Η τρυφερή Μιλού ζητά μια οικογένεια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

alexia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα.
Καλησπέρα καλη χρονια σε ολους...η μικρουλα της φωτο είναι η μιλου...την παραμονή της πρωτοχρονιάς βγήκα ως συνήθως να ταισω τα αδεσποτάκια...μολις εφτασα στην πρωτη σκυλοπαρέα είδα οτι ειχαν πιάσει ενα περιστέρι και ενα γατάκι..το περιστερι δεν καταφερα να το σώσω αλλά ευτυχώς γλύτωσα τη μιλού η οποία χωθηκε στην αγκαλιά μου κοιτάζοντας με, με τα τεράστια πράσινα ματια της..δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσω εκεί..πήγαμε στον κτηνίατρο...είναι 5-6 μηνών,1,9 kg..κάναμε εμβολιο, πήραμε χαπάκι, βαλαμε αμπούλα καθαρίσαμε αυτάκια που είχαν ένα θέμα...και πήγαμε σπίτι...μέχρι σήμερα την είχα σε ένα δωμάτιο γιατί είπε ο γιατρός να καθαρίσει καλά από εσω-εξωπαράσιτα..σήμερα επιτέλους κάναμε μπανάκι και τριγυρναει στο σπίτι σνομπάροντας τους δικούς μου...είναι το πιο τρυφερο πλάσμα που υπάρχει...θέλει μόνο αγκαλία χαδια και κάνει συνέχεια πατουσάκια...
δυστυχώς δε μπορώ να την κρατήσω μόνιμα αλλά μέχρι να βρεθεί κάποιος που να την αγαπήσει...
θα δωθεί με το καινουργιο κρεβατάκι της, την κλειστη αμμολεκάνη και αναλαμβάνω και τη στείρωση της...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_0670.jpg
    IMG_0670.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 34
  • IMG_0668.jpg
    IMG_0668.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG_0664.jpg
    IMG_0664.jpg
    952,4 KB · Εμφανίσεις: 27
Κούκλα είναι, θα βρει σπιτάκι σίγουρα και γρήγορα ελπίζω! :-*

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μακάρι ειναι το πιο τρυφερο πλάσμα που εχω συναντήσει...τους δικούς μου τους παρακαλάω για αγκαλιά και χαδια και αντε που που μου κανουν τη χάρη...η μιλούκα θελει μονιμα αγκαλιά!απορώ πως τα εβγαλε περα εστω αυτους τους μήνες στο δρόμο!!

Είναι πολύ όμορφο γατί μου αρέσει το χρώμα του που είναι ανοιχτο μαύρο.

ευχαριστούμε!ειναι περίεργο το χρώμα της..γκρι με κηλίδες μπεζ καφε...

μολις ξυπνήσα και εφαγα κροκετούλες και μισό κονσερβάκι...το βράδυ μου ήταν υπεροχο...σνόμπαρα βεβαια το καινούργιο κρεβατακι μου και κοιμηθηκα στο υπεροχο λευκό πάπλωμα..καλά δεν έκανα??και τωρα παιζω με το αγαπημένο μου παιχνίδι το γκρι ποντικάκι!!καλημέρααααα

Συνημμένα

• IMG_0699.jpg
    IMG_0699.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG_0698.jpg
    IMG_0698.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_0685.jpg
    IMG_0685.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 31
Είναι πολύ φάτσα αυτή η μικρή! :)
Εύχομαι να βρει σύντομα το σπίτι που της αξίζει! ;)

Ζουζουνιάρα είναι. Σύντομα σε μια αγκαλιά γατάκι μου..

μακάρι!!:)

η μιλού σας στέλνει την καληνύχτα της και αύριο περισσότερες φωτο!!

:):):)

Συνημμένα

• IMG_0719.jpg
    IMG_0719.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_0718.jpg
    IMG_0718.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG_0715.jpg
    IMG_0715.jpg
    1.007,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG_0713.jpg
    IMG_0713.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_0712.jpg
    IMG_0712.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_0711.jpg
    IMG_0711.jpg
    991,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG_0709.jpg
    IMG_0709.jpg
    803,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG_0701.jpg
    IMG_0701.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 30
Πολυ όμορφη γατούλα!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Και πολυ ιδιαιτερη, καλη τυχη κουκλιτσα:)

Πανέμορφη γατούλα!
Καλή τύχη :)

σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!η αλήθεια είναι οτι με εχει τρελάνει με τα ναζια της και τα κόλπα το πιθηκάκι!ειδικά με το ποντίκι και τη γαρίδα δεν παιζεται η μικρούλα!!και βεβαια αγκαλιά πολύ αγκαλιά!και υπνο οχι απλά στο παπλωμα αλλά στο στηθος στο λαιμό στο προσωπο!!και εγω να μην κουνιέμαι για να μην την ενοχλήσω!!

Καρδούλα μου! Τι ματάρες είν' αυτές!! Τι στριμμένο μουτράκι :P

χαχαχα:):)

καλημέρααα

Συνημμένα

• IMG_0721.jpg
    IMG_0721.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 22
  • IMG_0724.jpg
    IMG_0724.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG_0725.jpg
    IMG_0725.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 24
μη με ξεχάτε και εμένα ..ε??περιμένω και εγώ ένα μόνιμο σπιτάκι με πολύ αγάπη...

Kαι ειναι και παρα πολυ κουκλακι..:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back