Ismini
Διάσημο μέλος
Μερικοι εχουν γραψει γι αυτο το "περί πεθερικων" αλλου.
Αληθεια τι γινεται οταν η παρουσια των γατων ναι μεν δεν ενοχλει το ζευγαρι αλλα τα πεθερικα, που μερικες φορες παρεμβαινουν?
Η δικια μου παντως αγαπησε το Σιβα, χωρις να εχει ποτε της σχεσεις με γατες.
Τον αποκαλεσε "Εγγονακι μου"!!!!
Να και μια φωτο: γιαγια με το εγγονι αγκαλια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σε προηγούμενη εκδήλωση επιθυμίας μου να πάρουμε σκυλιά όταν θα πάμε στο σπίτι που χτίζουμε στο Κρυονέρι, που θα μας είναι απαραίτητα και για φύλακες, απάντησε: "Στο σπίιιιτιιι! Αν είναι να πάρουμε να τα έχουμε δεμένα στο οικόπεδο απέναντι". Όπου ανάμεσα στο σπίτι, και το οικόπεδο απέναντι, μεσολαβούν ένας κήπος, ο δρόμος & ένα ρυάκι! Δηλαδή στο πυρ το εξώτερον!!!
Καταλαβαίνετε την άποψή της για τα ζώα γενικότερα....
Απορώ από που πήρε ο άνδρας μου και αγαπάει τα ζώα. Τους σκύλους τουλάχιστον πολύ. Και να φανταστείτε ότι είναι και συνταξιούχος δασκάλα! Δηλαδή τι δίδασκε στα παιδιά για τα ζώα; Ότι είναι καλά μόνο για να τα τρώμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ισως ...συνταξιούχος δασκάλα! Δηλαδή τι δίδασκε στα παιδιά για τα ζώα; Ότι είναι καλά μόνο για να τα τρώμε;
Αλλα για τα σκυλια αποκλειεται να διδασκε αυτο, εκτος αν ειναι Ινδιανα
(οι Ινδιανοι ετρωγαν σκυλο)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πως να της πω εγω, οτι εχω σκοπο να κρατησω την σαρδελα μεσα στο σπιτι για παντα????
Θα παθει τιποτα και θα εχω τυψεις μετα!
Ismini
Διάσημο μέλος
Οπου θελει η νυφη κι ο γαμπρος τυφλα να χει ο πεθερος!!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ισως ...
Αλλα για τα σκυλια αποκλειεται να διδασκε αυτο, εκτος αν ειναι Ινδιανα(οι Ινδιανοι ετρωγαν σκυλο)
Παναγία μου! Αυτό δεν το ήξερα και τους συμπαθούσα τους ινδιάνους! Για τους κινέζους το ήξερα ότι τρώνε, με μια ιδιαίτερη ασυναμία στους Γερμανικούς Ποιμενικούς, είχα δει σχετικό πολυσέλιδο αφιέρωμα στ ΒΗΜagazzino. H πεθερά μου είναι Ηπειρώτισσα και έχω την εντύπωση ότι τα μόνα ζώα που είχαν στο σπίτι που ζούσε, ήταν κότες & κατσίκες. Πάντως αν εξαιρέσουμε την αντιπάθειά της στα ζώα, (το μόνο που ξέρω ότι συμπαθούσε και πολύ μάλιστα ήταν το κοκατίλ που είχα), κατά τ' άλλα είναι πολύ καλή. Εξαιρετικά καλή θα έλεγα.

Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι! Εγω ακομα τους συμπαθω παντως!Παναγία μου! Αυτό δεν το ήξερα και τους συμπαθούσα τους ινδιάνους!
Πλακα εχει να ανοιξουμε θεμα για τους Ινδιανους τωρα!....

Το κοκατιλ τι ειναι?
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Δεν έχω φωτογραφία του εδώ, αλλά ήταν κάπως έτσι:
Είδος παπαγάλου με λοφίο. Είχα ένα και πέθανε![]()
Μιλαει κιολας?

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Νομίζω όμως, ότι είμαστε όμως θέματος τώρα...

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η δική μου "πεθερά" πάντως είναι σαν της Ασπασίας! Τα σιχαίνεται απίστευτα, ειδικά τις γάτες! Μια φορά είχα κάνει τη βλακεία και πήρα μαζί μου τον Vector όταν πήγα Αγρίνιο επειδή έπαιρνε αντιβίωση τότε και δεν μπορούσα να τον αφήσω κάπου και δεν το ξανακάνω! Μόνο στο μπαλκόνι άφησε να τον έχω, μέσα σε μια αποθηκούλα 2 τετραγωνικά, καταχείμωνο χωρίς θέρμανση! Τη δεύτερη μέρα πήγα και του αγόρασα προσωπική θερμάστρα και ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα (περιττό να πω το τι άκουσα "την τρελάρα, πήρε θερμάστρα για το γάτο"), άσε που όποτε είχα πάει να τον δω και έμπαινα μετά στο σπίτι με κυνηγούσε με το οινόπνευμα! Εϊναι πεπεισμένη οτι οι γάτες κουβαλούν πάνω τους τα σόδομα και τα γόμορα απο ασθένειες!
Ο Πάνος επίσης δεν τις πολυσυμπαθούσε αρχικά (αλλά δεν ήταν και τόσο κάθετος όσο η μητέρα του) αλλά με τον Vector άλλαξε γνώμη, τον αγάπησε απο την πρώτη στιγμή που τον πήραμε (μαζί είχαμε πάει να τον πάρουμε απο την οικογένεια που τον είχε μαζέψει, εγώ, αυτός και η μητέρα μου) αν και τον φοβάται ακόμα λίγο όταν βγάζει νύχια. Η μητέρα του πάλι, έβλεπε λέει και εφιάλτες με αυτόν!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Εγω την αποκαλω "κυρια Τασια". Πεθερα νομιζω θεωρειται κι οταν δεν ειμαστε παντρεμενες. (Ουτε εγω ειμαι παντρεμενη Michelle και ουτε προκειται....Άσχετο, πεθερά θεωρείται η μητέρα του φίλου μας ακόμη κι αν δεν είμαστε παντρεμένες;
αλλα την "πεθερα", τα τραπεζια κτλ... του "εγαμου βιου" τα εχω!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μαμά έγω δόξα τω Θεώ και είναι καταπληκτική και ο μπαμπάκας μου έχει πεθάνει και είναι αναντικατάστατος...
Τα μητέρα και πατέρα που λένε άλλοι τα θεωρώ πολύ προσποιητά και ψεύτικα. Όσο καλά και να είναι τα πεθερικά μου, που είναι, τους γονείς μου δεν τους φτάνουν με τίποτα....
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και όταν τον φιλοξένησαν δεν είχαν πρόβλημα..
Και επίσης το μαμα και το μπαμπα μου βγήκε πολύ αυθόρμητα..Είναι τόσο καλοί και γλυκήτατοι άνθρωποι που μου ήρθε φυσικά..
Ο μπαμπας τους λεει γιαγια και παππου!!!
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool