Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας βεβαιώ οτι πρώτη από τις Κρητικές συγκρούομαι πολύ συχνά με τις ρίζες μου και πολλές απο τις άθλιες κατ'εμέ συνήθειες του τόπου μου(π.χ. μπαλωτιές ή οινοποσία μέχρι λιποθυμίας για μόστρα) όμως δεν έχω ξανακούσει κάτι πιο γενικό και αυθαίρετο.Μια βόλτα σε χωριά να κάνεις και θα δείς σπίτια με δεκάδες γάτες που τα έχουν σαν μέλη της οικογένειας τους οι ανθρώποι εκεί..Πάντως το χάλι της πρωτεύουσας με τα καημένα τα ζωάκια που τα παρατάνε δεν το συναντάς.Και συμφωνώ εκ των προτέρων οτι οι γιαγιάδες και οι παππούδες εδώ ίσως να μην τους παρέχουν ιδανικές συνθήκες ζωής( στείρωση, καλές και ακριβές τροφές όμως δεν τα παραμελούν,ούτε τα παρατάνε και κλαίνε όταν πάθουν κάτι)λόγω έλλειψης παιδείας..Τέλος πάντων, ίσως θα έπρεπε να δείξουμε λίγη περισσότερη ανοχή όταν κάποιος ξεδιπλώνει το πρόβλημα του και την άγνοια του παράλληλα. Δεν φαντάζομαι οτι κάποιος θα ρωτούσε κάτι γιατι το ξέρει ήδη ή γιατί θέλει να ανοίξει κουβεντούλα..Τέλος μην επιβεβαιώνετε την φήμη οτι οι γατόφιλοι είναι μισάνθρωποι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Είμαι σχετικά καινούργια στο φόρουμ, αλλά αυτό προτίθεμαι να εφαρμόσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Για την κοπέλα που έχασε το γάτο της, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, κι εγώ το βρήκα πολύ άσχημο έναν άνθρωπο που έχει τον πόνο του να τον κάνουμε να νιώθει ακόμα πιο άσχημα.
Πιστεύω ότι με το άγχος μας εδώ μέσα να βοηθήσουμε όσα περισσότερα γατάκια μπορούμε και κυρίως τα αδέσποτα, καμιά φορά γινόμαστε πολύ σκληροί.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό το άρθρο δεν το έγραψα για την δική μου ιστορία, ειλικρινά ποσώς με αφορούν τα αυθαίρετα συμπεράσματα..Όμως αν είχα μια τέτοια αντιμετώπιση την περίοδο που πέθανε η γάτα μου η Shakira και ένιωθα οτι έφυγε και ένα κομμάτι της ψυχής μου και της καρδιάς μου, ειλικρινά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα...Η πρώτη μου σκέψη τότε ήταν οτι ήθελα το μωρό μου πίσω,το σπίτι ήταν άδειο και εγώ μόνη μου σε άλλη πόλη και με καμμία συμπαράσταση γιατί όσοι δεν έχουν ζώο σε αντιμετωπίζουν πολύ απλά ως κωμικό γιατι πενθείς μια γάτα και τίποτα περισσότερο γι'αυτούς. Μην γίνουμε και εμείς σαν αυτούς.Και συμφωνώ μαζί σου, τα γραπτά μένουν είτε για να μας υπενθυμίζουν την ευαισθησία ειτε την αδιαλλαξία μαςΔεν ξέρω λεπτομερώς την δική σου ιστορία, παρακολούθησα όμως την ιστορία της άλλης κοπέλας από την Κρήτη που έχασε τον γατούλη της και γενικά συμφωνώ μαζί σου. Όταν γράφουμε σε ένα φόρουμ, πρέπει πάντα να έχουμε κατά νου ότι "τα γραπτά μένουν" και να σκεφτόμαστε διπλά το περιεχόμενο αυτών που γράφουμε. Είναι γνωστό ότι όλοι έχουμε τις κακές πλευρές μας, αλλά για μένα, ειδικά στον γραπτό λόγο που μένει, προέχει να δείχνω σεβασμό στον άλλο (στον πόνο του ή στην διαφορετική άποψή του) χωρίς να παρασύρομαι από την τυχόν κακή μου διάθεση εκείνη τη στιγμή.
Είμαι σχετικά καινούργια στο φόρουμ, αλλά αυτό προτίθεμαι να εφαρμόσω.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα αυτο ακριβώς ρε παιδιά επειδή οι περισότεροι είμαστε ανώνυμοι και κανείς πραγματικά δεν ξέρει τι κάνει κάποιος μέσα στο σπίτι του και πως συμπεριφέρεται στα ζωάκια του, είναι μάταιο να μπαίνουμε σε ένα αλλόκοτο ανταγωνισμό ποιος είναι πιο πολύ γατόφιλος....Η σκληρότητα είναι αντιπαιδαγωγική,μόνο αποτέλεσμα δεν θα φέρει..Όχι βέβαια οτι δεν πιστευω οτι κάποιοι με τις θέσεις και τις απόψεις τους την απολαμβάνουν άδικα...Σε μερικούς αξίζει και πολύ μάλιστα..Δε νομίζω ότι έχει σχέση με γατόφιλους, απλά όπως και στη ζωή, έτσι και στο ίντερνετ, μερικοί δεν πολυσκέφτονται πριν μιλήσουν (γράψουν) και μπορεί να έχουν καλή πρόθεση αλλά να τους βγαίνει στραβά αυτό που θέλουν να πουν.
Για την κοπέλα που έχασε το γάτο της, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, κι εγώ το βρήκα πολύ άσχημο έναν άνθρωπο που έχει τον πόνο του να τον κάνουμε να νιώθει ακόμα πιο άσχημα.
Πιστεύω ότι με το άγχος μας εδώ μέσα να βοηθήσουμε όσα περισσότερα γατάκια μπορούμε και κυρίως τα αδέσποτα, καμιά φορά γινόμαστε πολύ σκληροί.
moukelis
Επιφανές μέλος

Τώρα στο θέμα των αντιπαραθέσεων,με ενοχλεί ιδιαίτερα η αντιμετώπιση των ζώων σαν ανθρώπους.Κι όχι με την καλή έννοια.Δηλαδή όταν ακούω σοβαρά παραλληλισμούς παιδιών με γάτες,ή ανθρώπινης στείρωσης κτλ με των ζώων,πραγματικά βγαίνω από τα ρούχα μου.Μπορεί κάποιον να είναι φιλευλεύθερος στις απόψεις του,χωρίς να επιβαρύνει το ζωάκι του που υφίσταται τις επιλογές του.Και πάλι,προσπαθώ να λέω τη γνώμη μου με ευγένεια,όσο κωμικοτραγικά κι αν μου φαίνονται κάποιες φορές τα επιχειρήματα.Αν φτάσει όμως ο άλλος να με προσβάλλει,θα απαντήσω κι εγώ ανάλογα.

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Και όμως moukelıs είναι η πρώτη σκέψη που κάνουμε,θέλουμε αυτό που χάσαμε...Και διαφωνώ οτι δεν είναι υγιές το να το σκεφτείς, το τι κάνεις όμως είναι άλλο θέμα...Εγώ έδωσα χρόνο στον εαυτό μου και πήρα ένα γατάκι που αν και ράτσας δεν το ήθελε κανείς γιατί το μάτι της είναι βγαλμένο..Πιστεύεις πραγματικά οτι εστω και αν πάρω ένα γατί που μοιάζει πάρα πολύ με κάποιο προηγούμενο θα του φέρομαι το ίδιο ( γενικά μιλάω,όχι για μένα προσωπικά).Είναι αδύνατο γιατί δεν είναι ίδιοι χαρακτήρες.Ωστόσο αν κάνω κάτι τέτοιο, ναι είμαι ψυχικά άρρωστη, δεν έχω επίγνωση ούτε του νοσηρού ούτε της πραγματικότητας.Όσο για τις απόψεις σου, είσαι μια απο τισ μετριοπαθείς φωνές εδώ και τα υπόλοιπα τα έχουμε πει..Θα αναφέρω και την Raisa που επαναφέρει την τάξη και ελπίζω να μην την πειράξει...Κι εγώ έχω αντιμετωπίσει άασχημες καταστάσεις.Το θέμα είναι να σκέφτεσαι πριν γίνεις(ή φανείς) αδιάλλακτος.Για μένα στο θέμα του θανάτου το μόνο επιλήψιμο είναι να πάρεις ένα ζωάκι που μοιάζει εξωτερικά με το χαμένο σου,για να του προσδωσεις τα ίδια χαρακτηριστικά.Δεν το βρίσκω ψυχικά υγιές,και θα κακοπεράσει και το ζώο επειδή δεν θα αναγνωρίζεις τον χαρακτήρα του και θα το αντιμετωπίζεις σαν το προηγούμενο.Τώρα αν σου αρέσει από εξωτερικής άποψης,με γεια σου με χαρά σου.Αρκεί να καταλαβαίνεις ότι παίρνοντας ένα ίδιο δεν το αντικαθιστάς.
Τώρα στο θέμα των αντιπαραθέσεων,με ενοχλεί ιδιαίτερα η αντιμετώπιση των ζώων σαν ανθρώπους.Κι όχι με την καλή έννοια.Δηλαδή όταν ακούω σοβαρά παραλληλισμούς παιδιών με γάτες,ή ανθρώπινης στείρωσης κτλ με των ζώων,πραγματικά βγαίνω από τα ρούχα μου.Μπορεί κάποιον να είναι φιλευλεύθερος στις απόψεις του,χωρίς να επιβαρύνει το ζωάκι του που υφίσταται τις επιλογές του.Και πάλι,προσπαθώ να λέω τη γνώμη μου με ευγένεια,όσο κωμικοτραγικά κι αν μου φαίνονται κάποιες φορές τα επιχειρήματα.Αν φτάσει όμως ο άλλος να με προσβάλλει,θα απαντήσω κι εγώ ανάλογα.![]()
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σχετικά με την ομοιότητα πρώην και επόμενου, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες...Κι εγώ έχω αντιμετωπίσει άασχημες καταστάσεις.Το θέμα είναι να σκέφτεσαι πριν γίνεις(ή φανείς) αδιάλλακτος.Για μένα στο θέμα του θανάτου το μόνο επιλήψιμο είναι να πάρεις ένα ζωάκι που μοιάζει εξωτερικά με το χαμένο σου,για να του προσδωσεις τα ίδια χαρακτηριστικά.Δεν το βρίσκω ψυχικά υγιές,και θα κακοπεράσει και το ζώο επειδή δεν θα αναγνωρίζεις τον χαρακτήρα του και θα το αντιμετωπίζεις σαν το προηγούμενο.Τώρα αν σου αρέσει από εξωτερικής άποψης,με γεια σου με χαρά σου.Αρκεί να καταλαβαίνεις ότι παίρνοντας ένα ίδιο δεν το αντικαθιστάς.
Τώρα στο θέμα των αντιπαραθέσεων,με ενοχλεί ιδιαίτερα η αντιμετώπιση των ζώων σαν ανθρώπους.Κι όχι με την καλή έννοια.Δηλαδή όταν ακούω σοβαρά παραλληλισμούς παιδιών με γάτες,ή ανθρώπινης στείρωσης κτλ με των ζώων,πραγματικά βγαίνω από τα ρούχα μου.Μπορεί κάποιον να είναι φιλευλεύθερος στις απόψεις του,χωρίς να επιβαρύνει το ζωάκι του που υφίσταται τις επιλογές του.Και πάλι,προσπαθώ να λέω τη γνώμη μου με ευγένεια,όσο κωμικοτραγικά κι αν μου φαίνονται κάποιες φορές τα επιχειρήματα.Αν φτάσει όμως ο άλλος να με προσβάλλει,θα απαντήσω κι εγώ ανάλογα.![]()
Τον Μάιο του '96 έχασα την Έλλη μου. Το καλοκαίρι του ΄96 μου προέκυψε να πάρω ένα καινούργιο γατάκι, κι αυτό θηλυκό, που δεν ήξερα πώς είναι. Υποσχέθηκα να το πάρω κι έπειτα είδα πως ήταν... ίδιο η Έλλη μου, εκτός από το ότι η άκρη της ουράς της ήταν ασπρόξανθη, ενώ της Έλλης ήταν μαύρη. Το γατάκι το πήρα. Το φώναζα Ρρρράου (από το νιαούρισμά της) και, επειδή ήταν διαφορετικός χαρακτήρας από την Έλλη, έμαθα και αγαπούσα το νέο ψιψίνι γι' αυτό που ήταν! 
Εξ άλλου, αν κάποιος έχει αδυναμία σε μια συγκεκριμένη ράτσα, το λογικό είναι να επιδιώκει να παίρνει γάτες αυτής της συγκεκριμένης ράτσας... που φυσικά μοιάζουν μεταξύ τους. Δεν είναι όλοι σαν κι εμένα που γενικά... τα μαζεύω από τους δρόμους.

