Θα βάλει φόλες!!

kakashi-sensei

Δραστήριο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα.
Απέναντι μου έχω μια πολύ κακιά γειτόνισσα. Βρίζει και βαράει τα εγγόνια της (μιλάμε για παιδάκια 2, 7 και 10 ετών περίπου) και κραυγάζει συνέχεια! Δε σέβεται καθόλου τη γειτονιά και ούτε τις ώρες κοινής ησυχίας.
Πάντα έριχνε νερό και τρόμαζε όλες τις γάτες που έρχονταν κατα καιρούς στη γειτονιά. Είμαι σε αυτή τη γειτονιά 2 χρόνια τώρα.
Πριν ένα χρόνο η ακατανόμαστη πήρε μια καημένη σκυλίτσα. Την έχει δεμένη όλη την ώρα, είτε στην μπροστινή αυλή, είτε στην ταράτσα, είτε στην πισινή αυλή. Όποτε θυμηθεί την πάει καμιά βόλτα για κανα 5λεπτο. Όταν την πάει βόλτα έχει μαζί της μια βέργα (νομίζω σιδερένια) για να τη χτυπάει, αν κάνει αταξίες. Η σκυλίτσα γαβγίζει πολλές φορές μέσα στη μέρα, (μεσημέρια 3, 4 η ώρα) αργά το βράδυ, ξημερώματα, γιατί είναι μονίμως δεμένη και δεν μπορεί να εκτονωθεί.
Όποτε της την δώσει με τα γαβγίσματα βγάινει στην αυλή και την χτυπάει είτε με τα χέρια, είτε με τη βέργα και το σκυλί κλαίει, είτε της ρίχνει νερό με το λάστιχο της αυλής. Της ρίχνει νερό ακόμα και μέσα στο σπιτάκι που της έχει φτιάξει. Πάει να βγεί έξω η σκυλίτσα απο το σπιτάκι και τη χτυπάει ή της ρίχνει νερό για να ξαναμπεί μέσα. Κι αυτό μπορεί να γίνεται απογεύματα 6 η ώρα, ή 9 η ώρα το βράδυ. Απλά και μόνο επειδή της τη δίνει που το σκυλί της γαβγίζει απο πλήξη και βαρεμάρα.

Ποτέ δε μιλούσαμε, ούτε καλημέρα, τέτοιος άνθρωπος που είναι. Σήμερα το πρωϊ 18/6/10 άκουσα να λέει σε γείτονα οτι θα βάλει ποντικοφάρμακο στις γάτες. Αυτό ήταν. Απο σήμερα πόλεμος.
Άνοιξα την πόρτα και έγινε καβγάς. Με κατηγόρησε οτι εγώ φταίω που γαβγίζει ο σκύλος της στις 6 το πρωϊ και την ξυπνάει, γιατί ακούει τις γάτες ! Μου είπε να μη τους βάζω φαγητό για να μη μαζεύονται και ξεσηκώνουν το σκύλο της !
Μόνο η Σίλβεριν και μια άλλη έρχεται στην αυλή μου και ποτέ δε νιαουρίζουν ώστε να ενοχλήσουν. Εξάλλου η Σίλβεριν έχει ενα απαλό μικρό νιαουρισματάκι όπως θα ακούσετε και στο βίντεο παρακάτω.
Μου είπε οτι έβρεξε τη Σίλβεριν 7 φορές και οτι θα βάλει ποντικοφάρμακο στην αυλή της. Η Σίλβεριν την κοιτούσε με τρόμο εν'τω μεταξύ.

Εγώ επικοινώνησα με την Πρόεδρο της Φιλοζωϊκής Ηλιούπολης σήμερα το πρωϊ για να ζητήσω τη συμβουλή της στο πώς να κινηθώ. Ήταν μια εξαίρετη κυρία, πολύ πρόθυμη να με ακούσει, να με βοήθησει και να με ενθαρρύνει και πραγματικά την ευχαριστώ.

Πρόκειται να καταγγείλω την ακατανόμαστη στη Νορμαχία και η Νομαρχία θα της ασκήσει Ποινική Δίωξη, η οποία είναι αυταπάγγελτη. Θα πάει δικαστικώς και εύχομαι η Δικαιοσύνη επιτέλους να δράσει Δίκαια και για τη σκυλίτσα και για τις απειλές της σε εμένα για τη Σίλβεριν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ !
Σώστε τη Σίλβεριν, υιοθετείστε την ή φιλοξενείστε την μέχρι να βρεθεί οικογένεια, γιατί μπορεί να την δηλητηριάσει για αντίποινα και μετά θα είναι αργά...

Εγώ εν'τω μεταξύ πρέπει για άλλους λόγους να μετακομίσω και έχω ήδη 5 γάτες μέσα στο σπίτι. Δε θα μπορέσω να την πάρω μαζί μου και τότε θα η Σίλβεριν θα βρεθεί όντως στα δόντια αυτής...

Μπορεί να δωθεί και σε φιλόζωο που έχει κήπο με περίφραξη !
Τα έξοδα του πρώτου εμβολίου και της στείρωσης τα αναλαμβάνω εγώ.

Η Σίλβεριν περιμένει την αγάπη σας και εύχεται να την σώσετε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !
ΤΗΛ: 6950612938

*Βίντεο με την Σίλβεριν (το ξεφουσκωμένο μπαλονάκι)
https://s852.photobucket.com/albums/ab83/MyCatFamily/Help%20a%20stray%20cat/?action=view&current=MOV02571.flv

την αγγελια τν βρηκα στο φεισ μπουκ
εχω βαλει και αγγελια εδω οτι χαριζεται η γατουλα!!
δεν εχω λογια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back