mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν εκτός από την Αλέκα μου, έχω και έναν άτσαλο μπουντούβαλο σκυλάκο 4 χρονών με ένα μαλλί....σκέτη προβειά!!! Προσπαθώ να τον περιποιούμε όσο πιο πολύ μπορώ αλλά δεν είναι πάντα εύκολο γιατί ο νεαρός είναι πολύ κακομαθημένος και δεν κάθεται να τον κουρέψω..Και το θέλω πάρα πολύ γιατί πιστεύω ότι δεν είναι υγιές. Τον κουρεύω συχνά αλλά και κάνω τουλάχιστον 4 ώρες και κουρέζεται και αυτός και δε θέλω να ταλαιπωρούμαστε έτσι..
Μήπως λοιπόν ξέρει κάποιος, έναν ειδικό που να ασχολείται με τέτοια και να αναλαμβάνει και "ατίθασα" σκυλάκια??
Θα με σώζατε!!
Ευχαριστώ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Ενας κτηνιατρος δεν μπορει να τον κουρεψει? Στο κουρεμα μπορεις να το ναρκωσεις (αμα δεν καθεται ησυχα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτο το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά κάθε φορά που θα θέλει κούρεμα θα τον ναρκώνω?είναι σωστό αυτό??

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Η ναρκωση δεν ειναι πολυ βαρια, αλλα δεν ξερω κατα ποσο καλη ειναι.
Ουτε να τον χτενισεις καθεται?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Κοιτα..εγω..για ενα κουρεμα ναρκωση ΔΕΝ θα εκανα...ειναι αρκετα επικυνδινη..
Γιατι πρεπεινα τον κουρευεις διαρκως;Απο οτι ξερω..ε..το καλοκαιρι χρειαζεταιν κουρεμα..κια παλι οχι απαραιτητα.Μονο αμα ζεσταινεται υπερβολικα.
ΥΓ..η ναρκωση γενικα..πρεοει να γινεραι μονο οταν ειναι απολυτη αναγκη.Για κουρεμα το θεωρω απαραδεχτο
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

και εγώ αυτής της άποψης είμαι..δεν είναι σωστό..πρέπει να τον κουρεύω περίπου κάθε 6μηνο γιατί έχει υπερβολικά πολλά και πολύ μακριά μαλλιά και μαδάει, φαγουρίζεται κτλ...υποφέρουμε όλοι..οικογενειακώς..

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ναι, αλλα δεν χτενιζεται τακτικα η γουνα του κατσιαζει και τοτε χρειαζεται κουρεμα, γιατι αρχιζει και τον ποναει.Κοιτα..εγω..για ενα κοτρεμα ναρκωση ΔΕΝ θα εκανα...ειναι αρκετα επικυνδινη..
Γιατι πρεπεινα τον κουρευεις διαρκως;Απο οτι ξερω..ε..το καλοκαιρι χρειαζεταιν κουρεμα..κια παλι οχι απαραιτητα.Μονο αμα ζεσταινεται υπερβολικα.
ΥΓ..η ναρκωση γενικα..πρεοει να γινεραι μονο οταν ειναι απολυτη αναγκη.Για κουρεμα το θεωρω απαραδεχτο
Υπαρχουν ειδικες βουρτσες που οταν τον χτενιζεις, μετα δεν μαδαει η γουνα του. Θελει καθημερινο χτενισμα, για να μην μαδαει και για να μην φαγουριαζεται...και εγώ αυτής της άποψης είμαι..δεν είναι σωστό..πρέπει να τον κουρεύω περίπου κάθε 6μηνο γιατί έχει υπερβολικά πολλά και πολύ μακριά μαλλιά και μαδάει, φαγουρίζεται κτλ...υποφέρουμε όλοι..οικογενειακώς..![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
και εγώ αυτής της άποψης είμαι..δεν είναι σωστό..πρέπει να τον κουρεύω περίπου κάθε 6μηνο γιατί έχει υπερβολικά πολλά και πολύ μακριά μαλλιά και μαδάει, φαγουρίζεται κτλ...υποφέρουμε όλοι..οικογενειακώς..![]()
οκ..θα το συνηθισει σιγα σιγα.Παντως..συνιστω οχι ναρκωση..για ενα κουρεμα..

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

αν παρετε μηχανη και τον κουρευετε μονοι σας μηπως θα αισθανεται πιο βολικα και θα καθεται;
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό σκέφτομαι να κάνω απλά επειδή κοστίζει αρκετά, ήθελα να πάρω μια γνώμη και από έδω.
Για νάρκωση δε το σκέφτομαι καθόλου οποτε μάλλον με τη μηχανή με βλέπω..πάλι μόνη μου!!!
Υπομονή...Ευχαριστώ πολύ!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

υπαρχουν και φθηνες μηχανες... εγω εχω παρει μια με $20

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Γεια σας και πάλι!!!
Τον κούρεψαααααα!!!!!!
Επιτέλους! Το πρόβατο έγινε κατσίκι!Μόνη μου τον κούρεψα τελικά, με ψαλίδι και πολύ υπομονή! Μου πήρε μόλις 4 ώρες + μισή ώρα το μπάνιο....αφήστε το μάζεμα της τρίχας μετά! Μου κόστισε πολύ χρόνο και πόνο στη μέση για τουλάχιστον ένα 3ήμερο
!Χαλάλι του όμως...Κουκλί έγινε!!
Αναμένετε φωτογραφίες του (αγελαδο)Μπόμπ....!
(1 αδέσποτη γατούλα και ένα αδέσποτο σκυλάκι έχω υιοθετήσει, και 2 τα βρήκα σε νηπιακή ηλικία και σε αγελαδινές αποχρώσεις!!!
Τα καλά μου!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Δεν ξερεις ποσο χαιρομαι..που το εκανες μονη σου και γλυτωσε τη ναρκωση!! ΑΞΙΑ!!!!

Αναμενουμε φωτο!!

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Περιμενουμε φωτογραφιες συντομα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool