Η τελευταία μαύρη γάτα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

moukelis

Επιφανές μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
Γεια σας! Με λένε Κασσάνδρα και είμαι μια γάτα με φιλοδοξίες. Ναι, καλά ακούσατε, γιατί, δεν έχει δικαίωμα ένα γατάκι αδέσποτο να έχει φιλοδοξίες;

Η πρώτη μου φιλοδοξία ήταν να γοητεύσω κάποιον και να τον υιοθετήσω. Ξέρετε, δεν είναι πολύ δύσκολο αυτό με εσάς τα δίποδα, λίγο τα γλυκά μου μάτια,λίγο η εβένινη κορμοστασιά μου,βρήκα το θύμα μου. Το θύμα μου όμως για κακή μου τύχη το είχαν καπαρώσει άλλες γάτες πριν από μένα… Φρόντισε πάντως να μου βρει άλλο σπίτι, όπου και περνούσα μέχρι τώρα ευτυχισμένη τις μέρες μου.

Οι καιροί όμως αλλάζουν,και δε μπορώ να μείνω άλλο σε εκείνο το σπίτι. Μου είπαν ότι κινδυνεύω, και δεν εννοώ ότι κινδυνεύω να βρεθώ πάλι στο δρόμο, αλλά να πάθω κακό. Δε μπορώ να σας πω λεπτομέρειες,αλλά αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι έχω μια νέα φιλοδοξία: να γίνω η Τελευταία Μαύρη Γάτα που μένει χωρίς σπίτι. Η γάτα του ομώνυμου βιβλίου δηλαδή τι παραπάνω είχε από μένα; Που ξέρετε, μπορεί να γράψουν και για μένα ένα βιβλίο!

Για το βιογραφικό μου: Είμαι έξι μηνών, πλήρως εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη εσωτερικά κι εξωτερικά, με τρόπους, παιχνιδιάρα, αλλά λίγο φοβητσιάρα, βλέπετε δεν έχω περάσει και λίγα… Θα μένω μόνο μέσα στο σπίτι (δε θέλετε όταν θα γίνω μια διασημότητα να με κλέψει κανείς, έτσι δεν είναι; ) και όποιος αποφασίσει να συγκατοικήσει μαζί μου θα πρέπει να με στειρώσει, καθώς είμαι γάτα καριέρας.

Βρίσκομαι στη συμπρωτεύουσα, αλλά αν κάποιος θέλει να κάνει το όνειρό μου πραγματικότητα, γίνομαι και πρωτευουσιάνα. Επίδοξοι συγγραφείς και γατογονείς, τηλεφωνείστε στο 6945061049 για να κλείσετε συνέντευξη μαζί μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Η τελευταία Μαύρη Γάτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη επιτυχια κουκλιτσα με τα ιδιαιτερα αυτακια:)

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαγουλινάρες μου!!!
καλή τύχη!!!

Eχει και πολυ ιδιαιτερη φατσουλα,μοιαζει λιγο με burmese.Ευχαριστουμε για τις ευχες!

Τι υπέροχη μαυρογατούλα είναι αυτή???:inlove::inlove::inlove:
Πανέμορφα φωτεινά ματάκια
Κασσάνδρα τι όμορφο όνομα!!! :):)
Καλή τύχη εύχομαι!!

Κουκλιτσα :flowers: ,τα αυτακια της μου θειμιζουν λιγκα :P

Χαρίζω και εγώ ένα μαύρο πανθηράκο τον Πολυζώη, αλλά υποκλίνομαι στην ομορφιά της Κασσάνδρας;)
Καλή τύχη να έχει το ομορφοκόριτσο!!!

Ευχαριστουμε πολυ,καλη τυχη καισ το δικο σας πανθηρακι!

Αγάπη μου καλή, να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου συντομα εύχομαι :)

τι ξαφνιασμενο μουτρακι ειναι αυτο??καλη σου τυχη!!

ένα θα σας πω!!Την είδα από κοντά και έπαθα πλάκα!!Την είχαν φέρει στην έκθεση γάτας και ξεχώριζε απ'ολα τα μαύρα γατάκια που χαρίζανε!!Δυστυχώς ούτε εκεί βρήκε σπίτι (απ'οτι έμαθα) όπως και πολλά όμορφα γατάκια που χάριζαν οι ζωόφιλοι που ήταν εκεί!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ένα θα σας πω!!Την είδα από κοντά και έπαθα πλάκα!!Την είχαν φέρει στην έκθεση γάτας και ξεχώριζε απ'ολα τα μαύρα γατάκια που χαρίζανε!!Δυστυχώς ούτε εκεί βρήκε σπίτι (απ'οτι έμαθα) όπως και πολλά όμορφα γατάκια που χάριζαν οι ζωόφιλοι που ήταν εκεί!:(

Κρίμα..Είναι όντως κούκλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΤΙ μυτούλα είναι αυτή!!! Σε κάποιες φωτογραφίες μοιάζει σαν ψεύτικη, αυτοκόλλητη, αλλά σε άλλες σαν ανθρώπινη! Υπέροχη γάτα...

Εβένινη, εξωτική ομορφιά! Θα βρει ιδιαίτερο σπιτάκι, γι'αυτό περιμένει η καλή μου :huglove:

Ευχαριστουμε πολυ!Η αληθεια ειναι οτι στην εκθεση πολλοι ενθουσιαστηκαν απο το χαρακτηρα της,τριβοταν ακομη και πανω στο κλουβακι,αλλα δυστυχως ειχαν ηδη γατακια απο οτι μας ελεγαν...Μακαρι να βρει το σπιτι που της αξιζει,ειναι υπεροχη γατουλα!

Η Κάσση μας στειρώθηκε και περιμένει τους νέους της γατογονείς με ανυπομονησία!

Πολύ ευχάριστα αυτά τα νέα!Ελπίζω να βρει γρήγορα σπιτάκι,είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά!!:)

ωραία νέα !:D

Η Κάσση βρήκε το σπιτάκι των ονείρων της,όπου έχει παρεα εναν γατουλη που ξανανιωσε με τα παιχνιδια της!Καλη τυχη σε ολα τα γατακια που ψαχνουν για σπιτι!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back