Η πολύχρωμη καρδούλα μας Νάλα

Καλέ μαμά, πρέπει κάθε φορά να σε τσιγκλάμε για φωτό και νέα των γατοπαιδιών σου; Τα πεθυμήσαμε!!:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ναι!!!τα παιδάκια μου έχουν λυσάξει! Λείπει ο μπαμπάς του στην Αυστραλία και τώρα δεν έχουν πολύ παρέα τα γλυκούλια μου! Παραγγείλαμε και γατόδεντρο κορίτσια αυτήν την βδομάδα το περιμένουμε να μας έρθει! Θέλω να δω που θα το βάλουμε, θα βάλουμε ένα ντιβανάκι στο μπάνιο για να φτιάξουμε κούνιες στο σαλόνι χαχα! Προσεχώς και οι φωτό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πανέμορφη η Νάλα !!! Και απίστευτα φουντωτή !!!
Οχι πως το αγόρι με την ουρά του δεν πάει πίσω ! Να τα χαίρεσαι! Έτσι με πολύ φουντωτή ουρά και λιγότερο φουντωτό κορμάκι έχει γίνει και η Ζωγραφίτσα ( τη θυμάσαι ? ) νυν Φρέγια. Ποιος ξέρει πως μπερδέυτηκαν τα γονίδια !

Πήραμε ονυχοδρόμιο

Αγοράσαμε γατόδεντρο!Σκαρφαλώνουμε στο τελευταίο σκαλί και άμα γουστάρουμε κατεβαίνουμε:P

Αγοράσαμε γατόδεντρο!Σκαρφαλώνουμε στο τελευταίο σκαλί και άμα γουστάρουμε κατεβαίνουμε:P

Ωραία μας το είπες, μηπως να μας το έδειχνες κιόλας??:mad::P:P:P
Να το χαρούμε κι εμεις:)

Πήραμε ονυχοδρόμιο

Συνημμένα

• phpamUDshAM.jpg
    phpamUDshAM.jpg
    77,5 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Gatodentro.jpg
    Gatodentro.jpg
    165,3 KB · Εμφανίσεις: 49
  • Nalitsa.jpg
    Nalitsa.jpg
    134,3 KB · Εμφανίσεις: 41
Τα κατάφερα με τις φωτογραφίες!Ελπίζω το θέαμα να σας αποζημιώσει:lol:

Πολύ ωραίο. Και μεγάλο:up::up:
Καλά το Ναλάκι εχει γίνει μούρλια!!:D
Καλέ τι ουρές είναι αυτές!!!!!

Πολυ ωραιο γατοδεντρο!Απο που το πηρες;Τα μωρα σου μεγαλωσαν πολυ,και παραμενουν κουκλια...

Όλοι οι όροφοι στο μεγαλείο τους!:P

Συνημμένα

• Olosomi.jpg
    Olosomi.jpg
    79,5 KB · Εμφανίσεις: 38
Moukelis το πήρα από το culpret! Μπες στο θέμα με τα γατοαξεσουάρ να δεις λαό που ξεσήκωσα:lol:
Είναι όντως πολύ ωραίο και το σημαντικό είναι αρκετά ψηλό (1,50 εκ.) και τους αρέσει να ανεβαίνουν! Χρησιμοποιούν δε όλα τα παταράκια:)και για ξύσιμο νυχιών τους κορμούς!
Σε αντίθεση με τα μεγαλύτερά μου που αδιαφορούν πλήρως:mad:

Α απο εκει ειναι;Ποσο πλατος εχει;Φαινεται πολυ ωραιο,αν δεν καταφερω να κανω ενα αυτοσχεδιο που εχω στο μυαλο μου,λεω να τσιμπησω κανενα τετοιο.Ποσο κοστισε αν επιτρεπεται;

Το πήραμε 122 ευρώ νομίζω, το ψεκάσαμε και με κατνιπ! Έχει πλάτος περίπου 45 εκ, γενικά νομίζω ήταν οικονομικό για το ύψος και τα επίπεδά του:hmm:
Moukelis ποιος είναι ο Yogi??

Ναι μια χαρα ειναι η τιμη του για τετοιο μεγεθος!Θα το σκεφτω,θα κανω και την προσπαθεια για το αυτοσχεδιο,περισσοτερο για να βολευει στις διαστασεις του χωρου μου.
Η Breena και ο Yogi ειναι ενα ζευγαρακι Νορβηγικου Δάσους που περιμενουμε πως και πως μεσα Ιουλιου.Μπορεις να δεις περισσοτερα εδω.Σου αρεσει;

Ντουντουνάκια είναι:)Το συζητάς?:PΚαλώς να τα δεχτείς!

Ευχαριστω!
Τι ειναι ντουντουνακια;:confused:

Λόζυ, με γειά το καινούργιο δεντράκι σας!:) Τα γατόνια δείχνουν να το απολαμβάνουν πολύ!

Ντουντουνάκια = πανέμορφα μωράκια:)
Ευχαριστώ Στέλλα μου! Να σου πω την αλήθεια περισσότερο γουστάρει ο Κούκι, ο οποίος έχει αγκυροβολήσει κυριολεκτικά στο επάνω παταράκι, πάντως το καλό είναι ότι τα παιδάκια μας είναι φοβερά αγαπημένα. Σήμερα το πρωί είχε μπει η μικρή στο μεσαίο κύλινδρο και είχε αράξει εκεί μέσα. Σε κάποια φάση ήρθε ο Κούκι και λέω ωχ τώρα θα την διώξει. Και πήγε τελικά ο τρυφερός μου, της έκανε μυτάκι και την έγλυψε στο κεφάλι:inlove: Ευτυχώς πάντως που παίζουν, δεν θα ήθελα να φανταστώ να έχουμε αγοράσει τέτιοιο ματσούκι και να το κοιτούσαμε 8 μάτια:mad:

αααααχχχχ δεν θέλω ούτε να σκεφτώ πως το πάρουν τα δικά μου.:( ,
Πάντως είναι απόλαυση να τα καμαρώνεις έτσι αγαπημένα να χαίρονται τα δωράκια της μανούλας.:D
Κουκλάκια!!!!

Με γειά το γατόδεντρο!!!Οι γατούλες φαίνονται να το απολαμβάνουν!! Τελικά εγώ είμαι η μοναδική, που το είχα στη βεράντα, με ένα πλαστικό κάλυμα στη βάση (απ'αυτό που βάζουμε στα κλουβιά):) Όμως, μετά από μια νεροποντή, που βράχηκε η βάση, το έβαλα στην κουζίνα και έκτοτε μαγειρεύουμε παρέα με την Μπασσέτ, που την αράζει στο ρετιρέ (είναι 1,61 μ)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back