Θέμα με νύχια

elenidn

Νεοφερμένο μέλος

Η elenidn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
παιδια πριν λιγες μερες πήγα τη γατούλα μου στο κτηνίατρο για εμβόλια κ για να τισ κόψει τα νυχια ... ωστόσο χθές παρατήρησα πως το ένα της νυχάκι είχε μεγαλώσει τοοοσο πολυ ποθ σχεδόν είχε μπει μέσα στο κρέασ ..της το έκοπσα με ένα νυχοκόπτη αλλα νομίζω πωσ είναι πρισμένο ακόμη ... :/ τι να κάνω ?? εκτός του ότι εδώ κ λίγες μέρες νιαουρίζει διαρκώς απο εκεί που δεν ακουγότανε σχεδόν καθόλου !!! :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο κτηνιατρος δεν ειδε το προβλημα οταν της εκοβε τα νυχια; Μου φαινεται απιθανο να μεγαλωσε τοσο πολυ το νυχι μεσα σε λιγες μερες :worry: Αν ημουν στην θεση σου μαλλον θα περιμενα 1-2 μερες να δω αν υπαρχει βελτιωση και αν δω οτι η κατασταση παρεμενε σταθερη ή χειροτερευε θα την πηγαινα να την δει ο κτηνιατρος. Σιγουρα το επαθε απο νυχι; Μηπως πατησε κατι και της μπηκε στην πατουσα; Μηπως επαθε καμια μυκητιαση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι θα μπορουσε να εχει πατησει ?? παντα μεσα στο σπιτι ειναι .....:worry: εγω της το εκοψα αλλα ανησυχωωω ...της εβααλα κ λιγο οινοπνευμα να καθαρισει η περιοχη ... μπενταντιν κανει να της βαλω ?? δε 3ερω .... :/:

Το μπεταντιν ναι κάνει και είναι καλύτερο από οινόπνευμα.
Μα να είχε μεγαλώσει τόόόσο πολύ το νύχι που να έχει μπει στο κρέας?:hmm:

απορώ πως δε το ειδε ο κτηνιατρος .... εδώ το είδα εγώ .... :( περιεργο δεν ειναι βρε παιδιά?? τι να πωωω ...................... :hmm:
παντως απο τη μέρα που της το έκοψα δε νιαουρίζει καθόλου ... :confused:

Μπεταντιν αραιωμενο με νερακι παντα,οχι σκετο,κι αν βρεις Hibitane ακομα καλυτερα.Εισαι σιγουρη οτι ηταν απο το νυχι;

Παντως αν δεν προλαβαινεις να πας στο γιατρο ρωτα και το γιατρο του site.
Περαστικα και ελπιζω να πανε ολα καλα!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back