Η πρώτη επίσκεψη στο γιατρό

konna1

Νεοφερμένο μέλος

Η konna1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Εδώ και δέκα μέρες απέκτησα νέο γατάκι, το βρήκα στο δρόμο και χθες το πήγα για τα πρώτα του εμβόλια στον γιατρό. Η συμπεριφορά του εκεί ήταν πολύ περίεργη, ήταν ανήσυχο και δεν επέτρεπε στο γιατρό ούτε να το αγγίξει!Όταν γυρίσαμε στο σπίτι στην αρχή ήταν μια χαρά αλλά στη συνέχεια ήταν πολύ απόμακρο και δεν ήθελε καθόλου χάδια ούτε ήρθε στην αγκαλιά μου να κοιμηθεί όπως έκανε τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα είνα λίγο πιο φιλικό αλλά εξακολουθεί να είναι απόμακρο μερικές φορές. Είναι φυσιολογική η αντίδρασή του? και αν ναι, αυτό θα γίνεται κάθε φορά που πηγαίνει στο γιατρό?
ευχαριστώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ φυσιολογική! Θα μάθει το γιατρό σιγά-σιγά. Πρώτ' απ' όλα πρέπει να αποκτήσεις και συ την πλήρη εμπιστοσύνη του. Μίλα του σαν να ήταν άνθρωπος. Πες του ότι ο γιατρός είναι για το καλό του, σιγά σιγά θα το ξεπεράσει. Υπομονή θέλει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσιολογική είναι η αντίδρασή του, μην ανησυχείς! Είναι λογικό να έχει τρομάξει από την επίσκεψη στο γιατρό, αλλά και να αισθάνεται μια μικρή αδιαθεσία λόγω του εμβολίου. Σιγά σιγά θα συνηθίσει στην ιδέα του γιατρού, αλλά μπορεί σε κάθε εμβόλιο να δείχνει μια σχετική αδιαθεσία, η οποία διαρκεί το πολύ δύο μέρες.:happy:

Αχ!Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας!Γενικά της μιλάω πολύ από τη στιγμή που τη βρήκα και αυτές τις μέρες περνάμε πολλές ώρες μαζί!!!Θα φροντίσω στο μέλλον να την καθησυχάζω πριν πάμε στο γιατρό...Μου έφυγε ένα βάρος!Χθες το βράδυ έβαλα τα κλάμματα γιατί δεν ήξερα τι να κάνω και της μιλούσα όσο πιο γλυκά γινόταν αλλά πάλι τίποτα. Προτίμησε να κοιμηθεί μόνη της...Δεν πειράζει!Θα το συνηθίσω! :)

Δεν μας ειπες τι της εκανε ο γιατρος ομως

Της φέρθηκε πολύ καλά! Πρώτα την χάιδεψε και της μιλούσε και αυτός για ώρα να συνηθίσει στο χώρο και μετά της έκανε το εμβόλιο αλλά πόνεσε η καημένη και δεν τον άφησε να ολοκληρώσει τη διαδικασία οπότε το εμβόλιο έγινε σε δύο δόσεις.Και η δεύτερη ήταν επίπονη. Επίσης της έκανε και μια θεραπεία για ενδοπαράσιτα με stronghold στη ράχη της. Ήμουν κ εγώ μαζί της και προσπαθούσα να την ηρεμήσω αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολλές γρατζουνιές στο δέρμα μου...:(

Χμμμ καλο ειναι η συγκεκριμενη γατα να φαει πολύ χαδι να ηρεμησει νομιζω και μετα θα προσαρμόζεται καλυτερα φοβισμένη την διαβαζω... δε νιωθει ασφαλεια. Αν δεθει περισσοτερο μαζι σου θα σε ακουει και στο γιατρο

Είναι λογικό η γατούλα να αντιδρά έτσι. Σκέψου τι τράβηξε έξω πριν τη βρεις εσύ:/: Θέλει χρόνο να συνηθίσει σε καλοσύνες και χάδια, αν και οι εμπειρίες της δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από το μυαλό της. Ελπίζω να πάνε όλα καλά:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back