Η σκύλα μου θέλει να υιοθετήσει τα μωρά γατάκια

daifuku

Νεοφερμένο μέλος

Η daifuku αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
έχω 3 μωρά γατάκια, τα οποία τώρα είναι 25 ημερών.
πριν λίγες μέρες άφησα την σκύλα μου να τα δει κ (το ψιλοπερίμενα..) ήθελε να πάει κοντά τους. επειδή γενικά αγαπάει πολύ τις γάτες για κάποιο λόγο, της είχα αρκετή εμπιστοσύνη κ την άφησα να τα πλησιάσει.
είχε πάρει ένα ύφος αγωνίας σα να ήταν τα μωρά της και έκλαιγε σιγανά :confused:

ρώτησα τον κτηνίατρο αν κάνει να την αφήσω να κάτσει μαζί τους κ μου είπε εφόσον είναι εμβολιασμένη είναι οκ, αρκεί να προσέχω μην γίνει καμια στραβή (τους επιτεθεί ξερω'γω).

κ έτσι σήμερα την άφησα πιο πολύ κ έκανε σα να ήταν μαμά τους. με το που νιαούριζε ένα έτρεχε κοντά του κ το γυρνούσε ανάποδα κ του έγλυφε την κοιλιά κ τον ποπό για να κατουρήσει.

εντωμεταξύ, τη συγκεκριμένη σκυλίτσα την είχα βρει στο δρόμο κ όπως μας είπαν πρέπει να έχει γεννήσει στο παρελθόν. πλέον είναι στειρωμένη, αλλά σκέφτηκα μήπως της ξύπνησε το ένστικτο επειδή ίσως της είχαν πάρει τα μωρά όταν ήταν ακόμα μικρά.. κ ότι ίσως γι'αυτό ήταν τόσο ένθερμη και με τις άλλες γάτες μου εξ αρχής.

το ερώτημα είναι: είναι εντάξει να την αφήνω (υπό την επιτήρησή μου πάντα) να τα γλείφει κ να τρώει τα τσίσα/κακά τους όπως κάνουν κ οι μαμάδες-γάτες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικά και είναι!!!! Και είσαι και τυχερή! Τα μητρικά ένστικτα είναι τα ίδια.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, είσαι πράγματι πολύ τυχερή που έχεις τέτοια σκυλίτσα. Θέλουμε φωτογραφία της με τα μικρά!:D

yupi!!

παιδιά έχω μια άλλη ερώτηση
επειδή σε λίγες μέρες τα γατάκια θα πάνε σε άλλο σπίτι φιλοξενίας για μερικές μέρες, μήπως δεν είναι καλό να συνηθίσουν τώρα τη μαμα-σκύλα? για να μη νιώσουν τον αποχωρισμό εννοώ (για δεύτερη φορά..).

σκέφτομαι καλύτερα να τους αφήνω μαζί μόνο για λίγο, μετά το τάισμα, ώστε να μην συνηθίσουν να έχουν μαμά όλη την ώρα, αλλά να πάρουν κ ο,τι καλό έχουν να πάρουν από αυτή την επαφή.

είναι πολύ συγκινητικό θέαμα πάντως. χτες την φώναζα να έρθει στο διπλανό δωμάτιο κ δεν ήθελε. είχε μπαστακωθεί μπροστά στο καλάθι των μωρών. βέβαια όταν της παρουσίασα φαγητό τα ξέχασε τα μωρά χαχα
είναι απίστευτα λαίμαργη (και βαρελάκι).

θα βγάλω φωτος προσεχώς ;)

Το φαντάζομαι.. εδώ τα δικά μου παιδιά κοιμούνται με την σκύλα και λιώνω...:redface:

Εγώ θα σου έλεγα ότι δεν πειράζει.. και το σάλιο ακόμα έχει αντισηπτικές ιδιότητες, και γενικά είναι ότι καλύτερο. Εξαρτάται πόσες μέρες θα πάνε στο άλλο σπίτι.. πόσες μέρες θα είναι ήδη με την σκυλομάνα.. κλπ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back