Η ruko φταίει για ολα!!

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
ναι την εχουμε χασει εδω καιρο, οι κυνικες απαντησεις που αφηνουν και ενα βροντοσαυρο συξηλο εχουν μειωθει αισθητα και εκεινο το φατσουλι με την ηπια φωνουλα εχει εξαφανιστει...
που ειναι η ρουκο οεοεοεοεο???
σε χασαμε καλε>>
που εισαι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η πανσέληνος βάρεσε κατακούτελα... χάζεψε.. το κορίτσι.. δεν είναι τίποτα, θα της περάσει.
Θέλει στείρωση, μάλλον.:P:lol::lol:

Κοπελιά.... κάνε κανα χόμπυ!!! ¨Ελα προς τα κάτω.. να ξεχάσεις και την ρούκο, και το ίδιο, σου το όνομα!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ στο ότι η Ρούλα φταίει για όλα :lol::lol:
αλλά για την -προσωρινή- απουσία της θα πρέπει μάλλον να κατηγορήσουμε τις Θεσσαλονικιές που μας την ξεμυάλισαν! :P

Α ωστε αυτες φταινε που δεν μας βαζει φωτο του ινδαλματος;Ενταξει,για ολα φταιει η Ρούλα,και μετα οι Θεσσαλονικιες!:mad:

Α ωστε αυτες φταινε που δεν μας βαζει φωτο του ινδαλματος;Ενταξει,για ολα φταιει η Ρούλα,και μετα οι Θεσσαλονικιες!:mad:

Καλέ γιατί μας κατηγορείτε εμάς στα καλά του καθουμένου? :confused:

Αααααντε μην αρχισω και με σενα!:mad::lol:

Συμφωνώ στο ότι η Ρούλα φταίει για όλα :lol::lol:
αλλά για την -προσωρινή- απουσία της θα πρέπει μάλλον να κατηγορήσουμε τις Θεσσαλονικιές που μας την ξεμυάλισαν! :P

Α, τότε ξέρουμε όλοι ποιός φταίει: Ο Beeb, βέβαια! Ο μαύρος, ο κορκόντζελος, ο ταμ-ταμ-ταμ:lol:

Α ωστε ετσι ε;Το ηξερα οτι ο Beeb κι αυτο το διαβολικο του διποδο ηταν πισω απο ολα αυτα!

Παντα υπαρχει κατι για να τα βαλω με καποιον αμα θελω!(Δυσκολη μερα,δες ποστ...)

Α, τότε ξέρουμε όλοι ποιός φταίει: Ο Beeb, βέβαια! Ο μαύρος, ο κορκόντζελος, ο ταμ-ταμ-ταμ:lol:

Κατω τα χερια απο τον Beeb!:mad::down::down:
Ο φιλος μου, ο Beebικος δεν φταιει σε τιποτα!:mad:
Μια γατομαμα φταιει για ολα(που γυρνουσαν σπιτι ξημερωματα) αλλα εγω ονοματα δεν λεω!:P

Παντα υπαρχει κατι για να τα βαλω με καποιον αμα θελω!(Δυσκολη μερα,δες ποστ...)

Χμμμ...καλα τοτε δεν λέω τίποτα γιατί μάλλον θα με πάρει και θα με σηκώσει :lol::lol::lol:

Julia θα σε κανω report:lol:

Julia θα σε κανω report:lol:

Κάνε με-κάνε με!!!!:up::up::up: Μπάς και ξεκολλήσω και κάνω καμία δουλειά..

Ο Κίκης έχει κατασκηνώσει πάνω στο τραπέζι και με κοιτάει..:blink::blink: σαν να λέει... "Θα σου το φάω εγώ, το laptop, δεν την γλυτώνεις!!!":/:

Ήδη έχει καταζηλέψει με τον σκύλο, και κοιμάτε μαζί μου στο κρεβάτι.. ακουσον- άκουσον... :blink::blink: (δεν έχει πυρετό, τον κοίταξα...:P)

Ρε τρελοκομεία, έλειπα αφού (για να το λέμε σωστά) και δεν έχω ίντερνετ επάνω. Δε με φτάνει που γύρισα και βρήκα 7.000 αδιάβαστα μηνύματα, τ' ακούω κι από πάνω! Επίσης, αυτή που είπε πως χρειάζομαι στείρωση να ετοιμάζεται για infraction.:mad:

Καλά καλά, πάω να σου βάλω, μ' έφαγες με τη γκρίνια σου.

Ρε τρελοκομεία, έλειπα αφού (για να το λέμε σωστά) και δεν έχω ίντερνετ επάνω. Δε με φτάνει που γύρισα και βρήκα 7.000 αδιάβαστα μηνύματα, τ' ακούω κι από πάνω! Επίσης, αυτή που είπε πως χρειάζομαι στείρωση να ετοιμάζεται για infraction.:mad:

Καλά καλά, πάω να σου βάλω, μ' έφαγες με τη γκρίνια σου.

"ΑΥΤΗ" που μίλησε για στείρωση.... μίλαγε για την συγγραφέα του μυνήματος....:P

και απειλήθηκε ήδη με ρεπορτ... το οποίο και θα δεχθώ με χαρά!!!:rolleyes:

Αν θέλετε αγαπητή σμ... και άλλα, πάμε στο ανάλογο θέμα. Δεν φτάνει που σας υπερασπιστηκα... και την έβγαλα την συγγραφέα τρελλή, τα ακούω κιόλας!!!!:blink::blink:

Δεν πειράζει... βαράτε, αντέχω!!!!:cool:

Εδώ Beeb.
Μπαρδόν; Σαν να ήκουσα μια φωνή από κάτω απ' το υπόγειο... να με λέει ταμ ταμ ταμ, η ασεβής!

Κατω τα χερια απο τον Beeb!:mad::down::down:
Ο φιλος μου, ο Beebικος δεν φταιει σε τιποτα!:mad:
Μια γατομαμα φταιει για ολα(που γυρνουσαν σπιτι ξημερωματα) αλλα εγω ονοματα δεν λεω!:P
Καλά λέω εγώ "και με τη Νίκη"!!! Μπράβο Νίκη, αιώνιε μου σύμμαχε εσύ!
Με εκτίμηση,
Bibikman Rastaman, προσφάτως χουφτωθείς από τη Ruko

Εδώ Beeb.
Μπαρδόν; Σαν να ήκουσα μια φωνή από κάτω απ' το υπόγειο... να με λέει ταμ ταμ ταμ, η ασεβής!
Καλά λέω εγώ "και με τη Νίκη"!!! Μπράβο Νίκη, αιώνιε μου σύμμαχε εσύ!
Με εκτίμηση,
Bibikman Rastaman, προσφάτως χουφτωθείς από τη Ruko

Μωρέ κάτσε να ανέβω και θα δεις τι σε περιμένει, κι ας είμαι off-topic:P

Ασχετο...:hmm:

Άλλου είναι το θέμα του τσακωμού,(που τελικά δεν γίνεται τίποτα) και αλλού τσακωνόμαστε!!!:P

Ασχετο...:hmm:

Άλλου είναι το θέμα του τσακωμού,(που τελικά δεν γίνεται τίποτα) και αλλού τσακωνόμαστε!!!:P

Ε κάπου καταχωνιασμένο πίσω πίσω σε κάνα συρτάρι του mycat! :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back