Θέλει συνέχεια παιχνίδια και χάδια!

HAILANDER

Νεοφερμένο μέλος

Ο HAILANDER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Μπαίνω κατευθείαν στο ''ψητό''γιατί το θέμα είναι αρκετα σοβαρό.Πάμε λοιπόν...Στο σπίτι μου εκτος των άλλων ζώων που έχω,έχω και μια γατούλα Σιάμ.Προς χάρην συντομίας από εδώ και στο εξής θα την απόκαλώ τύρανο.Ακούστε λοιπόν τι συμβαίνει...δεν μπορώ να ανοίξω την ντουλάπα..Τσούπ μπουκάρει μέσα!Στα συρτάρια το ίδιο,στις σακούλες απο το super market παντου!Δεν μπορώ να παίξω τάβλι με κανέναν...Ερχεται και ξαπλώνει μέσα στο τάβλι ή στην καλύτερη περίπτωση κυνιγάει τα ζάρια...Στο σκάκι το ίδιο..Σε όλα τα παιχνίδια,σκάει μύτη και μας τα κάνει λίμπα.Οπου πάω, ότι κάνω θέλει να συμετέχει,δεν μπορώ να δέσω τα κορδόνια των παπουτσιών μου,ξαπλώνει ανάσκελα στο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια μου,και αρχίζει να παίζει με τα κορδόνια,δεν μπορώ να πάω για ψάρεμα,γιατί είναι αδύνατον να φτιάξω τις πετονιές μου,δεν μου το επιτρέπει,έρχεται και γίνετε κουβάρι με αυτές..Κόλαση μηλάμε...Πάω να στρώσω το κρεβάτι,ανεβαίνει επάνω για να την κουκουλόσω με τα σεντόνια!!!Γινετε χαμός....Θα μου πείτε βγάλτην απο το δωμάτιο και κάνε την δουλειά σου...Αμ δε!!!Πηδάει κρεμιέται στο πόμολο και τσούπ..Πάλι μέσα.Θα μου πεις κλείδωσε την πόρτα...Εχει λύση και για αυτό.Κάθετε απ έξω και χαλάει τον κόσμο...Νιαρ...Νιαρ....Χαμός.Αν ήταν όμως μόνο αυτά θα τα πάλευα...Πάμε τώρα στα λίγο σοβαρότερα.Κάθομαι στον καναπέ να δώ μπάλα.Να την λοιπόν η κυρία σκαρφαλώνει σιγά σιγά πάνω μου,φέρνει την μούρη της μπροστά στην μούρη μου,και αρχίζει να κάνει νάζια νιαουρίζοντας και γουργουρίζοντας για να την χαιδέψω.80 φορές θα την κατεβάσω κάτω,80 φορές θα ξανα ανέβει επάνω.Τι να κανω ο έρμος...?Πάντα με νικάει...Αρχίζω λοιπόν τα χάδια...Ελα μου ντε όμως που δεν χωρταίνει!!!!!!!Αλλα και άν καμιία φορά χορτάσει,έχουμε άλλα μετα...Πάει δίπλα στην μπαλκονόπορτα και νιαουρίζει να βγεί έξω,της ανοίγω να βγεί,νιαουρίζει να μπει,της ανοίγω να μπεί,νιαουρίζει να ξαναβγεί..Και πάμε τώρα στο πιο σοβαρό από όλα.ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΥΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!! Πάω να ξαπλόσω.Φυσικά έρχεται και ο τύρανος μαζί.Πέφτω στο κρεβάτι.Σε 2 λεπτά έχει αναίβει επάνω στο κεφάλι μου,και ζητάει χάδια για να κοιμηθεί,εγώ νυστάζω και δεν μπορώ να την χαιδεύω με τις ώρες,γυρίζω μπρούμητα μπας και την γλητόσω...Μάταια,ανεβαίνει στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου και ωιαουρίζει ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗ!!!!! Την βουτάω την χαιδεύω την πέρνω αγγαλιά και κοιμόμαστε.Νομίζεται ότι καθάρισα?Αμ δε....Αν ξυπνήσω πρώτος εγώ, έχει καλώς,αν ξυπνήσει πρώτος ο τυρανος,ότι ώρα και να είναι βαράει εγερτήριο!!! Σαν να φωνάζει ''ΗΥΠΝΗΣΑ!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΓΩ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΔΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ???ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!''Οι ώρες που υσιχάζουμε είναι ελαχιστες,μόνο όταν κοιμάτε ο τυρανος,και όταν βαριέται πράγμα που συμβαίνει υπερβολικά σπάνια.Μην με ρωτήσει κανείς γιατι δεν την αφύνω εξω από το δωμάτιο όταν πάω για ύπνο,το πιθανότερο είναι να ρήξει την πόρτα κάτω.Οι εμπηρότεροι ας με βοηθείσουν.Η γατούλα είναι καθαρόαιμη ΣΙΑΜ 5 χρονών.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Παρακαλώ Βοήθείστε με...

μπορεί να θέλει την παρέα σου, να παίζετε μαζί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεύτερο γατάκι στο σπίτι? Στην καλύτερη περίπτωση θα σε παίζουν μαζί, οπότε θα χαλαρώσεις και εσύ λιγάκι και στην χειρότερη... χμμμμ...δεν υπάρχει χειρότερη από αυτήν που έχεις.
Αν και η περιγραφή σου μου φαίνεται λιγο υπερβολική, χωρίς παρεξήγηση έτσι αλλά αυτό που περιγράφεις δεν είναι γάτα είναι ο εξολοθρευτής!!!!!

Απάντηση: Παρακαλώ βοηθείστε με...

Βρε και λίγα λέω...Μηλάμε άλλο πράγμα..Τι να πάρω δεύτερη?Εδω μία και μας έχει κάνει υπηρέτες της..

H αληθεια ειναι οτι οι σιαμ ειναι λιγο πιεστικες...Πεντε χρονια τωρα πως το αντιμετωπιζετε;

Εγώ πάντως δεν βλέπω πουθενά κάτι στραβό!!!!
Σε λατρεύει βρε δεν το καταλαβάνεις????

Απλά σκέψου την ζωή σου χωρίς αυτήν............

Πέντε χρόνια κάνουμε υπομονή.Το θέμα είναι ότι την αγαπάμε κι εμείς υπερβολικά,και δεν τις χαλάμε χατήρι.Ρε τι τρβάμε...Και είναι τόσο επικοινωνιακή η ρουφιάνα,σαν σκύλος κι ακόμα περισσότερο,πραγμα που ποτέ δεν το φανταζόμουνα ποτέ.Ξέρω γω...Λές να έχουμε αρχίσει να έχουμε μαζοχιστηκές τάσεις?Γάτα δεν είχαμε ποτέ,και δεν ξέρω αν είναι μια τυπική συμπεριφορά ΣΙΑΜ,ή συμβαίνει κάτι άλλο...ή μήπως έχω κάνει εγώ κάτι που δεν έπρεπε?

Απάντηση: Παρακαλώ βοηθήστε με...

Τι να πω,πολύ υπερβολικά μου φαίνονται όλα αυτά.Καλά,για την πετονιά..δεν υπαρχει πρόβλημα..είναι απαραίτητο να την παίρνεις μαζί σου για ψάρεμα; Δεν νομίζω..μπορείς να ψαρέψεις και χωρίς αυτήν.Όταν στρώνεις το κρεβάτι σου,κλείνε την πόρτα του δωματίου..για λίγα λεπτά..δεν νομίζω να γκρεμίσει το σπιτι.Και εγω έτσι κάνω,διότι και η δικιά μου τα ίδια κάνει όταν το στρώνω.Σε κάποια απο αυτά που περιγράφεις πάντως,λύσεις υπάρχουν.:)

Αφου λοιπον πεντε χρονια κανατε υπομονη,και την κακομαθατε οπως λετε,μπορειτε απλα να διορθωσετε καποια μικρα πραγματα,αλλα απο δικους σας χειρισμους εγινε η γατουλα ετσι,δε φταιει το ζωακι...οποτε θα πρεπει οπως λεει κι ο σοφος λαος "οπως στρωσατε να κοιμηθειτε".:PΠαντως οντως για καποια πραγματα υπαρχουν λυσεις οπως ειπαν και πιο πανω.Μπορειτε να κανετε υπομονη και να κλεινετε την πορτα του δωματιου το βραδυ για παραδειγμα.Θα φωναξει μια,δυο,τρεις,θα το παρει αποφαση.Επισης οι σιαμ ειναι πολυ επικοινωνιακες κι ενεργητικες γατες,οποτε αν δε μπορειτε να ασχολειστε αρκετα μαζι της,ισως μια δευτερη γατουλα τη βοηθησει να ξεδινει και να περνα κι αυτη κι εσεις καλυτερα.

