολουθησω τη δικια μου θα βρεχει 50+ φορες τη μερα και αλλες τοσες θα εχουμε επισκεψεις

bunny
Περιβόητο μέλος
Αυτό με την πόρτα,μάλλον συμβαίνει επειδή το άκουσε...Η αλήθεια είναι ότι οι γάτες διαισθάνονται. Δεν ξέρω πώς και τι, η Μένια πάντως ένα 10λεπτο πριν ξέρει ότι κάποιος θα ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και πάει και στήνεται περιμένοντας τον επισκέπτη! Μας έχει κάνει τρομερή εντύπωση αυτό, γιατί συμβαίνει αρκετά λεπτά πριν ο επισκέπτης ανοίξει την εξώπορτα της πολυκατοικίας, οπότε πώς στο καλό ξέρει η άτιμη ότι κάποιος θαρθει?
Επίσης την παρατηρώ ώρες ώρες να "καρφώνει" το βλέμμα στο υπερπέραν, να γουρλώνει το μάτι ανευ λόγου κι αιτίας, λες και κάτι βλέπει που εμείς αδυνατούμε να το δούμε... Ποιος ξέρει, μπορεί όντως έτσι να' ναι...

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool