Η φύση κάνει θαύματα!

agg99

Νεοφερμένο μέλος

Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα.
Εχω να πω κατι το οποιο με ενθουσιασε!:)
Ειχα βρει 4 γατακια στο δρομο πριν καιρο, τα δυο υιοθετηθηκαν και μου μιναν τα αλλα δυο.Ενα μαυρακι και ενα γκριζακι.
Θεωρησα καλο να τα παω στο σπιτι της πεθερας μου σε ενα ωραιο και καταπρασινο νησι με καθαρο αερα και να τα αμολισω εκει (η οποια εχει πολλες γατες και τις αγαπαει πολυ και τις προσεχει πολυ).Το γκριζακι ενω περασε κανονικα ολα του τα διατροφικα σταδια (απο γαλα, κονσερβα και τελως ξηρα τροφη) και βιταμινες, ηταν καχεκτικο και κοκκαλιαρικο και σαν γατακι και σε σχεση με το τροφαντο αδελφακι του!! Βρε το μπουκωναμε-βαρος δεν επερνε,αρρωστο δεν ηταν, τιποτα!:hmm:
Με το που το πηγα στην εξοχη και τρωγωντας τα ιδια σχεδον μεσα σε 4 μερες οχι μονο πηρε βαρος,γεμισε ενεργεια και μεσα σε διο βδομαδες ειχε γινει το διπλασιο απο το αδελφακι του, και οχι μονο διπλασιο αλλα και ενας πολυ καλος κυνηγος!:D επαθα την πλακα της ζωης μου! δεν περιμενα με τιποτα οτι λιγος καθαρος αερας θα ειχε τοσο μεγαλες αλλαγες!
(γιαυτο μαλλον τα γατια της πολης οσο και να τα ταιζουν καχεκτηκα μενουν)
και μετα απο αυτο πιστικα οτι οι γατα θελει φυση!οσο σπιτισια και αν ειναι...!νομιζω οτι ειναι καλυτερο ναναι αλητογατες σε φυση (με ολους τους κινδινους που εχει)παρα σπιτογατες μεσα σε 4 τοιχουσ.....(οσο καλη παρεα και αν ειναι!):/::happy::happy::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι η μεταφορά τους έκανε καλο.Δεν αμφιβάλλω ότι καλύτερα είναι να ζουν στη φύση,αλλά ίσως το μικρό το ταλαιπωρούσε κάτι και απλά του πέρασε και έτρωγε με μεγαλύτερη όρεξη.Όσο για το πόσο καλός κυνηγός έγινε,σίγουρα βοηθα το περιβάλλον,αλλά ο γάτος που φιλοξενούμε έμενε μια ζωή στη φύση,και δεν πιάνει ούτε κατσαρίδα,ενώ ο Έκτορας που είχε μεγαλώσει σε διαμέρισμα δεν άφηνε τίποτα όρθιο στο μπαλκόνι.Είναι και θέμα χαρακτήρα.Επίσης,αν ήταν γενικά καχεκτικό,πιθανόν να μην είχε όρεξη και για παιχνίδι.Πάντως χαίρομαι που ζουν τόσο καλά και ευτυχισμένα τα αδερφάκια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες με την moukelis το αν ειναι καλος κυνηγος η οχι ειναι περισσοτερο θεμα χαρακτηρα του ζωου.Πιθανον τον μικρουλη κατι θα τον ταλαιπορουσε και μολις ανακαμψε πηρε τα πανω του.Θα συμφωνησω επισης οτι σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα για το γατακι να ζει σε σπιτι με αυλη στην εξοχη.Δυστυχως ομως αυτο τις περισσοτερες φορες δεν ειναι εφικτο:hmm:.Τα δυο μικρουλια σταθηκαν πολυ τυχερα και χαιρομαι πραγματικα για αυτα:DΜακαρι να διαβαζουμε συχνοτερα τετοιες ειδησεις:up::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back