vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
21-06-10
18:21
Ψάχνοντας στο διαδύκτιο έπεσα σε έναν εξαιρετικό άνθρωπο και ανακάλυψα πολλές αξιόλογες εκπομπές του.Αξίζει να ρίξετε μια ματια .https://www.ert-archives.gr/V3/public/pop-view.aspx?tid=6959&tsz=0&act=mMainView
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
21-06-10
19:56
Απάντηση: Η φιλοζωία στην τηλεόραση
Πω πω... το έριξα το κλάμα μου πάλι σήμερα!
Πω πω... το έριξα το κλάμα μου πάλι σήμερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
21-06-10
21:10
Πολύ ωραία εκπομπή, αξίζει. 
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
21-06-10
22:47
Έβλεπα τις γάτες κι έλεγα: "Μια Λουκρητία! Μια Μυρτώ! Ένας Γατιλομιχιούληχ'! Ένας Bibikman! Μία Ραφαέλα! Ένας Ταζ!"
Η εκπομπή ήταν του 1994.
Πόσο "αγαλλιάζω" με την πρόοδο που έκανε η τιβί μας και η κοινωνία μας από τότε...
Η εκπομπή ήταν του 1994.
Πόσο "αγαλλιάζω" με την πρόοδο που έκανε η τιβί μας και η κοινωνία μας από τότε...

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
22-06-10
11:09
Εχεις δίκιο σ'αυτό που λες.Μπορεί η εκπομπή να μην άφησε κανένα ίχνος στην εξέλιξη της τηλεόρασης αλλά θα μου μείνουν τα λόγια του παρουσιαστήΈβλεπα τις γάτες κι έλεγα: "Μια Λουκρητία! Μια Μυρτώ! Ένας Γατιλομιχιούληχ'! Ένας Bibikman! Μία Ραφαέλα! Ένας Ταζ!"
Η εκπομπή ήταν του 1994.
Πόσο "αγαλλιάζω" με την πρόοδο που έκανε η τιβί μας και η κοινωνία μας από τότε...![]()
"Αν δεν υπάρξει τόπος ζωής για τα ζώα σ'αυτή την πόλη,δε θα υπάρξει και για τα παιδιά μας"
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα.
23-06-10
19:05
Μπράβο Βιβή!! Πολύ ωραίο θέμα!!!
Συγκινήθηκα πολύ και μάλιστα έστειλα μήνυμα στο Δημήτρη Λιγνάδη στο facebook να μας στηρίξει με την παρουσία του και να δώσει δύναμη στη φωνή μας αυτό το Σάββατο έξω απο τα Δημαρχεία της Ελλάδας ενάντια στις δηλητηριάσεις.
Βιβή σ'ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου γι αυτό το θέμα που άνοιξες
Συγκινήθηκα πολύ και μάλιστα έστειλα μήνυμα στο Δημήτρη Λιγνάδη στο facebook να μας στηρίξει με την παρουσία του και να δώσει δύναμη στη φωνή μας αυτό το Σάββατο έξω απο τα Δημαρχεία της Ελλάδας ενάντια στις δηλητηριάσεις.
Βιβή σ'ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου γι αυτό το θέμα που άνοιξες
Τελευταία επεξεργασία:
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
07-07-10
18:17
Πολύ αξιόλογο εκπομπή και πολύ ενδιαφέρουσα.Πραγματικά αξίζει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum