Η τριποδούλα χαδιάρα Σταλίτσα ψάχνει...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Αυτή η πανέμορφη και πολύ χαδιάρα γατούλα γεννήθηκε στο δρόμο. Τη μαζέψαμε γιατί είναι τριποδούλα! Το ένα ποδαράκι της που λείπει είτε το ακρωτηρίασαν είτε γεννήθηκε εκ γενετής έτσι (δε γνωρίζουμε). Είναι πάρα πολύ χαδιάρα γατούλα, καλή με τα άλλα γατάκια, πολύ ήσυχη και μαθημένη να πηγαίνει στην άμμο της. Ποιος θα της δώσει την αγάπη που τόσο πολύ αποζητά;

Τηλ επικοινωνίας 6972359502 (Κατερίνα), 6976974456 (Πηνελόπη) ή 6970309577 (Λευτέρης)

https://www.facebook.com/photo.php?f...30079262.79558.200551889997780&type=1&theater

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• stalitsa.jpg
    stalitsa.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 50
Αγάπη μου.. Κουκλάκι μου!!! Σύντομα σου εύχομαι να βρεις μανούλα η πατερούλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τσυχούλα μου, καλή τύχη!
Είσαι πανέμορφη!!!

Και μια νέα φωτό της Σταλίτσας που τα πάει πολύ καλά με όλα τα άλλα γατάκια :)

Συνημμένα

• stalitsa1.jpg
    stalitsa1.jpg
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 44
Δυστυχώς η γατουλίνα άφησε αυτό τον κόσμο για τον γατοπαράδεισο, μετά από μια εγχείρηση. R.I.P. :bye:
Μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα :(

Καλό σου ταξίδι γατάκι αγαπημένο... Μακάρι εκεί που πήγες να τρέχεις σε ολοπράσινα φωτεινά λιβάδια..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back