Η πρώτη έξαψη της Ψιψίς

Ελένη1

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα.
:confused: Πεντέμιση μηνών δεν είναι μικρή για να θέλει άντρα;;;
Τη βρήκα στο δρόμο αρχές Οκτώμβρη, ο γιατρός είπε πως είναι δεν είναι ενός μήνα, εεε λοιπόν σήμερα που γύρισα από τη δουλειά η Ψιψί είχε βάλει "τα καλά της" και μου "στήθηκε":blink: . Πήρε τη γνωστή θέση στη κόρη μου, στις σκύλες, αγνόησε επιδεικτικά το γιό μου και τον άντρα μου. Τώρα δηλαδή εκτός από πρόωρη εφηβεία έχω να αντιμετωπίσω και τη ομοφυλοφιλία της γάτας μου:| .
Πολλά δεν μου πέφτουν;:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol:
Οχι μωρε!Ισως εχει με σας πιο μεγαλη οικιοτητα. Και στηνονται γενικα!!! Μην ανησυχεις. Δεν ειναι μικρη...και η δικια μου καπου εκει στους 5 μηνες και κατι ειχε τον πρωτο οιστρο. Εδω γινονται και πολλα γατο- συνοικεσια, δες. Επισης πολυ καλη ενημερωση για τις στηρωσεις. Ριξε μια ματια, ειναι ευελικτο το σαιντ. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελένη κουράγιο. Δεν ξέρω για άλλες θηλυκές αλλά τα δικά μου τα αγόρια από 5 μηνών ζητάν γυναίκα.
Αυτό με την ομοφυλοφιλία, πρέπει να το αποδεχτείς. Το περνάμε κι εμείς. (https://www.mypetz.gr/threads/Πρόβλημα.219748/
Προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε. Άλλωστε σε κανα μήνα πάμε γιαστείρωση και εύχομαι να σταματήσουν οι "βιασμοί"!!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back