Η πεθερά μας και οι γάτες!

Ismini

Διάσημο μέλος

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
Λοιπόν το θέμα αυτό το βάζω ως προέκταση του "Ο/Η Συντροφος σας και οι γατες".
Μερικοι εχουν γραψει γι αυτο το "περί πεθερικων" αλλου.
Αληθεια τι γινεται οταν η παρουσια των γατων ναι μεν δεν ενοχλει το ζευγαρι αλλα τα πεθερικα, που μερικες φορες παρεμβαινουν?

Η δικια μου παντως αγαπησε το Σιβα, χωρις να εχει ποτε της σχεσεις με γατες.
Τον αποκαλεσε "Εγγονακι μου"!!!!:lol: :lol: :lol:
Να και μια φωτο: γιαγια με το εγγονι αγκαλια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα πάλι, όταν της πρότεινα να πάρει τον γατούλι που βρήκα, μου άπάντησε: "Ναι φέρτον, να δεις για πότε θα τον έχω πετάξει από το μπαλκόνι!" Αφήστε, μη μπειτε στον κόπο να το σχολίάσετε....:down:

Σε προηγούμενη εκδήλωση επιθυμίας μου να πάρουμε σκυλιά όταν θα πάμε στο σπίτι που χτίζουμε στο Κρυονέρι, που θα μας είναι απαραίτητα και για φύλακες, απάντησε: "Στο σπίιιιτιιι! Αν είναι να πάρουμε να τα έχουμε δεμένα στο οικόπεδο απέναντι". Όπου ανάμεσα στο σπίτι, και το οικόπεδο απέναντι, μεσολαβούν ένας κήπος, ο δρόμος & ένα ρυάκι! Δηλαδή στο πυρ το εξώτερον!!!
Καταλαβαίνετε την άποψή της για τα ζώα γενικότερα....
Απορώ από που πήρε ο άνδρας μου και αγαπάει τα ζώα. Τους σκύλους τουλάχιστον πολύ. Και να φανταστείτε ότι είναι και συνταξιούχος δασκάλα! Δηλαδή τι δίδασκε στα παιδιά για τα ζώα; Ότι είναι καλά μόνο για να τα τρώμε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συνταξιούχος δασκάλα! Δηλαδή τι δίδασκε στα παιδιά για τα ζώα; Ότι είναι καλά μόνο για να τα τρώμε;
Ισως ...
Αλλα για τα σκυλια αποκλειεται να διδασκε αυτο, εκτος αν ειναι Ινδιανα;) (οι Ινδιανοι ετρωγαν σκυλο)

Πεθερα δεν εχω, αλλα η μητερα του φιλου μου ουτε να τις βλεπει δεν θελει!Τις μισει.
Πως να της πω εγω, οτι εχω σκοπο να κρατησω την σαρδελα μεσα στο σπιτι για παντα????:hmm: Θα παθει τιποτα και θα εχω τυψεις μετα!:confused:

Eσυ Ελενακι θα κρατησεις τη Σαρδελλα στο δικο σου/σας σπιτι!
Οπου θελει η νυφη κι ο γαμπρος τυφλα να χει ο πεθερος!!!!:)

Ισως ...
Αλλα για τα σκυλια αποκλειεται να διδασκε αυτο, εκτος αν ειναι Ινδιανα;) (οι Ινδιανοι ετρωγαν σκυλο)

Παναγία μου! Αυτό δεν το ήξερα και τους συμπαθούσα τους ινδιάνους! Για τους κινέζους το ήξερα ότι τρώνε, με μια ιδιαίτερη ασυναμία στους Γερμανικούς Ποιμενικούς, είχα δει σχετικό πολυσέλιδο αφιέρωμα στ ΒΗΜagazzino. H πεθερά μου είναι Ηπειρώτισσα και έχω την εντύπωση ότι τα μόνα ζώα που είχαν στο σπίτι που ζούσε, ήταν κότες & κατσίκες. Πάντως αν εξαιρέσουμε την αντιπάθειά της στα ζώα, (το μόνο που ξέρω ότι συμπαθούσε και πολύ μάλιστα ήταν το κοκατίλ που είχα), κατά τ' άλλα είναι πολύ καλή. Εξαιρετικά καλή θα έλεγα.:P

Παναγία μου! Αυτό δεν το ήξερα και τους συμπαθούσα τους ινδιάνους!
Ναι! Εγω ακομα τους συμπαθω παντως!:)
Πλακα εχει να ανοιξουμε θεμα για τους Ινδιανους τωρα!....:lol:
Το κοκατιλ τι ειναι?

Είδος παπαγάλου με λοφίο. Είχα ένα και πέθανε:(
Δεν έχω φωτογραφία του εδώ, αλλά ήταν κάπως έτσι:

Υποτίθεται πως ναι, αλλά ο Άλεχάντρο μου μόνο σφύριζε. Μιλάμε για πολύ σφύρισμα όμως! Είχαμε συνθυματικό μεταξύ μας! Του σφύριζα και απαντούσε στον ίδιο τόνο, αλλά μόνο σε μένα:)
Νομίζω όμως, ότι είμαστε όμως θέματος τώρα...:hmm:

η πεθερα μου ουτε που να ταδει Καθε φορα που ερχοταν σπιτι εκανε τον σταυρο της οταν εβλεπε γατο ειδικα να πλησιαζει τα μωρα (τα διδυμα ηταν μωρα τοτε).Κατι σαν τον εξορκιστη ενα πραγμα που εξορκιζε το κακο Φοβοταν για αρρωστιες. Ο πεθερος μου οσο ζουσε η πεθερα μου ηταν στο ιδιο πλανο αλλα δεν εκανε τον εξορκιστη. Τωρα εχει κοιμηθη και με τον γατο παρεα οταν ηρθε στο εξοχικο μαζι μας για διακοπες.

Τα δικά μου "πεθερικά" αγαπάνε πολύ τα ζώα. Έχουν μάλιστα μια πανέμορφη γάτα (14 ετών πια η Ρωξάνη) και με τους δικούς μου γατούληδες η "πεθερά" μου έχει ενθουσιαστεί!!!:)

Εγώ δεν έχω πεθερικά! Οι γονείς μου δε συμπαθούσαν τις γάτες, αλλά με το που έφερα το 83 την Άτσα σπίτι αυτά τελειώσαν. Ο Μαντού απολαμβάνει βασιλικής προσοχής όποτε φιλοξενείται σε αυτούς. Γνωρίζοντας όμως λίγο τη πεθερά μου και βλέποντας και τα αδέλφια του άντρα μου, τα σκυλιά τα λάτρευαν και μάλλον θα λάτρευαν και το γάτο μου τον Μαντού τον μυγοφάγο.:rolleyes: :redface: :rolleyes:

εμενα παλι της βλεπει σαν να ειναι κυνηγοσκυλα ειναι καλες μονο για ποντικια τρωκτικα κ.λ.π τι να πει κανεις αββυσος η ψυχη της πεθερας

Άσχετο, πεθερά θεωρείται η μητέρα του φίλου μας ακόμη κι αν δεν είμαστε παντρεμένες;
Η δική μου "πεθερά" πάντως είναι σαν της Ασπασίας! Τα σιχαίνεται απίστευτα, ειδικά τις γάτες! Μια φορά είχα κάνει τη βλακεία και πήρα μαζί μου τον Vector όταν πήγα Αγρίνιο επειδή έπαιρνε αντιβίωση τότε και δεν μπορούσα να τον αφήσω κάπου και δεν το ξανακάνω! Μόνο στο μπαλκόνι άφησε να τον έχω, μέσα σε μια αποθηκούλα 2 τετραγωνικά, καταχείμωνο χωρίς θέρμανση! Τη δεύτερη μέρα πήγα και του αγόρασα προσωπική θερμάστρα και ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα (περιττό να πω το τι άκουσα "την τρελάρα, πήρε θερμάστρα για το γάτο"), άσε που όποτε είχα πάει να τον δω και έμπαινα μετά στο σπίτι με κυνηγούσε με το οινόπνευμα! Εϊναι πεπεισμένη οτι οι γάτες κουβαλούν πάνω τους τα σόδομα και τα γόμορα απο ασθένειες!
Ο Πάνος επίσης δεν τις πολυσυμπαθούσε αρχικά (αλλά δεν ήταν και τόσο κάθετος όσο η μητέρα του) αλλά με τον Vector άλλαξε γνώμη, τον αγάπησε απο την πρώτη στιγμή που τον πήραμε (μαζί είχαμε πάει να τον πάρουμε απο την οικογένεια που τον είχε μαζέψει, εγώ, αυτός και η μητέρα μου) αν και τον φοβάται ακόμα λίγο όταν βγάζει νύχια. Η μητέρα του πάλι, έβλεπε λέει και εφιάλτες με αυτόν!!

Άσχετο, πεθερά θεωρείται η μητέρα του φίλου μας ακόμη κι αν δεν είμαστε παντρεμένες;
Εγω την αποκαλω "κυρια Τασια". Πεθερα νομιζω θεωρειται κι οταν δεν ειμαστε παντρεμενες. (Ουτε εγω ειμαι παντρεμενη Michelle και ουτε προκειται....:) :) αλλα την "πεθερα", τα τραπεζια κτλ... του "εγαμου βιου" τα εχω!)

Κι εγώ κυρία Δήμητρα τη λέω την πεθερά μου. Σιγά μη τη πω "μαμά"!:down: Ούτε τον πεθερό μου λέω μπαμπα.
Μαμά έγω δόξα τω Θεώ και είναι καταπληκτική και ο μπαμπάκας μου έχει πεθάνει και είναι αναντικατάστατος...:(

Τα μητέρα και πατέρα που λένε άλλοι τα θεωρώ πολύ προσποιητά και ψεύτικα. Όσο καλά και να είναι τα πεθερικά μου, που είναι, τους γονείς μου δεν τους φτάνουν με τίποτα....

Εμένα τον συμπάθησαν τον Κιμι πολύ αμέσως..
Και όταν τον φιλοξένησαν δεν είχαν πρόβλημα..
Και επίσης το μαμα και το μπαμπα μου βγήκε πολύ αυθόρμητα..Είναι τόσο καλοί και γλυκήτατοι άνθρωποι που μου ήρθε φυσικά..

Ισμηνη δεν εχεις παντρευτει?Πως ειχα αυτη την εντυπωση?
Ο μπαμπας τους λεει γιαγια και παππου!!!

Εγώ πάντως δεν βλέπω να υπάρχει ούτε κρύο ούτε ζέστη από την κ. Ευθυμία και τον κ. Σωτήρη. Είναι του στιλ ότι από την στιγμή που δεν είναι στο σπίτι μας δεν μας αφορά. Καλό είναι αυτό! Δεν είμαι παντρεμένη αλλά έχουμε βάλει μπροστά για να φτιάξουμε σπίτι και ο Θανάσης λέει ότι μπορώ να έχω ότι θέλω αρχή να είναι έξω από το σπίτι. Βέβαια αυτός ο κανόνας θα σπάσει γιατί το Μαρικάκι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός σπιτιού και το έχω ξεκαθαρίσει αυτό. Θα ασκήσω βέτο, έξω η Μαρίκα έξω και εγώ. Αν θες εμένα θα είναι και η Μαρίκα μαζί μου, αν διαφορετικά χωρίζω τώρα!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back