Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος

Μέχρι που χθες ήρθε για πρώτη φορά σπίτι μου ένας φίλος.. Και δεν είχα ξαναδεί παρόμοια συμπεριφορά.. Η μικρή μου τον ερωτεύτηκε απευθείας..

Να του τρίβεται, να του χαϊδεύεται και να του κάνει νάζια.. Ποιος;; Το αγρίμι.. Να ξαπλώνει πάνω του και να του χαϊδευει το πρόσωπο με τις πατούσες.. Αυτα δεν τα κάνει ούτε σε μένα η προδότρα.. !!!
Και όχι μόνο αυτό .. Με το που έκανε μια κίνηση να με ακουμπήσει ο άνθρωπος.. Έστω και να μου δώσει ένα τσιγάρο η μικρή μου αγρίευε.. Ζήλια και κακό .. Μην της ακουμπήσει κανείς τον άντρα..
Μα είναι δυνατόν;; Κεραυνοβόλος έρωτας;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
που δεν πιανουν με τιποτα. Ο Κανελος αγαπαει ολο τον κοσμο και ιδιαιτερα τους αγνωστους
Γωγω
Δραστήριο μέλος
συνηθως οι θηλυκες γατες εχουν μεγαλη αδυναμια στους αντρες, χωρις αυτο βεβαια να ειναι απολυτο.
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Όταν όμως έρχετε στο σπίτι το αγόρι μου η μικρή μου λιώνει κυριολεκτικά...Τρίβετε πάνω του, ξαπλώνει στο στήθος του και γενικά είναι όλο γλύκες
Θυμαμαι τα σαρδελακια μπαιναν μεσα στα παπουτσια του και τα γυρνουσαν σε ολο το σπιτι!
Καθε πρωι ολοι ψαχναμε τα παπουτσια του, γιατι τα κρυβαν τα ζοντοβολα!!!!
Mika
Δραστήριο μέλος

Τελικα μονο η δικια μου ειναι περιπτωση?![]()
Μπα και η δικια μου με τους ξενους ειναι ιδιοτροπη...
Οταν ερχεται καποιος στο σπιτι, παει στον καναπε και μοστραρεται...Αλλα οταν παει καποιος να την χαιδεψει, τον δαγκωνει κατ'ευθειαν! Ειναι μεγαλη ψωναρα και θελει να επιδεικνυεται..Πως λενε στα μουσεια "βλεπετε, αλλα μην αγγιζετε", ενα τετοιο πραγμα!

Mika
Δραστήριο μέλος
Πως λενε στα μουσεια "βλεπετε, αλλα μην αγγιζετε", ενα τετοιο πραγμα!![]()
Πωπω ακριβως ετσι ειναι η μικρη. Μονο εμενα μου κανει τη χαρη να την χαιδεψω αλλα και αυτο με μετρο. Diva εντελως!

Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος

Αφού κάθεται και κοιτιέτε και στον καθρεύτη

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι ο δικός σου το κάνει αυτό? Κι εγώ που έλεγα ότι ο δικός μου μόνό είναι ψώνιο....Έτσι είναι ο Ερμής μου.. Λες και ξέρει ότι είναι πολύ όμορφος ρε παιδί μου!!
Αφού κάθεται και κοιτιέτε και στον καθρεύτη![]()
Εϊτε που ανεβαίνει στην τουαλέτα μου και κοιτιέται στον καθρέφτη, είτε πάει στην τραπεζαρία και ανεβαίνει στον μπουφέ που έχει από πάνω ένα τεράστιο καθρέφτη και χαζεύει τον εαυτό του! Όσο και να τον μαλώνω το ξανακάνει...
ΑΝΝΑ ΚΑΤΣ
Νεοφερμένο μέλος
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Κι ο δικός σου το κάνει αυτό? Κι εγώ που έλεγα ότι ο δικός μου μόνό είναι ψώνιο....
Εϊτε που ανεβαίνει στην τουαλέτα μου και κοιτιέται στον καθρέφτη, είτε πάει στην τραπεζαρία και ανεβαίνει στον μπουφέ που έχει από πάνω ένα τεράστιο καθρέφτη και χαζεύει τον εαυτό του! Όσο και να τον μαλώνω το ξανακάνει...
![]()
Μπα .. Δεν κατεβαίνει με τίποτα από τον καθρεύτη και ο δικός μου..

Το θέμα είναι ότι όταν τον καμαρώνουμε ή του λέμε ότι είναι όμορφος, λες και το καταλαβαίνει και κορδόνεται κατευθείαν..

xtina
Νεοφερμένο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
επισης ανεβαινει και κοιτιεται στον καθρεφτη σαν το Χιονη στη φωτο!!
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για τον καθρέφτη, οι δικές μου ασχολούνταν μαζί του όταν ήταν μικρότερες, κ έψαχναν από πίσω για το γατάκι που έβλεπαν. Το ίδιο με την τηλεόραση όταν είχε κανένα πρόγραμμα με ζώα, τα κυνηγούσαν πάνω στην οθόνη, πολύ γέλιο
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όσο για τον καθρέφτη, οι δικές μου ασχολούνταν μαζί του όταν ήταν μικρότερες, κ έψαχναν από πίσω για το γατάκι που έβλεπαν. Το ίδιο με την τηλεόραση όταν είχε κανένα πρόγραμμα με ζώα, τα κυνηγούσαν πάνω στην οθόνη, πολύ γέλιο
Αυτό με την τηλεόραση το κάνει ο Χιόνης. Επειδή έχω καταλάβει τι τηλεορασάκιας είναι του βάζω και βλέπει Animal Planet. Περιτό να σου πω ότι κάνει σαν χαζός ειδικά όταν βλέπει λιοντάρια...
anabou
Διάσημο μέλος
Πάντως είναι ψωνάρα μόλις δει το κινητό ή την φωτογραφική στραμμένα προς το μέρος του στήνεται! Μ'αρέσει που λένε ότι οι γάτες είναι δύσκολο να φωτογραφηθούν!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Για του λόγου το αληθές, ορίστε και φωτογραφία. Από χθες προσπαθώ να τη βαλω αλλά είχε πρόβλημα μάλλον το site και δεν ανέβαζε φωτογραφίες ούτε στη galleryΑυτό με την τηλεόραση το κάνει ο Χιόνης. Επειδή έχω καταλάβει τι τηλεορασάκιας είναι του βάζω και βλέπει Animal Planet. Περιτό να σου πω ότι κάνει σαν χαζός ειδικά όταν βλέπει λιοντάρια...

https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=1367
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος

Γλύκας ο Χιόνης...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool