yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημερα το βραδυ βγηκα βολτα να παω να ψωνίσω και περασα τυχαια απο το διπλανο δρομο, που κρυβονται οι γατες των δυο πολυκατοικιών... Με το που με μυρισανε μοναχα, βγήκανε ολες εξω απο τα αυτοκινητα κι αρχισανε τα ναζια. Ποιο θα πρωτοχαιδεψω μαλωνανε ετσι στειρωμενα που ειναι...
Μια γατουλα που αφου γενησε ενα μικρο (που απο τοτε εξαφανισμένο ειναι)την στειρωσα στην δευτερη εγκυμοσυνη επανω, και ειχα τεραστιες ενοχες.. αρχισε να δειχνει ιδιαιτερη τρυφεροτητα απο τοτε, λες και η στειρωση ηταν μια ανακουφιση τελικα απο το να γενναει και να πεθαινουν...
Αυτη που λετε, αρχισε να με συνοδευει και να κανει μιαου και να θελει χαδια. Της ελεγα ελα κι ερχοτανε, της ελεγα σταματα εχει σκυλο η αυτοκινητο.. σταματουσε.. με τα πολλα με συνόδεψε μεχρι το μικρο παντοπωλειο οπου σκεφτηκα να της παρω κονσερβα για γατες (δεν το χω ξανακανει δε το ηξερε δεν το κανε απο κοιλιοδουλη διαθεση) με περιμενε που λετε εξω κρυμενη και μολις βγηκα εκανε μιαου και ηρθε..
Με πηγε μεχρι το σπιτι παιδια και περιμενε υπομονετικα με χιλια ναζια και χαδια να την ταισω απο την κονσερβα. Γενικα αυτο μου χει ξανασυμβει με γατουλες που με συμπαθουν κα τις συμπαθω.. εν;ας γαταρος ο μητσος ερχονταν αργα το βραδυ και μ επαιρνε απο εκει που μαφηνε το ταξι και με συνοδευε σπιτι.. οριστε συνοδος.. ευπρεπης παντα στην ωρα του, οχι φορτικος χεχεχε... Η τρυφεροτητα η εξυπναδα και η διαθεση τους να σε συνοδευουν γιατι απλα σε γουσταρουν ειναι φανταστική

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι τελεια τα γατια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Οντως!!!ειναι τελεια τα γατια!
Παντως εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε με γατα αυτο! Να με συνοδευσει εννοω. Αλλα με τα σκυλια συμβαινει και χωρις να τους μιλαω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Είναι φανταστικά ζώα, αν και πιστεύω ότι σε αυτό το θέμα, τα σκυλιά δεν παίζονται...Αν οι γάτες καταλαβαίνουν πότε έρχεται κάποιος με το που θα μπει στην αυλή, τα σκυλιά ακούνε το αμάξι από πριν στρίψει ακόμα τη στροφή για να φτάσει στο σπίτι!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Nαι πιστευω κι εγω οτι τα σκυλια ειναι πιο εκδηλωτικά.Αν οι γάτες καταλαβαίνουν πότε έρχεται κάποιος με το που θα μπει στην αυλή, τα σκυλιά ακούνε το αμάξι από πριν στρίψει ακόμα τη στροφή για να φτάσει στο σπίτι!!!
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι χαρες μου εκανε η σκυλιτσα του πρωην γειτονα μας οταν με ξανασυνάντησε.
Περνουσα μπροστα απο το πρωην σπιτι μας και ξαφνικα ηρθε απο πισω μου, επεσε πανω μου...και ακολουθησαν τρελες χαρες!
Και ουτε καν δικη μας δεν ειναι!!! Αλλο περιεργο ειναι οτι ενω γενικα με τους ξενους ηταν πολυ επιθετικη, τους φιλους μας ( τους εβλεπε για πρωτη φορα) δεν τους γαυγιζε και τους συνοδευε και μεχρι την πορτα μας!
*Αλλα προτιμω τις γατες! Ισως επειδη τις "ξερω" περισσοτερο.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα που μεγαλωσε χαλασε φαινετε
(πλακα κανω φυσικα ειναι ενας πολυ τρυφερος γατουλης μονο που δεν υπολογιζει τις νυχαρες στα ακρα των δακτυλων του
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και σε μένα έχει τύχει αυτό με τις αδεσποτούλες της γειτονιάς,αλλά εκεί που θα διαφωνίσω είναι ότι καταλαβένουν πότε ερχόμαστε,5 μέρες τώρα με το που κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στα 200μ-300μ από το σπίτια ακούω τον Όμορφο να νιαουρίζει,το ίδιο κάνει και όταν γυρίζουν τα παιδιά πριν καν στρίψουν στο στενό αυτός τρέχει στην πόρτα.
Γάτα ο Γάτος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δεν ειναι πιο εδηλωτικα ειναι διαφορετικά εκδηλωτικα και πολλες γατες ειναισ ε ιδια ενταση εκδηλωτικες αλλα με αλλο τροποNαι πιστευω κι εγω οτι τα σκυλια ειναι πιο εκδηλωτικά.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool