Η μικρή μου ερωτεύτηκε...

Nobodys_Wife

Νεοφερμένο μέλος

Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα.
Η μικρή μου Georgie είναι γενικά ένα όχι πολύ ήρεμο γατάκι, που δεν θέλει και πολλά πολλά και δεν κάθεται για χάδια.. Την χαρακτηρίζεις κάπως επιθετική γενικότερα.. :cool:

Μέχρι που χθες ήρθε για πρώτη φορά σπίτι μου ένας φίλος.. Και δεν είχα ξαναδεί παρόμοια συμπεριφορά.. Η μικρή μου τον ερωτεύτηκε απευθείας.. :blink:

Να του τρίβεται, να του χαϊδεύεται και να του κάνει νάζια.. Ποιος;; Το αγρίμι.. Να ξαπλώνει πάνω του και να του χαϊδευει το πρόσωπο με τις πατούσες.. Αυτα δεν τα κάνει ούτε σε μένα η προδότρα.. !!! :P

Και όχι μόνο αυτό .. Με το που έκανε μια κίνηση να με ακουμπήσει ο άνθρωπος.. Έστω και να μου δώσει ένα τσιγάρο η μικρή μου αγρίευε.. Ζήλια και κακό .. Μην της ακουμπήσει κανείς τον άντρα..

Μα είναι δυνατόν;; Κεραυνοβόλος έρωτας;;; :P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα ειδα το μηνυμα...μηπως παιζει τελικα σημασια το φυλο?κι η δικια μου ειναι ακριβως οπως περιγραφεις τη γατουλα σου.στους αντρες ομως εχει ιδιαιτερη συμπαθεια.φαινεται ξεκαθαρα αυτο,ακομα κι αν δεν τους ξερει τους πλησιαζει πιο ευκολα και τους κανεις χαδια που εγω δεν εχω δει ποτε:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μενα η μικρη μου δεν θελει πολλα πολλα (μοιαζει και με την τσικι) αντε κανενα ελαφρυ χαδι οταν αποφασισει εκεινη. Τουσ "ξενους" τουσ σνομπαρει και κεινους, μονο με μενα κανει καμια παραχωρηση προς μεγαλη απογοητευση του γατομπαμπα της που ολο την καλοπιανει με γλυκολογα (εισαι η πιο ομορφη γατουλα του κοσμουυυυυ ελα να σου δωσω λιχουδιες):lol: :lol: που δεν πιανουν με τιποτα. Ο Κανελος αγαπαει ολο τον κοσμο και ιδιαιτερα τους αγνωστους:lol:

παιζει πολυ ρολο το φυλο..

συνηθως οι θηλυκες γατες εχουν μεγαλη αδυναμια στους αντρες, χωρις αυτο βεβαια να ειναι απολυτο.

Τα ίδια κάνει και η δικιά μου.Ενώ έγω παλεύω να την κρατήσω αγκαλιά και κάνω απεγνωσμένες προσπάθειες να την χαιδέψω αυτό το "αγρίμι" τίποτα:( Όταν όμως έρχετε στο σπίτι το αγόρι μου η μικρή μου λιώνει κυριολεκτικά...Τρίβετε πάνω του, ξαπλώνει στο στήθος του και γενικά είναι όλο γλύκες:hmm:

Η σαρδελα εχει μια αγαπη με τα πραγματα του μπαμπα, και οχι με τον ιδιο. Οταν μπαινει σπιτι, τρεχει να μυρισει το μπουφαν του, τα παπουτσια του..Οτι αφηνει κατω τρεχει να το μυρισει!
Θυμαμαι τα σαρδελακια μπαιναν μεσα στα παπουτσια του και τα γυρνουσαν σε ολο το σπιτι!:lol:
Καθε πρωι ολοι ψαχναμε τα παπουτσια του, γιατι τα κρυβαν τα ζοντοβολα!!!!

Τελικα μονο η δικια μου ειναι περιπτωση?:hmm:

Τελικα μονο η δικια μου ειναι περιπτωση?:hmm:

Μπα και η δικια μου με τους ξενους ειναι ιδιοτροπη...
Οταν ερχεται καποιος στο σπιτι, παει στον καναπε και μοστραρεται...Αλλα οταν παει καποιος να την χαιδεψει, τον δαγκωνει κατ'ευθειαν! Ειναι μεγαλη ψωναρα και θελει να επιδεικνυεται..Πως λενε στα μουσεια "βλεπετε, αλλα μην αγγιζετε", ενα τετοιο πραγμα!:)

Πως λενε στα μουσεια "βλεπετε, αλλα μην αγγιζετε", ενα τετοιο πραγμα!:)

Πωπω ακριβως ετσι ειναι η μικρη. Μονο εμενα μου κανει τη χαρη να την χαιδεψω αλλα και αυτο με μετρο. Diva εντελως!:D