Επίσης, και κάτι άλλο σημαντικό για την περίπτωση της κοπέλας από την Κρήτη (όχι της δικής σου, Άννα, αυτής από τον Αγ. Νικόλαο). Εκτός από τη δική της στενοχώρια, είχε να αντιμετωπίσει και τη στενοχώρια των παιδιών της, που ήθελαν γατούλη "ίδιο" με τον προηγούμενο. Εδώ, νομίζω, δεν έχουμε δικαίωμα να δίνουμε συμβουλές γιατί μόνο η ίδια ξέρει τα ψυχολογικά των παιδιών της και μόνο η ίδια μπορεί να προετοιμάσει τα παιδιά της για το ενδεχόμενο ότι ο νέος γατούλης δεν θα είναι "ίδιος" με τον προηγούμενο.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
όταν ακούω σοβαρά παραλληλισμούς παιδιών με γάτες,ή ανθρώπινης στείρωσης κτλ με των ζώων,πραγματικά βγαίνω από τα ρούχα μου.
To ίδιο ισχύει και για μένα. Δυστυχώς, από την αγάπη μας στα ζώα, πολλές φορές ξεχνάμε ότι ΔΕΝ ειναι άνθρωποι, δεν λειτουργούν σαν τους ανθρώπους, δεν έχουν ίδιες ανάγκες και ότι αν θέλουμε να τα βοηθήσουμε πραγματικά, δεν πρέπει να τους προσδίνουμε ανθρώπινα χαρακτηριστικά αλλά να σκεφτόμαστε τι είναι το καλύτερο γι'αυτά, ΣΑΝ ΓΑΤΕΣ.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Με κάλυψες....Απόλυτα όμως...Χαρακτήρες δεν υπάρχουν ίδιοι, μουρίτσες μπορεί..Ρε παιδιά έχω 8 μωρά που αν και της ίδιας ράτσας είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους..Ο ένας είναι υπναράς, ο άλλος γκρινιάρης, ο άλλος φαγανός και πάει λέγοντας...Το στρουμφοχωριόΣχετικά με την ομοιότητα πρώην και επόμενου, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες...Τον Μάιο του '96 έχασα την Έλλη μου. Το καλοκαίρι του ΄96 μου προέκυψε να πάρω ένα καινούργιο γατάκι, κι αυτό θηλυκό, που δεν ήξερα πώς είναι. Υποσχέθηκα να το πάρω κι έπειτα είδα πως ήταν... ίδιο η Έλλη μου, εκτός από το ότι η άκρη της ουράς της ήταν ασπρόξανθη, ενώ της Έλλης ήταν μαύρη. Το γατάκι το πήρα. Το φώναζα Ρρρράου (από το νιαούρισμά της) και, επειδή ήταν διαφορετικός χαρακτήρας από την Έλλη, έμαθα και αγαπούσα το νέο ψιψίνι γι' αυτό που ήταν!
Εξ άλλου, αν κάποιος έχει αδυναμία σε μια συγκεκριμένη ράτσα, το λογικό είναι να επιδιώκει να παίρνει γάτες αυτής της συγκεκριμένης ράτσας... που φυσικά μοιάζουν μεταξύ τους. Δεν είναι όλοι σαν κι εμένα που γενικά... τα μαζεύω από τους δρόμους.
Επίσης, και κάτι άλλο σημαντικό για την περίπτωση της κοπέλας από την Κρήτη (όχι της δικής σου, Άννα, αυτής από τον Αγ. Νικόλαο). Εκτός από τη δική της στενοχώρια, είχε να αντιμετωπίσει και τη στενοχώρια των παιδιών της, που ήθελαν γατούλη "ίδιο" με τον προηγούμενο. Εδώ, νομίζω, δεν έχουμε δικαίωμα να δίνουμε συμβουλές γιατί μόνο η ίδια ξέρει τα ψυχολογικά των παιδιών της και μόνο η ίδια μπορεί να προετοιμάσει τα παιδιά της για το ενδεχόμενο ότι ο νέος γατούλης δεν θα είναι "ίδιος" με τον προηγούμενο.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Έχεις καμιά φωτό για οφθαλμόλουτρα;;;;;;;Με κάλυψες....Απόλυτα όμως...Χαρακτήρες δεν υπάρχουν ίδιοι, μουρίτσες μπορεί..Ρε παιδιά έχω 8 μωρά που αν και της ίδιας ράτσας είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους..Ο ένας είναι υπναράς, ο άλλος γκρινιάρης, ο άλλος φαγανός και πάει λέγοντας...Το στρουμφοχωριό

Raisa
Περιβόητο μέλος
Και όμως moukelıs είναι η πρώτη σκέψη που κάνουμε,θέλουμε αυτό που χάσαμε...Και διαφωνώ οτι δεν είναι υγιές το να το σκεφτείς, το τι κάνεις όμως είναι άλλο θέμα...Εγώ έδωσα χρόνο στον εαυτό μου και πήρα ένα γατάκι που αν και ράτσας δεν το ήθελε κανείς γιατί το μάτι της είναι βγαλμένο..Πιστεύεις πραγματικά οτι εστω και αν πάρω ένα γατί που μοιάζει πάρα πολύ με κάποιο προηγούμενο θα του φέρομαι το ίδιο ( γενικά μιλάω,όχι για μένα προσωπικά).Είναι αδύνατο γιατί δεν είναι ίδιοι χαρακτήρες.Ωστόσο αν κάνω κάτι τέτοιο, ναι είμαι ψυχικά άρρωστη, δεν έχω επίγνωση ούτε του νοσηρού ούτε της πραγματικότητας.Όσο για τις απόψεις σου, είσαι μια απο τισ μετριοπαθείς φωνές εδώ και τα υπόλοιπα τα έχουμε πει..Θα αναφέρω και την Raisa που επαναφέρει την τάξη και ελπίζω να μην την πειράξει...

Δεν με πειράζει καθόλου!!!!
Μάλιστα μου αρέσει κιόλας

γιατί αυτό ακριβώς θέλω να κάνω...να επαναφέρω στην τάξη...(συνήθεια επαγγέλματος βλέπεις
)....γενικά δεν μου αρέσουν οι ακραίες και απολυτες απόψεις
...το να την δέχομαι δεν σημαίνει ότι την υιοθετώ...αυτό ίσως πολύ δεν καταλαβαίνουν γι΄αυτό και αντιδρούν ίσως με απότομο τρόπο
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια, στο gallery θα δείτε μερικές....Έχεις καμιά φωτό για οφθαλμόλουτρα;;;;;;;![]()
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε δεν το ξέρεις??Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι...(η συνήθεια δηλαδή)..Εμένα πάντως μου κάνει πολύ θετική εντύπωση η παρουσία ορισμένων απο εσάς. Αποστάγματα σοφίας....Απλά μην ξεχνάμε νέοι στο site δεν σημαίνει απαραίτητα και νέοι γατογονείς....
Δεν με πειράζει καθόλου!!!!
Μάλιστα μου αρέσει κιόλαςγιατί αυτό ακριβώς θέλω να κάνω...να επαναφέρω στην τάξη...(συνήθεια επαγγέλματος βλέπεις
)....γενικά δεν μου αρέσουν οι ακραίες και απολυτες απόψεις
όταν συναντάς τέτοιους ανθρώπους δνε καταφέρνεις τίποτε με το να τους την πέφτεις με διάφορα σχόλια, πολλές φορές μάλιστα ειρωνικά και επιθετικά! Μάλλον το αντίθετο καταφέρνεις....εγώ είμαι γενικά πιο πολύ της κουβέντας σε χαλαρούς τόνους...και ότι λέω και ακούω θέλω να συνοδεύται από επιχειρήματα!Παρόλα αυτά, δέχομαι την αντίθετη άποψη
...το να την δέχομαι δεν σημαίνει ότι την υιοθετώ...αυτό ίσως πολύ δεν καταλαβαίνουν γι΄αυτό και αντιδρούν ίσως με απότομο τρόπο
![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ε δεν το ξέρεις??Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι...(η συνήθεια δηλαδή)..Εμένα πάντως μου κάνει πολύ θετική εντύπωση η παρουσία ορισμένων απο εσάς. Αποστάγματα σοφίας....Απλά μην ξεχνάμε νέοι στο site δεν σημαίνει απαραίτητα και νέοι γατογονείς....
