Η μεταφυσική πλευρά της γάτας

Νηρηιδα

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα.
Ελπιζω να μην ανοιγω θεμα που υπαρχει ηδη.
Αλλα πιστευω, οι περισσοτεροι εχουμε ακουσει πως οι γατες μπορουν να αντιληφθουν οσα για εμας ειναι αορατα.
Υπαρχουν πολλες ιστοριες για γατες που αλλαζουν αποτομα συμπεριφορα ειτε γινονται εχθρικες, ειτε φοβουνται και αρνουνται να πλησιασουν σε ενα σημειο, προαισθανονται αρνητικα γεγονοτα η ακομη και τον θανατο, χωρις κανεναν λογο που μπορουμε να καταλαβουμε.
Η ερωτηση τωρα! Εχει τυχει να προσεξετε αναλογη συμπεριφορα απο τα καμαρια σας; Κατι που να πειτε μα καλα φαντασμα βλεπει;!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλα πιστευω, οι περισσοτεροι εχουμε ακουσει πως οι γατες μπορουν να αντιληφθουν οσα για εμας ειναι αορατα.
Υπαρχουν πολλες ιστοριες για γατες που αλλαζουν αποτομα συμπεριφορα ειτε γινονται εχθρικες, ειτε φοβουνται και αρνουνται να πλησιασουν σε ενα σημειο, προαισθανονται αρνητικα γεγονοτα η ακομη και τον θανατο, χωρις κανεναν λογο που μπορουμε να καταλαβουμε.
Η ερωτηση τωρα! Εχει τυχει να προσεξετε αναλογη συμπεριφορα απο τα καμαρια σας; Κατι που να πειτε μα καλα φαντασμα βλεπει;!

Αυτό που αναφέρεις μου εχει τυχει πολλές φορές με την Σίσσυ(η τιγρέ γατούλα στην υπογραφή) όταν κοιτάει με έντονο, γουρλωμένο βλέμμα και με το κεφάλι της ψηλά ακριβώς πίσω απο τον ώμο μου. Ειλικρινά οταν το κάνει αυτό φοβάμαι οτι οταν γυρίσω θα δω κάτι ή κάποιον!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχα διαβάσει για μια γάτα που ο ιδιοκτήτης της έπασχε από κρίσεις επιληψίας.Και η γάτα διαισθανόταν την κρίση πριν έρθει.Τότε κοιτούσε τον ιδιοκτήτη της στα μάτια κι αυτός έβρισκε ένα μέρος να καθήσει ή να ξαπλώει,για να μη τραυματιστεί...

επιληψια τι ειναι:redface:

απ'οτι καταλαβα...η γατα συμπεριφεροταν σα σκυλος! Ουαου.Να μου τη γνωρισετε:P:lol:

απ'οτι καταλαβα...η γατα συμπεριφεροταν σα σκυλος! Ουαου.Να μου τη γνωρισετε:P:lol:

Εδω μπορεις να δεις τι ειναι!

Νομιζω την ειχα ακουσει αυτη την περιπτωση ή μαλλον την ειχα διαβασει.

ELENIP εχει και κατι ματια που θες δε θες τρομαζεις αν κοιταζουν ετσι!:D

χριστινακι ποσο χρονο εισαι?:)
Εγώ;13 ,γιατί;:)
Σου απάντησε η Νηριήδα;)
δεν ρωτησα υποτιμητικα την ηλικια(για να μην παρεξηγηθουμε) απλα ειχα την περιεργεια επειδη εχει καιρο που λεω να ρωτησω και δεν ετυχε:)
Α,εντάξει...

Κάποτε είχα δεί ένα ρεπορτάζ με έναν γάτο σε νοσοκομείο:blink:που προαισθανόταν ποιός θα πεθάνει και πήγαινε και καθόταν στο κρεβάτι του!:blink::blink:
Βέβαια ή όλη ιστορία είναι "τραβηγμένη από τα μαλλιά";), τι δουλεία θα είχε ο γάτος σε νοσοκομείο, να βολτάρει στους θαλάμους και να κάθεται σε κρεβάτια ασθενών!;):P
Περισσότεο η Μυρτούλα μικρή και τώρα ο Αρης, φαίνεται ότι κυνηγάνε-κυνηγιούνται από φανταστικούς εχθρούς!;)Στην κυριολεξία κάνουν σαν να βλέπουν κάτι:blink: και του αγριεύουν , βγάζουν ήχους και ορμάνε!;):lol:
Μάλλον τα γατιά μου έχουν πολλή μεγάλη ...φαντασία!;):lol::lol::P

Περσυ το καλοκαιρι ειχε γινει ενας μικρος σεισμος και η Μαρι δεν πηρε χαμπαρι κοιμοταν .Ισως ηταν μικρη και δεν ειχε αναπτυχθει το ενστικτο της!

Η αλήθεια είναι ότι οι γάτες διαισθάνονται. Δεν ξέρω πώς και τι, η Μένια πάντως ένα 10λεπτο πριν ξέρει ότι κάποιος θα ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και πάει και στήνεται περιμένοντας τον επισκέπτη! Μας έχει κάνει τρομερή εντύπωση αυτό, γιατί συμβαίνει αρκετά λεπτά πριν ο επισκέπτης ανοίξει την εξώπορτα της πολυκατοικίας, οπότε πώς στο καλό ξέρει η άτιμη ότι κάποιος θαρθει?
Επίσης την παρατηρώ ώρες ώρες να "καρφώνει" το βλέμμα στο υπερπέραν, να γουρλώνει το μάτι ανευ λόγου κι αιτίας, λες και κάτι βλέπει που εμείς αδυνατούμε να το δούμε... Ποιος ξέρει, μπορεί όντως έτσι να' ναι...

ουαου ξανα!! Οι γατες θα μπορεσουν να δουν και τα Ufo? :redface::lol::):hmm::confused::blink::up::up::up::lol:

Η ιστορια με τη γατα που εμπαινε στους θαλαμους μονο οσων ηταν να πεθανουν ειναι αρκετα γνωστη, πολλα νοσοκομεια φιλοξενουν ζωα στο εξωτερικο, καποια εχουν και προγραμμα που περιλαμβανει παιχνιδι και φροντιδα ζωων που λενε, βελτιωνει την κατασταση των ασθενων. Δεν ξερω πως βρεθηκε σε νοσοκομειο η συγκεκριμενη γατα αλλα δεν ειναι και απιθανο!

Εγω ηξερα μονο οτι προαισθανονται τους σεισμους και νομιζω και τις βροχες...Αλλα αν υπαρχουν και τετοιες ακουγεται σαν απιθανο:up::redface:

Xμμμμμμμμ τωρα που το λες Χριστινακι, θυμαμαι ελεγε η γιαγια μου αν γλυφει η γατα το ενα ποδι θα ερθει κοσμος σπιτι ενω το αλλο θα βρεξει...δε θυμαμαι ποιο ποδι για καθε περιπτωση αλλα παντα για τα μπροστινα μιλαμε:P

:)Ναι καπως ετσι το ξερω κι εγω...Βεβαια αν παρακολουθησω τη δικια μου θα βρεχει 50+ φορες τη μερα και αλλες τοσες θα εχουμε επισκεψεις:redface::lol:

Η αλήθεια είναι ότι οι γάτες διαισθάνονται. Δεν ξέρω πώς και τι, η Μένια πάντως ένα 10λεπτο πριν ξέρει ότι κάποιος θα ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και πάει και στήνεται περιμένοντας τον επισκέπτη! Μας έχει κάνει τρομερή εντύπωση αυτό, γιατί συμβαίνει αρκετά λεπτά πριν ο επισκέπτης ανοίξει την εξώπορτα της πολυκατοικίας, οπότε πώς στο καλό ξέρει η άτιμη ότι κάποιος θαρθει?
Επίσης την παρατηρώ ώρες ώρες να "καρφώνει" το βλέμμα στο υπερπέραν, να γουρλώνει το μάτι ανευ λόγου κι αιτίας, λες και κάτι βλέπει που εμείς αδυνατούμε να το δούμε... Ποιος ξέρει, μπορεί όντως έτσι να' ναι...
Αυτό με την πόρτα,μάλλον συμβαίνει επειδή το άκουσε...:hmm:

Ναι, αν δεν ελεγε οτι το κανει πριν καν ο επισκεπτης φτασει στην εξωπορτα της πολυκατοικιας θα το σκεφτομουν κι εγω, τωρα ομως;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back