Έτσι είναι ο Ερμής μου.. Λες και ξέρει ότι είναι πολύ όμορφος ρε παιδί μου!! :D

Αφού κάθεται και κοιτιέτε και στον καθρεύτη :P

Έτσι είναι ο Ερμής μου.. Λες και ξέρει ότι είναι πολύ όμορφος ρε παιδί μου!! :D

Αφού κάθεται και κοιτιέτε και στον καθρεύτη :P
Κι ο δικός σου το κάνει αυτό? Κι εγώ που έλεγα ότι ο δικός μου μόνό είναι ψώνιο....
Εϊτε που ανεβαίνει στην τουαλέτα μου και κοιτιέται στον καθρέφτη, είτε πάει στην τραπεζαρία και ανεβαίνει στον μπουφέ που έχει από πάνω ένα τεράστιο καθρέφτη και χαζεύει τον εαυτό του! Όσο και να τον μαλώνω το ξανακάνει...

Εμένα η Μπιλίτσα μου,όποιος ξένος έρχεται πέφτει τ ανάσκελα και περιμένει χάδια...Έχει μια μικρή αδυναμία στους άνδρες όμως.Αν υπάρχει άνδρασ στο σπίτι,πάει και κάθεται στα δικά του μπούτια και όχι σε γυναικεία...

Κι ο δικός σου το κάνει αυτό? Κι εγώ που έλεγα ότι ο δικός μου μόνό είναι ψώνιο....
Εϊτε που ανεβαίνει στην τουαλέτα μου και κοιτιέται στον καθρέφτη, είτε πάει στην τραπεζαρία και ανεβαίνει στον μπουφέ που έχει από πάνω ένα τεράστιο καθρέφτη και χαζεύει τον εαυτό του! Όσο και να τον μαλώνω το ξανακάνει...

Μπα .. Δεν κατεβαίνει με τίποτα από τον καθρεύτη και ο δικός μου.. :lol:

Το θέμα είναι ότι όταν τον καμαρώνουμε ή του λέμε ότι είναι όμορφος, λες και το καταλαβαίνει και κορδόνεται κατευθείαν.. :P

Το θέμα είναι ότι όταν τον καμαρώνουμε ή του λέμε ότι είναι όμορφος, λες και το καταλαβαίνει και κορδόνεται κατευθείαν..

:P :P :P :D :D :D :D :D :D :D

κι η δικια μου φρικαρει με τους ξενους.παει και κρυβεται μεχρι να φυγουν η παει πισω απο την μισοκλειστη πορτα του σαλονιου και τους παρακουλουθει απο'κει:lol:

επισης ανεβαινει και κοιτιεται στον καθρεφτη σαν το Χιονη στη φωτο!!

Αυτήν τη λατρεία στους άνδρες την έχει κ η Λούσυ, τρελαίνεται να τη χαϊδεύει ο αδελφός μου κ όταν έρθει άνδρας στο σπίτι είναι η καλύτερή της. Έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με τη μυρωδιά των ανδρών, κάτι τις εξιτάρει κ τους μυρίζουν μανιωδώς :lol:
Όσο για τον καθρέφτη, οι δικές μου ασχολούνταν μαζί του όταν ήταν μικρότερες, κ έψαχναν από πίσω για το γατάκι που έβλεπαν. Το ίδιο με την τηλεόραση όταν είχε κανένα πρόγραμμα με ζώα, τα κυνηγούσαν πάνω στην οθόνη, πολύ γέλιο

Όσο για τον καθρέφτη, οι δικές μου ασχολούνταν μαζί του όταν ήταν μικρότερες, κ έψαχναν από πίσω για το γατάκι που έβλεπαν. Το ίδιο με την τηλεόραση όταν είχε κανένα πρόγραμμα με ζώα, τα κυνηγούσαν πάνω στην οθόνη, πολύ γέλιο

Αυτό με την τηλεόραση το κάνει ο Χιόνης. Επειδή έχω καταλάβει τι τηλεορασάκιας είναι του βάζω και βλέπει Animal Planet. Περιτό να σου πω ότι κάνει σαν χαζός ειδικά όταν βλέπει λιοντάρια...

Μια φορά το τέρας μου είδε τον εαυτό του στον καθρεύτη και τρόμαξε... Ουδέν σχόλιο.
Πάντως είναι ψωνάρα μόλις δει το κινητό ή την φωτογραφική στραμμένα προς το μέρος του στήνεται! Μ'αρέσει που λένε ότι οι γάτες είναι δύσκολο να φωτογραφηθούν!

Αυτό με την τηλεόραση το κάνει ο Χιόνης. Επειδή έχω καταλάβει τι τηλεορασάκιας είναι του βάζω και βλέπει Animal Planet. Περιτό να σου πω ότι κάνει σαν χαζός ειδικά όταν βλέπει λιοντάρια...
Για του λόγου το αληθές, ορίστε και φωτογραφία. Από χθες προσπαθώ να τη βαλω αλλά είχε πρόβλημα μάλλον το site και δεν ανέβαζε φωτογραφίες ούτε στη gallery:hmm:
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=1367

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Γλύκας ο Χιόνης...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back