Η ουρά μας "ξεπουπουλιάστηκε"

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
καλησπέρα σε όλους,

το πρόβλημα είναι το εξής: η ουρά του Τσε, την τελευταία εβδομάδα, στην κορυφή της το τρίχωμα φαίνεται πολύ αραιό, όταν πήγα να κοιτάξω στο δέρμα για τυχόν ερεθισμους, πληγές, το μόνο που βλέπω είναι κάτι καφέ κηλίδες που φαίνονται να φεύγουν αν τις καθαρίσεις με νεράκι...αυτό μόνο στο πάνω μέρος της ουράς του και το πολύ μέχρι τη μέση της...επιπλέον όταν την πειράζω και προσπαθώ να τα καθαρίσω αυτά ενοχλείται πολύ, τώρα ή πονάει ή τον εκνευρίζω..
το έχει ξανασύναντήσει κανείς αυτό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο αλλά του μύρτου γύρω στα 6 μηνών άρχισε η ουρά στο πάνω μέρος να έχει κάτι σαν βρώμα – χώματα –μύκητες δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Η βρώμα ερχόταν από μέσα προς τα έξω (αν είχε λερωθεί θα ήταν το ανάποδο ) Όταν το καθάριζα ήταν λίγο καλύτερα Τον πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι είναι η ουρά του επιβήτορα και το κάνει επειδή έχει ανεπτυγμένο ένστικτο για να ζευγαρώσει. Καλύτερα να πάρεις και την γνώμη κάποιου γιατρού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νοτα καλύτερα να τον δει ο γιατρος. Σαν μυκητας μου ακουγεται.

ευχαριστώ Ισμήνη μου, είναι στα υπόψιν έτσι κι αλλιώς να πάμε..
βέβαια η περίπτωση, τα συμπτώματα δηλαδή είναι ακριβώς ακριβώς όπως τα περιέγραψε ο μυρτος, συν το οτι ο Τσε ειναι αστείρωτος...βρε λες να'χει την ουρά του επιβήτορα χωρίς να είναι:lol: ?
ευχαριστώ και σένα ΄Μύρτος για την άμεση απάντηση:)

βρε λες να'χει την ουρά του επιβήτορα χωρίς να είναι
Μπορει να μην το δειχνει απο τακτ...
Αλλα λογικά ο κάθε γάτος θέλει...(ασχετα που ο Τσε ειναι καλο παιδι και δεν μιλάει)

Πως πάει ο Τσε; Μήπως έμαθε τα νέα και αγχώθηκε και του πεφτουν οι τρίχες απο το στρες όπως στους ανθρώπους:hmm:;

βρε λες να'χει την ουρά του επιβήτορα χωρίς να είναι:lol: ?
Νότα, τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι... ;) :lol: :lol:

:lol: παιδιά έχετε χίλια δίκια. η αλήθεια είναι ότι με ψιλοαπογοητεύει το γεγονός αυτό καθότι νόμιζα ότι θα είναι asexual (σαν κάτι φίλους καλλιτέχνες), η φύση αποδεικνύεται δυνατότερη φαντάζομαι...:)

Ισμήνη και Αρίθα, ήταν πάντα διακριτικός αυτός ο γάτος, κάνει και ψέματα ότι νιαουρίζει σαν γατάκι΄, ενώ έχει φτάσει 6 κιλά...
Κείρα, όχι δεν έμαθε τα νέα ακόμη, εκτός και αν κρυφάκουσε

Περαστικά του πάντως του μικρούλι

ευχαριστώ χριστίνα μου, μόλις επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον γιατρό μας και μου είπε είτε ότι είναι σμίγμα και φεύγει με ένα ειδικό σαμπουάν, είτε είναι ερεθισμένος ο αδένας του λόγω ορμονικού προβλήματος...την ερχόμενη εβδομάδα θα τον πάω να δούμε..:)

Άσχετο με το θέμα, αλλά πως πάει η νέα δουλειά Νότα?

Ευχομαι περαστικα!!:)

Ασπασία, σου απαντώ προσωπικά...:D
Aiora μου σ'ευχαριστώ πολύ, δεν είναι κάτι ανησυχητικό ούτε κολλητικό πάντως.. θα πάμε μέσα στην εβδομάδα στο γιατρό (σσσσ ο Τσε δεν το ξέρει ακόμα)

Μην ανησυχεις και ο plathi ειχε το ιδιο προβλημα και ηταν ακριβως αυτο..θελει να ζευγαρωσει,δε συμβαινει αυτο και βγαινει αυτο το πραγμα στην ουρα..Η το καθαριζεις μς καθαρο οινοπνευνα αραιο η (αυτο που εκανα εγω-με συνβουλη της γιατρου βεβαιως)με το καθαριστικο για τα αυτια το epi-otic με βαμβακι μια φορα την εβδομαδα!ειναι κατι παντως που δεν τον ενοχλει-φαγουρα κλπ-

Παντως βρε παιδια, η περίπτωση του γατούλι μου φέρνει στο μυαλό εικόνες από cartoon. Κατι ξεπουπουλιασμένα γατάκια κλπ....
:lol: :lol: :lol:
Αντε, γρηγορα καλά!!!

σ'ευχαριστώ plathido...ναι αυτό πρεπει να'ναι του βγαίνει η σεξουαλικότητα εκεί...:)
χριστίνα όντως είναι σαν γάτος από καρτούν ο συγκεκριμένος έτσι κι αλλιως...

:lol: :lol: :lol: :lol:
Καλά να ειναι!!!!

και εγώ αυτό λέω...σ'ευχαριστώ χριστινάκι:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back