Η μικρή μπουκίτσα....

Hello_Kitty

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Hello_Kitty είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
Η Μπουκίτσα μας (Ριρή) ήταν ένα ασπρόμαυρο γατάκι όπου υοθετίθηκε από την γιαγιά μου. Ήταν το πιο γλυκό και καλό γατάκι που έχω συναντήσει ποτέ.
Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, η μικρή μας εξαφανίστηκε μυστήρια. Έφτιαξα αφυσόυλες και τοιχοκόλλησα, έψαξα παντού αλλά δίχως αποτέλεσμα...:( αλλά άκουσα την γιαγιά μου λέει πως του είπε (κάποιου) να σταματήσει αλλά εκείνος δεν πρόλαβε και.... ελπίζω να μην συνεύει το μοιρέο...:/: Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο για το γατάκι, και όταν ρώτησα αν έχουν κάποιο νέο η γιαγιά μου κοιτάχτηκε με τους γονείς μου δίχως να μιλήσει....:hmm:

Να και μερικές φωτογραφίες της...:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00721.jpg
    DSC00721.jpg
    177,4 KB · Εμφανίσεις: 51
  • DSC00724.jpg
    DSC00724.jpg
    238,1 KB · Εμφανίσεις: 52
  • DSC00722 - Αντίγραφο.JPG
    DSC00722 - Αντίγραφο.JPG
    29 KB · Εμφανίσεις: 70
  • DSC00726.jpg
    DSC00726.jpg
    232,6 KB · Εμφανίσεις: 49
  • DSC00723.jpg
    DSC00723.jpg
    285,6 KB · Εμφανίσεις: 51
Ριρή

Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω την αφισούλα της, (μοιάζει με γάτα αιγαίου, είχε πολύ τρίχομα, αλλά δεν ξέρω αν θα μάκραινε όταν μεγάλωνε), στις πάνω φωτογραφίες ήταν μόνο 1 μηνών γατόνι...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back