Η μικρή ζητάει σπίτι!!! Επείγον!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

αμελι49836

Νεοφερμένο μέλος

Η ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Την ειχα ξαναβαλει σε αγγελια τη μικρη προσφατα και δεν υπηρξε ανταποκριση.Τα δεδομενα ομως αλλαξαν και δυστηχως η μικρη εμφανιστηκε χτες με μια τεραστια πληγη στο ποδι.την πηγα στη γιατρο μου και μας ειπε οτι ναι μεν δεν ειναι πολυ σοβαρο αλλα χρειαζεται αντιβιωση.Την πηγα λοιπον σημερα το πρωι στη φιλοζωικη να αναρωσει και να της κανουν και θεραπεια και να την στειρωσουν επισης.Την Δευτερα θα παω να την παρω αλλα δεν εχω αλλη επιλογη απο το να την ξαναφησω στο δρομο και να προσευχομαι να μην παθει κατι κακο.Θα την επαιρνα εγω διχως αλλο ,αλλα δεν μπορω αφου μενω σε 35 τετ.και εχω ηδη 2 μικρα με λοιμωδη περιτονιτιδα και ισα ισα που ανταπεξερχομαι οικονομικα.Θα υπαρξει ομως ουσιαστικη βοηθεια σε οποιον ΑΝΘΡΩΠΟ την παρει.Ειναι αξιολατρευτη και πολυ χαδιαρα.ειναι περιπου 6 μηνων και απο αυριο και στειρωμενη.ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.Το οτι ειναι τοσο φιλικη ειναι που την κανει να κινδυνευει περισσοτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• SDC10148.JPG
    SDC10148.JPG
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 52
Καλή τύχη της εύχομαι. Θέλεις να την βάλω στο προφίλ μου στο face book?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αν μπορεις σε παρακαλω.Πολυ ευγενικη κινηση!Να 'σαι καλα kalliastar.

Ψυχουλα μου... Καλη τυχη της ευχομαι και περαστικα!

Να δημοσιευσω την αγγελια στη σελιδα στο φβ που ειναι για ζωακια?

Κοριτσια πραγματικα το εκτιμω πολυ που ανταποκρινεστε τοσο αμεσα.Ναι maria_lulu βαλτην μηπως γινει τιποτα.Ειναι απο τα καλυτερα μωρα που εχω συναντησει.Τοσο γλυκο μωρο που δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν υπαρχει κανεις εκει εξω να την παρει.ευχαριστω κοριτσια

Εντάξει την έβαλα, μακάρι να πάνε όλα καλά!
Καλή τύχη και πάλι!!!

ευχαριστω kalliastar

Την δημοσιευσα στο προφιλ μου και στις μαγαλυτερες σελιδες για ζωα στο φβ. Ευχομαι συντομα να εχει δικο της σπιτακι!

Μακαρι.αστα το ποσο σκεφτομαι την στιγμη που θα πρεπει να την ξαναφησω στο δρομο, μου ερχετε τρελα.Ευχαριστω πολυ maria_lulu..

Εχουμε νεα απο την γατουλα?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back