Θέλω γάτα επιτέλους!!!

thenietzschelegacy

Νεοφερμένο μέλος

Ο thenietzschelegacy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Καταρχήν γεια σε όλους !!!
Δεν έχω γάτα και αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα το πάρω απόφαση.
Φοβάμαι, το ομολογώ :redface::redface:
Όχι αν θα την βαρεθω ή όχι , απλά αν τα καταφέρω σαν κατοικίδιο της ;)

Είμαι ένα βήμα πριν πάντως και θα ήθελα να σας πω οτι παρακολουθώ τις συζητήσεις σας καιρό τώρα και έχετε καλύψει ήδη πολλές απορίες μου.

Ελπίζω το επόμενο post μου να περιέχει φωτογραφίες :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες!
Έχει αρκετά γατάκια που χαρίζονται και στην πόλη μας!
Δες στο: Χαρίζονται κι ελπίζω να βρεις γρήγορα αυτό που θέλεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως μας ήρθες! Καλέ γιατί είμαστε εμείς εδώ;; Υπάρχουν τόσοι γάτοι και γατουλες για να διαλέξεις...ολοι εχουν αναγκη απο μια αγκαλια και ένα σπιτάκι, όλοι έχουν τη δική τους ιστορία. Διαλεξε κάποιο απ'ολα και εμείς εδω θα είμαστε ...για ότι χρειαστείς:)

Καλημέρα και καλωσήρθες!
Πριν διαλέξεις γατούλη ή γατούλα,ρίξε μια ματιά εδώ.Αν θες βοήθεια με τις αγγελίες,πες μας περίπου τι ψάχνεις,να σε βοηθήσουμε!Όλοι είχαμε άγχος την πρώτη φορά που πήραμε γατάκι,είναι μεγάλη ευθύνη,αλλά...μας εκπαιδεύουν εύκολα!:lol:

Θελω γατα επιτελους

Καταρχήν γεια σε όλους !!!
Δεν έχω γάτα και αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα το πάρω απόφαση.
Φοβάμαι, το ομολογώ :redface::redface:
Όχι αν θα την βαρεθω ή όχι , απλά αν τα καταφέρω σαν κατοικίδιο της ;)

Είμαι ένα βήμα πριν πάντως και θα ήθελα να σας πω οτι παρακολουθώ τις συζητήσεις σας καιρό τώρα και έχετε καλύψει ήδη πολλές απορίες μου.

Ελπίζω το επόμενο post μου να περιέχει φωτογραφίες :up::up::up:
Καλως ηρθες και απο μενα.Λοιπον προ ημερων μια αδεσποτουλα γεννησε ενα πανεμοσφο γατακι.Ειναι περιπου 1-1,5 μηνων.Η μαννουλα της δυστυχως επαψε να το φροντιζει και ανελαβα χρεη μαμας.Αν σε ενδιαφερει γραψε μου nektarcats@hotmail.com h nektaria@nektarcats.com

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back