Η ουρίτσα μου

marfot75

Δραστήριο μέλος

Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα.
Γειά σας , γατομαμάδες και γατομπαμπάδες !!!
Με λένε Βρωμουλάκη, ο ασπρούλης είμαι ,καλέ, με την κοντή ουρίτσα
:redface::redface::redface:
Η θεία που με φροντίζει (marfot) με ρωτάει συνέχεια γιατί έχω τέτοια ουρίτσα και δεν ξέρω τι να της πω. Εσείς έχετε συναντήσει κάποιον σαν κι εμένα;
Μάλλον, έτσι γεννήθηκα. Μήπως, όμως, μου την έφαγε η μαμά μου ή κανένα κακό ζωάκι;:/:
Η θεία μου σας ρώτησε σε κάποιο άλλο θέμα αλλά επειδή, μάλλον, δεν με προσέξατε πήρα εγώ την πρωτοβουλία να ανοίξω μόνος μου θέμα με τη φατσούλα μου:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα052.jpg
    Εικόνα052.jpg
    846,3 KB · Εμφανίσεις: 112
Σαν κομένη φαίνεται μάλλον... :confused: Εχει τρίχα κανονικα μέχρι το τέλος; Έτσι θα καταλάβεις φαντάζομαι...

Εχει τύχει βέβαια τώρα που το θυμήθηκα να δω κι εγώ σε κάτι μικρά που τάιζα πριν 1-2 χρόνια να έχουν προβληματα στις ουρίτσες 2 απο αυτα. ΗΤαν πιο κοντές και μάλιστα στο ενα ηταν και κάπως στριφογιριστή... Αλλά δεν κάθονταν καθολου να τα πιάσω ή να τα δω απο κοντα.

Πάντως ειναι πολύ φατσούλα ο μικρος, έχει πολύ ζόρικο ύφος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως υπάρχει στο οικογενειακό του δέντρο κάποιος πρόγονος που να ήταν ράτσας με κοντή ουρίτσα? Το λέω γιατί ο Ντάρκυ μου, που ο μπαμπάς του είναι Σιαμ έχει μακριά ουρίτσα, αλλά στο τέλος κάνει 2 αγκυστράκια. Δεν είναι σπασμένη, έτσι γεννήθηκε..:redface:;) Και τα αδερφάκια του θυμάμαι ότι είχαν περιέργες ουρίτσες. Ο αδερφός του ο Αμόν είχε μικροσκοπική ουρά σαν φουντίτσα. η μια αδερφή του είχε μεσαίου μήκους (αν θυμάμαι καλά) και μόνο η άλλη αδερφούλα είχε κανονική ίσια ουρά. :D

Cleopatra, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος πρόγονος με κοντή ουρίτσα αλλά ποιός ξέρει, ίσως κάποιος πολύ μακρινός. Πάντως δεν έχω δει κάποιο εδώ στο νησί.
Ο μικρός έχει και μια αδερφούλα με τέτοια κοντή ουρίτσα. Τρία είναι τα αδελφάκια. Το τρίτο, το αγοράκι είναι το μπεζάκι στη φωτό.

Σαν κομένη φαίνεται μάλλον... :confused: Εχει τρίχα κανονικα μέχρι το τέλος; Έτσι θα καταλάβεις φαντάζομαι...
Πάντως ειναι πολύ φατσούλα ο μικρος, έχει πολύ ζόρικο ύφος!

Ναι, έχει κανονικά τρίχα αλλά όταν την πιάσεις την ουρίτσα έχει κλίση προς τα πάνω.
Όντως, έχει πολύ υφάκι ο μικρός. Φαίνεται πολύ βαρύ αντράκι αλλά είναι πολύ χαδιάρης:inlove::inlove:

μπας εχει προγονο με τετοια ουρα???

Μια πολύ καλή μου φίλη φιλοξενεί στον κήπο της μια γλυκιά γατούλα που η ουρά της ειναι ακριβώς στο μήκος του Βρωμούλακη!Ολοι νομίζαμε ότι είχε κάποιο ατύχημα πριν τη βρεί,οπότε και το αφήσαμε έτσι το θέμα.Οταν όμως έγινε μαμά και εκανε δυο μουσούδες,το αγοράκι που ειχε και τα χρώματα της είχε και την ίδια ακριβώς ουρίτσα με τη μαμά.Ιδια όμως!Το θέμα είναι καθαρά κληρονομικό και εφοσον λες οτι και η αδερφή του έχει την ίδια ουρά,το έχουν στο dna τους τα παιδιά!!:):):)

Εχω κι εγώ τον Κολονούρη στον κήπο. Ωραίο όνομα κι αυτος, ε;:P Πιο κοντη μάλλιστα, 5 - 10 εκατ.και εγώ δεν ξερω απο τι ειναι ετσι.:confused: Πάντως ειναι ο πιο σεξομανής γάτος που εχω δει :rolleyes:

Δεν αποκλείεται, Σιέννα, να είναι κληρονομικό. :hmm:
Δεν ξέρω τους γονείς της μανούλας τους γιατί την είχε φέρει κάποιος γείτονας όταν ήταν μωράκι.

Εχω κι εγώ τον Κολονούρη στον κήπο. Ωραίο όνομα κι αυτος, ε;:P Πιο κοντη μάλλιστα, 5 - 10 εκατ.και εγώ δεν ξερω απο τι ειναι ετσι.:confused: Πάντως ειναι ο πιο σεξομανής γάτος που εχω δει :rolleyes:

Πολύ καλό το όνομα!!!:up::up::up:
Λες να μας βγεί και μας ο Βρωμουλάκης ερωτύλος;;;:lol::lol::lol:

Η αδερφή μου τον έχει βαφτήσει :happy: Οπως λέει οτι γράφει SEX στο κουτελό του! :lol: Κολώνα η ουριτσα, κολοβή η ουρίτσα= Κολονούρης. Και συνέχεια όρθια, παρακαλώ, και ψεκάζει στον αέρα το απο κάτω :blink: Πως δεν με εχει πάρει καμια σταγόνα όταν ταίζω, δεν ξέρω. Δεν ευχομαι να βγει ο δικος σου τοσο πολύ άρεν!:P

Όλγα, μη μου λες τέτοια.....:lol::lol::lol::lol:

Να τος ο άσωτος!!!!!!!:cool:

Συνημμένα

• kolonouris.jpg
    kolonouris.jpg
    179,6 KB · Εμφανίσεις: 46
Αχ τι κουκλάκαι είναι αυτά??? Επειδή έχω ξαναπετύχει κάτι παρόμοιο ξέρω ότι είναι από τη μάνα αυτό! Προφανώς όταν γεννήθηκε πήρε λίγο κι απ'την ουρίτσα του (αν ήταν ο πρώτος της, 100% ενώ τον έγλυφε του δάγκωσε την ουρά και έγινε αυτό)

Αλλά σίγουρα είναι και κληρονομικό, αφού λες ότι είναι έτσι και η αδερφούλα του

Να τος ο άσωτος!!!!!!!:cool:
Κούκλος ο Κολονούρης και φαίνεται και ζόρικο αντράκι:):):)
Η ουρίτσα του, πραγματικά,είναι πολύ κοντή!!!!

Αχ τι κουκλάκαι είναι αυτά??? Επειδή έχω ξαναπετύχει κάτι παρόμοιο ξέρω ότι είναι από τη μάνα αυτό! Προφανώς όταν γεννήθηκε πήρε λίγο κι απ'την ουρίτσα του (αν ήταν ο πρώτος της, 100% ενώ τον έγλυφε του δάγκωσε την ουρά και έγινε αυτό)

Αλλά σίγουρα είναι και κληρονομικό, αφού λες ότι είναι έτσι και η αδερφούλα του

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!!!:redface::)
Το είχα υποψιαστεί για τη μανούλα αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ πώς και γιατί...

Κούκλος ο Κολονούρης και φαίνεται και ζόρικο αντράκι:):):)
Η ουρίτσα του, πραγματικά,είναι πολύ κοντή!!!!

Πολύ ζόρικο!!!!!!!!! Οταν ακομα εβγαινε η Μπιάνκα εξω και την καμάρωνα πάνω σε ενα πευκο που καθοταν, πήγε και την σαπισε στο ξύλο και ηρθε όλη χεσμενη η κακομοιρα:(

Πολύ ζόρικο!!!!!!!!! Οταν ακομα εβγαινε η Μπιάνκα εξω και την καμάρωνα πάνω σε ενα πευκο που καθοταν, πήγε και την σαπισε στο ξύλο και ηρθε όλη χεσμενη η κακομοιρα:(

Αμάν!!!!:blink::blink::blink:
Το έχω δει αυτό να τα κάνουν πάνω τους τα κακόμοιρα από το φόβο τους αλλά ήταν μεταξύ αρσενικών.
Δηλαδή, ο Κολονούρης επιτίθεται και σε κοπέλες!!!!:eek:
Ίσως, ο καημενούλης νιώθει μειονεκτικά που του λείπει η ουρίτσα του και προσπαθεί να επιβληθεί, ποιός ξέρει....

Μπα... ειναι ο άντρας της γειτονιας. Το βαρύ πεπόνι! Αλλά εχουμα μια τη Ρούμπυ απο την παρεα του που τους ταιζω που αν πάει να φάει απο το δικο της φαι του ριχνει κάτι φάπες... Ατρόμητη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back