Η πρώτη μου γατούλα! Βοήθειααααα!

marcat

Νεοφερμένο μέλος

Η marcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπερα!εχω παρει ενα γατακι που βρηκα σε μια γειτονια...δεν ειμαι σιγουρη για την ηλικια τ αλλα ειναι 2 εβδομαδων περιπου!σημερα ειναι η δευτερη μερα που τ εχω!του εβαλα 1 φαρμακο για τ μαμουνακια κ μετα τ εκνα μπανακι...σκαρφαλωνει συνεχεια πανω μου κ με ποναει...εχω δοκιμασει ν του δειξω πωσ αυτο που κανει με ποναει αλλα συνεχιζει...επισης νιαουριζει συνεχεια οτν το αφηνω μ τν μητερα μου...χρειαζομαι τις συμβουλες σασ γιατι μου εδςσαν 1 εβδομαδα προθεσμια γ ν το προσαρμοσω αλλιωσ θα πρεπει ν τ παω πισω :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες.:)
Διορια για ποιο πραγμα,για να μην νιαουριζει και να μην σκαρφαλωνει επανω σου;Μα αυτα ειναι απολυτα φυσιολογικα στην ηλικια του.Μωρο ειναι.
Ειναι σαν να μου λες οτι ενα μωρο ανθρωπινο,σε μια βδομαδα θα παψει να κλαιει και να πιπιλαει.Γινεται;:/:..εμ δεν γινεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν αν σου πω πως το γατάκι σου θα χρειαστεί ένα μήνα περίπου για να προσαρμοστεί τι θα κάνεις; Χρειάζεται αγάπη και φροντίδα μέχρι να νιώσει ασφάλεια. Τι του δίνεις να φάει; Που κοιμάται; Το έχεις πάρει για μια επίσκεψη σε ένα κτηνίατρο για να σου πει πόσο είναι περίπου, να το εξετάσει και να του δώσει ότι χρειαστεί αν χρειάζεται κάτι; Επίσης θα του κάνει καρτούλα, θα σου πει πότε θα πρέπει να πάει για το πρώτο του εμβόλιο, αποπαρασίτωση κτλ. Θα σου δώσει επίσης συμβουλές πως να το φροντίζεις.
Πιστεύω πως πρώτη εσύ πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, να πετάξεις τον όρο "διορία" έξω από το παράθυρο και να πεις σε όλους πως αυτό είναι το βρέφος σου και αναλαμβάνεις την ευθύνη να το προστατεύσεις και να το μεγαλώσεις. Σου υπόσχομαι πως δεν θα το μετανιώσεις!! :)

Λοιπόν είναι πόλυτα φυσιολογικό να σκαρφαλώνει πάνω σου, είναι μωρό!:baby::| Θα χρηαστεί να του δίνεις γάλα για γατάκια και όταν βγάλει δοντάκια δοκιμασε να του δόσεις κροκέτουλες για μωρά γατάκια. Θα πρέπει να του έχεις και μια αμολεκάνη, καθώς και ένα μαλακό μέρος για να κοιμάτε. Όταν θα μεγαλώσει λίγο θα πρέπει να του πάρεις και ένα στύλο γρατσουνίσματος... Επίσης πρέπει να το πας στον κτηνίατρο για να το δει αν είναι υγιές. Σε μια βδομάδα αν ασχολίσαι πολύ μαζί του θα προσαρμοστει! Να του μιλας γλυκα και να το χαιδευεις, αλλά πρώτα άστο να καταλάβει το περιβαλλόν γύρο του. Εμένα σε μια μέρα, δε θα το πιστεψετε αλλά προσαρμόστικε!!!:):hug:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back