Η Yuki έχει πληγές ανάμεσα στα μάτια και τα αυτιά!

• Thread starter Thread starter cubi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

cubi

Νεοφερμένο μέλος

Ο cubi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Γειά σε όλους τους γατουνόφιλους!

Η Yuki μου έχει ένα προβληματάκι... Έχει μια πληγή στο δέρμα στην περιοχή ανάμεσα στο αυτί και το μάτι. Σε αυτό το σημείο, δεν έχει κανονικά τόσες τρίχες (είναι λευκή και φαίνεται πιο ροζ στο συγκεκριμένο σημείο), αλλά τώρα έχουν μειωθεί ακόμα περισσότερο! Χτες το είδα πρώτη φορά, είναι μια επιφανειακή πληγή διαμέτρου περίπου μισού εκατοστού... Δεν φαίνεται να την ενοχλεί πάντως, ή τουλάχιστον δεν την έχω δει να την ξύνει.

Σήμερα είδα ένα κόκκινο στίγμα και απο την άλλη μεριά στο ίδιο σημείο... Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό. Παλιότερα νομίζω το είχε ξαναπάθει αλλά δεν του είχα δώσει σημασία γιατί θεώρησα πώς θα ήταν κάποια πληγή απο κάποιον καβγά. Της είχε περάσει τελικά.

Τι λέτε πώς μπορεί να έχει η Γιούκινα; Αν είναι θα την πάρω και μια φωτογραφία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:θα πρεπει να τη δει κτηνιατρος μπορει να ειναι καποιος μυκητας η να εχει κανει η ιδια πληγη ξυνοντας το σημειο λογω καποιας ωτιτιδας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά την πήγα στον κτηνίατρο. Μου είπε ότι η Yuki έχει ωτίτιδα (είχε και πίον στα αυτιά...) και μου έδωσε αντιβίωση και κάτι σταγόνες για τα αυτιά, μαζί με ένα άλλο καθαριστικό το οποίο ξέχασα στην Μυτιλήνη το οποίο λέγεται Otiseptil... Μέχρι τώρα δεν μπορούσα να το βρω σε μαγαζιά αυτό, πόσο κακό θα ήταν να της βάζω μόνο τις σταγόνες;

Η Yuki απο την στιγμή που ξεκίνησε την αντιβίωση προχτές δεν έχει φάει σχεδόν καθόλου... Της βάζω το χαπάκι της αντιβίωσης στο φαγητό και δεν το τρώει, αλλά ακόμα κι αν βγάλω το κομμάτι με το χαπάκι ή αν βάλω άλλο φαγητό και πάλι δεν τρώει! Για να της δώσω την δόση της σήμερα διέλησα το χαπάκι με νερό και της το έδωσα με σύριγγα... Δεν της άρεσε και πολύ η όλη διαδικασία ομολογουμένως.

Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να την παρακινήσω να φάει; Έχει σχέση η έλειψη ορέξεως με την αντιβίωση ή μήπως με το ταξίδι; (είμαστε στο σπίτι μου στην Αθήνα το οποίο δεν της είναι πρωτόγνωρο, έχει ξαναέρθει 3 φορές για μερικές εβδομάδες)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back