moukelis
Επιφανές μέλος

Η πρώτη μου φιλοδοξία ήταν να γοητεύσω κάποιον και να τον υιοθετήσω. Ξέρετε, δεν είναι πολύ δύσκολο αυτό με εσάς τα δίποδα, λίγο τα γλυκά μου μάτια,λίγο η εβένινη κορμοστασιά μου,βρήκα το θύμα μου. Το θύμα μου όμως για κακή μου τύχη το είχαν καπαρώσει άλλες γάτες πριν από μένα… Φρόντισε πάντως να μου βρει άλλο σπίτι, όπου και περνούσα μέχρι τώρα ευτυχισμένη τις μέρες μου.

Οι καιροί όμως αλλάζουν,και δε μπορώ να μείνω άλλο σε εκείνο το σπίτι. Μου είπαν ότι κινδυνεύω, και δεν εννοώ ότι κινδυνεύω να βρεθώ πάλι στο δρόμο, αλλά να πάθω κακό. Δε μπορώ να σας πω λεπτομέρειες,αλλά αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι έχω μια νέα φιλοδοξία: να γίνω η Τελευταία Μαύρη Γάτα που μένει χωρίς σπίτι. Η γάτα του ομώνυμου βιβλίου δηλαδή τι παραπάνω είχε από μένα; Που ξέρετε, μπορεί να γράψουν και για μένα ένα βιβλίο!

Για το βιογραφικό μου: Είμαι έξι μηνών, πλήρως εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη εσωτερικά κι εξωτερικά, με τρόπους, παιχνιδιάρα, αλλά λίγο φοβητσιάρα, βλέπετε δεν έχω περάσει και λίγα… Θα μένω μόνο μέσα στο σπίτι (δε θέλετε όταν θα γίνω μια διασημότητα να με κλέψει κανείς, έτσι δεν είναι; ) και όποιος αποφασίσει να συγκατοικήσει μαζί μου θα πρέπει να με στειρώσει, καθώς είμαι γάτα καριέρας.

Βρίσκομαι στη συμπρωτεύουσα, αλλά αν κάποιος θέλει να κάνει το όνειρό μου πραγματικότητα, γίνομαι και πρωτευουσιάνα. Επίδοξοι συγγραφείς και γατογονείς, τηλεφωνείστε στο 6945061049 για να κλείσετε συνέντευξη μαζί μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλη επιτυχια κουκλιτσα με τα ιδιαιτερα αυτακια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαγουλινάρες μου!!!
καλή τύχη!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Eχει και πολυ ιδιαιτερη φατσουλα,μοιαζει λιγο με burmese.Ευχαριστουμε για τις ευχες!
Τρελόγατονι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι υπέροχη μαυρογατούλα είναι αυτή???

Πανέμορφα φωτεινά ματάκια
Κασσάνδρα τι όμορφο όνομα!!!

Καλή τύχη εύχομαι!!
Πέγκυ Π.
Νεοφερμένο μέλος
Κουκλιτσα
,τα αυτακια της μου θειμιζουν λιγκα 
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλή τύχη να έχει το ομορφοκόριτσο!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε πολυ,καλη τυχη καισ το δικο σας πανθηρακι!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι ξαφνιασμενο μουτρακι ειναι αυτο??καλη σου τυχη!!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
ένα θα σας πω!!Την είδα από κοντά και έπαθα πλάκα!!Την είχαν φέρει στην έκθεση γάτας και ξεχώριζε απ'ολα τα μαύρα γατάκια που χαρίζανε!!Δυστυχώς ούτε εκεί βρήκε σπίτι (απ'οτι έμαθα) όπως και πολλά όμορφα γατάκια που χάριζαν οι ζωόφιλοι που ήταν εκεί!![]()
Κρίμα..Είναι όντως κούκλα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΤΙ μυτούλα είναι αυτή!!! Σε κάποιες φωτογραφίες μοιάζει σαν ψεύτικη, αυτοκόλλητη, αλλά σε άλλες σαν ανθρώπινη! Υπέροχη γάτα...
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε πολυ!Η αληθεια ειναι οτι στην εκθεση πολλοι ενθουσιαστηκαν απο το χαρακτηρα της,τριβοταν ακομη και πανω στο κλουβακι,αλλα δυστυχως ειχαν ηδη γατακια απο οτι μας ελεγαν...Μακαρι να βρει το σπιτι που της αξιζει,ειναι υπεροχη γατουλα!
moukelis
Επιφανές μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ωραία νέα !

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Κάσση βρήκε το σπιτάκι των ονείρων της,όπου έχει παρεα εναν γατουλη που ξανανιωσε με τα παιχνιδια της!Καλη τυχη σε ολα τα γατακια που ψαχνουν για σπιτι!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool