Η Mika υιοθετήθηκε!!

mariag

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Χθες η Mika ,το θηλυκό γατακι που έψαχνε για γατόφιλους γονείς,πήγε -με όλη της την προίκα!!-στο νέο της σπίτι!

Την υιοθέτησε η avghi και είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν όλοι μια πολύ χαρούμενη οικογένεια .:)Η Mika θα τους ενθουσιάσει με τα παιχνίδια και την τσαχπινιά της!

Είμαστε όλοι λυπημένοι που έφυγε,ακόμη και η σκυλίτσα μας η Ginger ,που έπαιζαν μαζί την ψάχνει από χθές -αν κι εδώ που τα λέμε ,η Ginger τελευταία είχε αρχίσει να...πρασινίζει λίγο απο τη ζήλεια, μια και η Mika επιτρεπόταν να κοιμάται στο κρεββάτι,ενώ εκείνη όχι!!

Θα μας λείψεις Mikoulina,αλλά θα μαθαίνουμε νέα σου συχνά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι καλά!!:up: Βρήκε και η Μίκα σπιτι! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up: Kι εγώ πολύ χάρηκα! Yπομονή μόνο χρειάζεται τελικά :happy:

:up: :up: περιμενουμε και νεα απο το καινουργιο της σπιτι!!

Καλη τυχη στη συνονοματη στο καινουργιο της σπιτακι:up: :D

νέα της Μίκα!
Είναι ένα αξιολάτρευτο γατάκι και μας έχει σκλαβώσει όλους με τα παιχνίδια της! Μόνο το χριστουγεννιάτικο δέντρο φοβάμαι ότι δεν είναι και τόσο ευχαριστημένο!
Θέλει πολλές αγκαλίτσες και γουργουρίζει ασταμάτητα!
Τώρα κάθεται πάλι γουργουρίζοντας στο γραφείο και μου κάνει παρέα για να διαβάσω!
Ήμασταν πολύ τυχεροί που μας την εμπιστεύτηκαν και την κάναμε μέλος της οικογένειας!
μ φδδδδδδδδδδμ ,κσακσα
Τα τελευταία τα έγραψε φυσικά η Μίκα! Δεν τα έσβησα για να υπάρχει και η δική της πινελιά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back