Καμαρώστε τον Τύρανο...
165.JPG

164.JPG

163.JPG

160.JPG

159.JPG

03012010.jpg

28052010(001).jpg

28052010(002).jpg

28052010(003).jpg

28052010(004).jpg

Συνημμένα

• 165.JPG
    165.JPG
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 43
  • 164.JPG
    164.JPG
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 36
  • 163.JPG
    163.JPG
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 41
  • 160.JPG
    160.JPG
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 39
  • 159.JPG
    159.JPG
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 38
  • 03012010.jpg
    03012010.jpg
    321,5 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 28052010(001).jpg
    28052010(001).jpg
    330,6 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 28052010(002).jpg
    28052010(002).jpg
    338,7 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 28052010(003).jpg
    28052010(003).jpg
    357,4 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 28052010(004).jpg
    28052010(004).jpg
    327,6 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 165.JPG
    165.JPG
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 43
  • 164.JPG
    164.JPG
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 36
  • 163.JPG
    163.JPG
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 41
  • 160.JPG
    160.JPG
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 39
  • 159.JPG
    159.JPG
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 38
  • 03012010.jpg
    03012010.jpg
    321,5 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 28052010(001).jpg
    28052010(001).jpg
    330,6 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 28052010(002).jpg
    28052010(002).jpg
    338,7 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 28052010(003).jpg
    28052010(003).jpg
    357,4 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 28052010(004).jpg
    28052010(004).jpg
    327,6 KB · Εμφανίσεις: 37

Ο...."τύρανος"...είναι σκέτη κούκλα..:D

Έγω προσωπικά πολύ θα το χαιρόμουν όλο αυτό!!! :D Μια τέτοια γάτα ψάχνω,αφού όλες όσες είχα ήταν...''στριμένα άντερα''! χεχε :D

Βρε τι γίνεται....Ρε έχει εξουσιάσει όλο το σπίτι μηλάμε,μαζί κι εμάς!Αυτή κάνει κουμάντο πλέον,σήμερα με ξύπνησε 06:30 το πρωί για να την χαιδέψω!Συμβαίνουν τρομερά πράγματα στο σπίτι.Μου φένεται ψάχνεις για μπελάδες....

Καλά,το πρωινό ξύπνημα σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι απο εμάς το έχουμε.Εμένα μάλιστα με ξυπνάνε πάντα στις 5.30 περικαλώ,για να τους βάλω φαγητό..

Και ο δικος μου ετσι ειναι.
Ειδικα με το μπαλκονι.
Ευτηχως που ειναι τεμπελης και μενω και λιγο ησυχος

χαχαχαχαχαχααχαχ! Λοιπόν περιγραφή σου μου φαίνεται πολύ αστεία! :D Ο τύραννος σε συμπαθεί πολύ απ' ότι φαίνεται και είναι και ζωηρούλης. Και η δικιά μου είναι πολύ ζωηρή. Τους δύο πρώτους μήνες δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε στο ίδιο δωμάτιο γιατί ορμούσε στα μαλλιά μου όταν ξάπλωνα και δεν με άφηνε να κοιμηθώ. Οπότε επειδή αν την έβγαζα έξω νιαούριζε και την λυπόμουν, εφάρμοσα άλλη τακτική. Σκεπαζόμουν μέχρι τέρμα πάνω και το κεφάλι και έμενα ακίνητη για λίγο και αδιάφορη (αν ορμούσε) μέχρι να ηρεμήσει. Με λίγη προσπάθεια κατάφερα να κοιμάμαι και να ξυπνάω μαζί της χωρίς να θέλει να παίξουμε. Βέβαια τις τελευταίες μέρες με έχει λίγο παρατημένη γιατί ήρθε και άλλος γάτος στο σπίτι και ούτε σημασία μου δίνει. Οπότε ένας ακόμα γάτος θα ήταν πολύ καλή λύση για σενα. Αν και μπορεί να σου κακοφανεί αν δεν σου δίνει τόση σημασία! Η δικιά μου πλέον μόνο για τον γάτο νοιάζεται. :(

Πρώτον ο τύραννος όπως την αποκαλείς είναι κουκλί.
Δεύτερον αυτό που πρόσεξα σε μιά απο τις φωτογραφίες και συγκεκριμένα σε αυτήν που είναι με τον σκύλο παρέα, είναι ότι δεν δείχνει να απολαμβάνει την συντροφιά του οπότε...ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Και τρίτον θα συμφωνήσω και γω με τους προγούμενους γατογονιούς ότι όλα διορθώνονται. Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρεις σε κάποια πραγματάκια να περνάει το δικό σου:whistle:

Μωρέ όλα αυτά τα κάνει αυτό το γλυκό γατάκι??πραγματικά είναι γλύκααα<3 <3 <3...εμενα από τότε που γέννησε γρυλίζει συνεχώς.....μου ανοίγει τις ντουλάπες και τις πόρτες χαχαχα...και τα μωρά τα έχει φορτώσει σε μένα :p

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Παιδια ενα εχω να πω μπορει τα ζωάκια να είναι άτακτα...αλλά τα ζώα είναι η καλύτερη παρέα!!!:D:D:D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Θα σε παρακαλουσα Ntina77 να μην γραφεις με γκρικλις,γιατι απαγορευεται απο τους κανονισμους του σαιτ.Κοιτα τα πμ σου (προσωπικα μηνυματα).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back