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Όχι βέβαια,και η παρουσία μας στο site δε σημαίνει απαραίτητα μεγάλη εμπειρία.Ούτε η έκφραση αντιθετης γνώμης σημαίνει απαραίτητα ότι είναι λανθασμένη.Εγώ επιμένω ότι είναι ο τρόπος που τη λες την άποψή σου,κι αν σέβεσαι του άλλου την αντίστοιχη άποψη.Αν διατυπώνεται με ευγένεια,και έχει επιχειρήματα,γιατί να μην δεχτώ ότι έστω από τη δική του οπτική γωνία έχει δίκιο;Ε δεν το ξέρεις??Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι...(η συνήθεια δηλαδή)..Εμένα πάντως μου κάνει πολύ θετική εντύπωση η παρουσία ορισμένων απο εσάς. Αποστάγματα σοφίας....Απλά μην ξεχνάμε νέοι στο site δεν σημαίνει απαραίτητα και νέοι γατογονείς....
Εμάς μας κάνει πολύ θετική εντύπωση η παρουσία η δική σας και κυρίως των γλυκύτατων γατακίων σας.Καμιά οικογένεια βρέθηκε;
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι οι επιρροές απο την Γαλλική Επανάσταση '' μπορεί να μην συμφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υποστηρίξω μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες'' ..Ο Βολταίρος δεν το είχε πει???Ναι, βρέθηκαν κάποιοι...Θα χαρίσω και δύο μωρά που δεν θα είναι μακρια και έτσι θα τσεκάρω κιόλας....Σπάστηκα βέβαια χθες γιατί αυτοί που έχουν τον μπαμπά που εγώ τους τον χάρισα μου ζήτησαν και αρσενικό και θηλυκό....Και δεν θέλω να δώσω κανένα γιατι δεν τα προσέχουν...Μόλις πήγα και φόρεσα τζιν γιατι σκαρφαλώνουν στα πόδια μου τα άτιμα και με γέμισαν πληγέςΌχι βέβαια,και η παρουσία μας στο site δε σημαίνει απαραίτητα μεγάλη εμπειρία.Ούτε η έκφραση αντιθετης γνώμης σημαίνει απαραίτητα ότι είναι λανθασμένη.Εγώ επιμένω ότι είναι ο τρόπος που τη λες την άποψή σου,κι αν σέβεσαι του άλλου την αντίστοιχη άποψη.Αν διατυπώνεται με ευγένεια,και έχει επιχειρήματα,γιατί να μην δεχτώ ότι έστω από τη δική του οπτική γωνία έχει δίκιο;
Εμάς μας κάνει πολύ θετική εντύπωση η παρουσία η δική σας και κυρίως των γλυκύτατων γατακίων σας.Καμιά οικογένεια βρέθηκε;
moukelis
Επιφανές μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Καλέεεεεεε!Βέβαια, στο gallery θα δείτε μερικές....

Τα είδα, τα είδα στο gallery, μεγάλα και
! Φτου, φτου, να μη σου τα ματιάσω!!!

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν φαντάζεσαι moukelis απλά δεν μπορείς να φανταστείς...Επειδή βρίσκονται και στο δωμάτιο μου είμαι συνέχεια πάνω από την άμμο...Παιδιά χαλάω γύρω στα 3 τσουβάλια άμμο των 5 κιλών την εβδομάδα....Όχι moukelis θα τους δώσω ένα γιατί το δικαιούνται αλλα εγώ συνένοχος στην απληστία τους και την ανάγκη τους να αναπαράγουν για να πουλάνε δεν θα γίνω.Και θα είναι και αιμομιξία όπως και να έχει. Θα μου λείψουν αλλά σκέφτομαι και τις γάτες μου που πρέπει να στειρωθούν και η Εστεε έχει λιώσει το καημένο..Εχει αδυνατίσει πάρα πολύ...Και στα φαγητά να δεις πόσα φεύγουν.Μικρά και μεγάλα τρώνε καθημερινά μισο κιλό τροφή...Παίρνω τα 2 κιλά της hills για μωρά κάθε 3 μέρες...Ε άμα μου λες ότι είναι σε αυτή την κατάσταση το ένα που έχουν,τι τα θέλουν τα άλλα δύο;Δεν καταλαβαίνω...Άντε έστω και δύο λιγότερα θα είναι κάτι.Ξέρω ότι θα σου λείψουν πολύ,αλλά ειναι βάσανο ταισμα και καθάρισμα τόσων γατακίων καθημερινά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool