Θέλω κουνελάκι

• Thread starter Thread starter magi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

magi

Νεοφερμένο μέλος

Η magi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
γεια σας παιδια!μηπως χαριζει κανεις κανα μωρο κουνελακι?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Magi μου, αν μπείς στο www.Zoakia.gr και πας εκεί που λέει Χαρίζονται , βρήκα ένα κουνελάκι που ζητάει σπίτι .Μπορεί να έχει και άλλα.Για ψάξε!!!Α!Ξέχασα να σου πω ότι μπορείς και να του βρείς ταίρι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μονο ενα κουνελακι χαριζεται δυστυχως κ αυτο μεγαλο!οποιος εχει κανα μωρακι ασ μου πει!σε ευχαριστω παντως:)

εχω ενα φιλο που εχει πολλα θα τον ρωτησω!μολις εχω νεα θα σου γραψω!!
παντως αν θελεις γατακι εγω χαριζω 4 μικρα!!:D

α ωραια σε ευχαριστω:).βασικα με ενδιαφερει γ μικρα κουνελακια νανακια γιατι ειχα κ παλιοτερα!οταν εχεισ νεα πες μου!ηθελα και γατακι αλλα δν θελει η μητερα μου επειδη μενουμε σε διαμερισμα!:(

α ωραια σε ευχαριστω:).βασικα με ενδιαφερει γ μικρα κουνελακια νανακια γιατι ειχα κ παλιοτερα!οταν εχεισ νεα πες μου!ηθελα και γατακι αλλα δν θελει η μητερα μου επειδη μενουμε σε διαμερισμα!:(
μια γατουλα ανετα μπορει να ζησει και σε ενα μικρο διαμερισμα;):)

πλακα κανεισ?????αυτα τα κουκλια ειναι δικα σου??πανεμορφα!!!!τα γατακια πως ειναι?:)

πλακα κανεισ?????αυτα τα κουκλια ειναι δικα σου??πανεμορφα!!!!τα γατακια πως ειναι?:)
ναι δικα μου...η μαμα ειναι η Καλυψω και ο μπαμπας ο Μορφεας:)
ο Μους ο αριστερος μοιαζει με τη μαμα και ο Παστελ που ειναι δεξια, με το μπαμπα του:)στις αγγελιες του Mycat θα βρεις ακομα πιο ομορφα γατακια;)

καλα εχω μεινει!!ειναι πολυ ομορφα!!που να κοιταξω να δω αυτα που δινεις?:D

καλα εχω μεινει!!ειναι πολυ ομορφα!!που να κοιταξω να δω αυτα που δινεις?:D
δεν τα δινω εγω καλη μου...κατω δεξια στο forum πηγαινε στις αγγελιες...τα δικα μου εχουν βρει σπιτια:)

αχ σορρυ σε μπερδεψα με ταλλο παιδι που μου ειπε οτι χαριζει!παντως να τα χαιρεσαι τα δικα σου!:) α sweet dreamz εξακολουθω να ψαχνω κουνελακι!:lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back