Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
στον κτηνιατρο το πηγες?
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν ναι τότε τα μαυράκια που βλέπεις ίσως να ειναι τα κακάκια απο τους ψύλλους...(ξέρω...μπλιαχ...)
Εγώ που είχα το ίδιο θέμα έκανα απλα υπομονή και σε λίγες μέρες "ἀσπρισε" ο γατούλης μου και φάνηκε η ομορφιά του!!

Δε μου είπε δηλάδη και η κτηνίατρος που μου τον ψέκασε να κάνω κάτι διαφορετικό για αυτό και δεν έκανα
Γίνεται να έχουν πάει και στα αυτάκια της ψύλλοι?
moukelis
Επιφανές μέλος
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την ασπρούλα στη φώτο μιλάμε? Αν ναι το καλό ειναι πως αν έχει ψύλλους φαίνονται!!
Ο δικός μου που έχει πολύ ασπρο φαινόντουσαν. Όταν μου τον ψέκασε η κτηνίατρος ψοφούσαν επι τόπου και έπεφταν κάτω. Μόνο τα μαυράκια που λες έμειναν τα οποία εφυγαν και αυτα μετά απο λίγες μέρες. Α! και ένας ψύλλος που τον είδα και τον έβγαλα μόνη μου όταν ήμασταν στο μπαλκόνι. Δεν ειναι βέβαια και πολύ ευκολο, τον εντοπίζεις, ανοιγεις το τρίχωμα αυτός χώνεται παρα μέσα αλλα με λίγο νυχοστρίμωγμα τον σουταρα απο το γατόνι, επεσε κάτω και μετα πήδηξε ( τελικά αυτό το για ψύλλου πήδημα δεν το καταλαβαίνω μιας και πηδάει αρκετά ψηλα!!!). Απο τότε είναι καθαρός (πέρασαν 3,5 μήνες). Τώρα θα μου πεις...τα μαυράκια που πήγαν? σκόρπισαν μέσα στο σπιτι? Ε, μάλλον...μλπιαχ? ε, ναι...μπλιαχ...αλλα όπως σου έγραψα και πριν δε μου είπαν να κάνω κατι άλλο και δεν έκανα. Ήταν και μικρούλης, ούτε βδομάδα δεν είχε κλείσει στο σπιτι οποτε ίσως και να μην έπρεπε να τον ταλαιπωρήσω κι άλλο.
Ίσως κάποιος πιο έμπειρος στις γατούλες να ξέρει να σου πει τι κάνουμε μετα το ψυλλοψέκασμα.

Οσο για τον γιατρο,θα την πήγαινα σήμερα μιας και φαίνεται κάπως αδιάθετη..Αλλα με το σχολείο δεν πρόλαβα το απογευμα έχω μάθημα μέχρι 9 και πάλι δεν θα προλάβω
Πρέπει να βρω τρόπο να την πάω την έχω 5 μέρες και στον κτηνίατρο δεν έχω πατήσει
Σήμερα πάντως είναι καλύτερα απο χθες χωρίς φάρμακα
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχεις κάποιον στη γειτονια να πεταχτείτε να της ρίξει μια ματια ? Θα εισαι και εσυ καλύτερα μετα. Δε θα παρει πολύ ώρα...
moukelis
Επιφανές μέλος
Σε λίγο θα ρθει ένας φιλος μου που έχει εμπειρία με γάτες και θα το δει να μου πει αν έχει κάτι σοβαρό..Πάντως τα συμπτώματα δείχνουν απλό κρυολόγημα αλλά δεν έχει κάνει ούτε εμμετό ούτε διαρροια.(sorry που το λεω έτσι ωμά
)Ευχαριστώ πολύΑν ειναι απλα ακαθαρσιες θα της βαλει μια αλοιφη μεσα στο αυτι και θα την αφησει.Με την αλοιφη αυτη θα καθαρισουν σταδιακα τα αυτακια της.Αν ειναι ψωρα θα πρεπει να της δωσει αγωγη για να μην προχωρησει αλλο.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πάντως η Μπουμπού μου έχει ρινοτραχίτιδα σύμφωνα με τον κτηνίατρο και αυριο θα την ξαναπάει η μητέρα μου

zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Όχι δεν έπαιρνε φάρμακα εξάλλου πότε να προλάβω να του αγοράσω με το σχολείο το μόνο πράγμα που έχω χρησιμοποιήσει είναι σπρευ για παράσιτα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ!!!
Ναι έγω δεν έχω χρόνο όπως είδατε έγραψα θα το ΞΑΝΑΠΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ σημαίνει ότι εκείνη το πήγε τελικά σήμερα το απόγευμα...ενώ εγω έλειπα.και θα το ξαναπάει και αύριο.
ακριβώς αυτόΈχω μπερδευτει....την έχει πάει η μαμα σου στον κτηνίατρο, απλά δεν πήγες και εσυ μαζι τους?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οχι δεν ειναι το γατάκι στην φώτο...έχει κάτι μικρά μαυράκια στα αυτάκια του απο την ημέρα που το βρήκα δεν είναι ψύλλοι είναι σαν σκουπιδάκια αλλα δεν ξέρω πως να του τα καθαρίσω φοβάμαι μην του δημιουργήσω πρόβλημα
Οσο για τον γιατρο,θα την πήγαινα σήμερα μιας και φαίνεται κάπως αδιάθετη..Αλλα με το σχολείο δεν πρόλαβα το απογευμα έχω μάθημα μέχρι 9 και πάλι δεν θα προλάβωΠρέπει να βρω τρόπο να την πάω την έχω 5 μέρες και στον κτηνίατρο δεν έχω πατήσει
Σήμερα πάντως είναι καλύτερα απο χθες χωρίς φάρμακα
![]()
απλα παραθετω το ποστ σου..Επισης...χτες εσυ η ιδια μου εγραψες οτι δεν το εχεις παει στον κτηνιατρο..

..τελος παντων...εγω θα πω το εξης..απο ενα site,ουτε διαγνωση γινεται...ουτε θεραπεια,ουτε μας λυνει ολα τα προβληματα μας.Ελπιζω να κανω λαθος..καλη τυχη σας ευχομαι...
Ποτέ δεν είπα οτι το site λύνει τα προβλήματα!
ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΣΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΤΣΙ!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..ομως αυτα..εσυ τα εχεις γραψει...και εδω φαινεται καθαρα οτι λες πως δεν το εχεις παει κτηνιατρο.https://www.mypetz.gr/posts/5742247/ αν καταλαβαινω λαθος.
Τεσπα..δεν εχει σημασια.Καλη τυχη ευχομαι στο γατακι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool