evaki1
Νεοφερμένο μέλος
Σκεφτόμουν είναι δυνατόν ένας ομορφούλης γατούλης που δεν είναι όμως μικρός σε ηλικία να βρει σπιτάκι?
Τον είχα δει πριν από καιρό κοντά στο σπίτι μου και ο κακομοιρούλης ήταν χάλια του έλειπε το μισό τρίχωμα, τον πλησίασα και ήταν φιλικός
(περίεργο γιατί όλα τα άλλα αδεσποτάκια που υπάρχουν εδώ γύρω -άκόμα και αυτά που έχω στειρώσει, δεν πιάνονται με τίποτα... μόνο με τη γατοπαγίδα και αυτό αν δεν είναι αρκετά πονηρεμένα ώστε να πατήσουν πάνω στο σιδεράκι που ρίχνει τη πόρτα ..)
Τον πήγα λοιπόν στο κτηνίατρο, ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό, αλλεργική αντίδραση από ψύλλους (η κάτι τέτοιο χεχε δεν θυμάμαι ακριβώς πως το είπε ο ντοκ) με αποπαρασιτωση δυο φορές και τρελό ψάξιμο στα στενά της περιοχής για να του δίνω την αντιβίωση (είχαν μολυνθεί οι πληγές από το πολύ ξύσιμο) έγινα μια χαρούλα.
Δεν με επισκέπτεται συχνά αλλά δυο τρεις φορές το μήνα έρχεται και του βάζω φαγητό.
Είναι όμως τόσο ομορφούλης και φιλικός είναι κρίμα να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στο δρόμο και να κινδυνεύει κάθε μέρα από αυτοκίνητα, αρρώστιες, πείνα...
Ο ντοκ θυμάμαι που είχε πει μόλις τον είδε (παρότι είχε το μαύρο του το χάλι από τους ψύλλους) ότι αυτό το χρώμα που έχει είναι το αγαπημένο του χιχι και πράγματι έχει ένα γκρι με μπεζ ρίγες χρώμα πολύ ξεχωριστό.
Λέτε υπάρχει περίπτωση να βρει οικογένεια?
Σκέφτομαι να του βάλω μια αγγελία με φωτογραφίες του, αλλά επειδή δεν ξέρω πως θα τα πηγαίνει μέσα σε σπίτι (αν δηλαδή θα λερώνει, θα τα πάει καλά με τους ανθρώπους...) δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα Γιάυτο ζητώ τη γνώμη σας που όπως βλέπω έχετε εμπειρία
Καλά δεν υπάρχω .. την ιστορία της ζωής μου έγραψα!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evaki1
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
evaki1
Νεοφερμένο μέλος
Όταν βρέι σπιτάκι το τυφλάκι που φιλοξενώ προσωρινά, σκεφτόμουν μήπως να τον έπαιρνα σπίτι να δω πως τα πάει μέσα σε σπιτί κλπ και να βάλω τότε την αγγελία του?
Αλλά αν δεν βρεθεί κάποιος να τον πάρει τι κάνω? Αν συνηθίσει σε σπίτι δεν γίνεται να ξαναβγεί έξω μόνο του έτσι δεν είναι?
Η απλά να τον αφήσω έτσι όπως είναι στη μοίρα του?
To be or not to be (όλο απορίες είμαι)
elvenstar
Επιφανές μέλος
evaki1
Νεοφερμένο μέλος
Απλά έλεγα μηπως να τον βοηθούσα να προσπαρμοστεί μέσα σε σπίτι για να βρεί οικογένεια (αλλά και αύτο όταν βρει το τυφλάκι που μου άφησαν στην πόρτα πρώτα -προσ το παρόν το ζουζούνι/τυφλάκι αναρρωνει απο την επέμβαση στο ματάκι του στο κτηνιατρείο)
Η στείρωση εννοείται θα γίνει απλά τώρα με τα έξοδα του κτηνιάτρου και με κάποιες στειρώσεις σε που έχω κάνει κυρίως σε θηλυκά αδεσποτάκια το τελευταίο χρόνο δεν έχω και την μεγάλη οικονομική δυνατότητα να το κάνω άμεσα
Αν δεν καταφέρω όμως να του βρώ σπιτάκι του γκριζούλη θα παίξει τρελο πακέτο!!!
Γι'αυτο είμαι μέσα στην απορία
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Μοιάζει πολύ ένα γάτο που είχα χάσει πριν από 2χρόνια περίπου

Οσο για την ερώτησή σου, εννοείτε να του βάλεις αγγελία, μπορεί να προσαρμοστεί νομίζω, εξάλλου ίσως να βρεθεί κ για την ειδική περίπτωσή του, μιας κ είναι μαθημένος έξω, σπίτι με κήπο. δεν είμαι υπέρ αλλά σε ειδικές περιπτώσεις

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αυτο θα ειναι απο τα πιο κουφα εδω μεσα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Φανταζεσαι να ειναι ο δικος σου;;;Αυτο θα ειναι απο τα πιο κουφα εδω μεσα!
δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

evaki1
Νεοφερμένο μέλος

Σε εμένα δεν έρχεται συχνά γιατι κοντά στη γειτονιά μου έχει κάποια σπίτια με κήπους που ταιζουν αδέσποτα γατίδια και ίσως μάλλον συχνάζει εκεί.
Απο την ημέρα που είχα αναρτήσει το πόστ τον εχω δει μόνο μια δύο φορές να ανηφοριζει προς τα εκει όταν βρισκόμουν στο δρόμο
evaki1
Νεοφερμένο μέλος
Είναι δύσκολη εποχή

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evaki1
Νεοφερμένο μέλος
Φροντίζω και άλλες γατούλες που είναι όμως αγριες δεν πλησιάζονται ούτε στα 2 μέτρα, τις έχω στειρώσει και προσπαθώ να φροντίζω την υγεία τους...
Εχω βρεί και 3 γατάκια σε διαφορετικά σημεία αυτό το μήνα και τρέχω και δν φτάνω, το ένα έχει βρεί σπιτάκι, για το άλλο ακόμα ψάχνω και το τρίτο ακόμα δεν το έχω καταφέρει να με πλησιάσει... είναι σε ένα κήπο κοντά στο σπίτι μου και πηγαίνω και του βάζω τα βράδυα λίγο φαγητό αλλά δεν πλησιάζει με τίποτα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool