Θα ηρεμήσει άραγε;

• Thread starter Thread starter Lia33
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ευχαριστώ πολύ! Απλώς ανησυχώ ότι προσπαθεί να μου πει κάτι... Δεν είναι εύκολος στο φαγητό και μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι τρώει τις κροκέτες του μόνο όταν τις μουλιάζω. Επίσης φοβάμαι ότι το επίμονο παιχνίδι είναι λόγω άγχους αποχωρισμού.... Ανησυχώ υπερβολικά;

Επίσης, συγνώμη για το άσχετο θέμα, αλλά πώς μπορώ να αξιολογήσω θετικά τα μηνύματά σας; Νιώθω αχάριστη που δεν το κάνω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Επίσης, συγνώμη για το άσχετο θέμα, αλλά πώς μπορώ να αξιολογήσω θετικά τα μηνύματά σας; Νιώθω αχάριστη που δεν το κάνω....
Θα πρέπει να συμπληρώσετε πρώτα 20 ποστ και μετά θα μπορείτε.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω, δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν είναι υπερβολικό το άγχος σου, γιατί με τα γατούλια μας όλες λίγο-πολύ αγχωνόμαστε αφού...
τα αγαπάμε κι υπερβολικά!:P
Όσο για το "άγχος αποχωρισμού", θα μπορούσε...:hmm:
Αν και πιθανότερο βρίσκω να θέλει να του διαθέσεις περισσότερες ώρες ασχολούμενη παίζοντας μαζί του.
Και κοίτα, μη σε πιάσουν οι τύψεις αν δουλεύεις και δεν έχεις τη δυνατότητα.. Αρκεί οι ώρες που περνάτε μαζί να είναι "ποιοτικές":)

Προσπαθώ όσες ώρες είμαι στο σπίτι να περνάμε τον χρόνο μας μαζί, απλώς τώρα λόγω εξεταστικής δεν μπορώ να του δίνω την προσοχή που θέλει, φροντίζω όμως να είμαστε στον ίδιο χώρο όσο διαβάζω. Καμιά φορά όταν δεν μπορώ να συγκεντρωθώ τον κλείνω στην κουζίνα να φάει λίγο και να επιστρέψει πιο ήρεμος, με διάθεση για ύπνο. Όπως είπα και πιο πριν, τον βάζω για ύπνο κατά τις 10 και μισή, γιατί εκείνη την ώρα αρχίζει και γλαρώνει... τι μπορώ να κάνω για να διαπιστώσω αν έχει άγχος αποχωρισμού; να βάλω κάμερα :P ; πάντως δεν κλαίει πριν φύγω, ούτε κάνει ζημιές, αντίθετα συνεχίζει το παιχνίδι... Συγνώμη που μακρηγορώ αλλά όπως είπα προσπαθώ να είμαι σωστή απέναντί του....

Και είσαι σωστή απέναντί του, αλλά κι εκείνος σα μωρό που είναι ακόμα ,κάνει τη δουλειά του. :P Όμως μην ανησυχείς, σιγά σιγά μεγαλώνοντας κι όσο περνάει ο καιρός θα προσαρμόζεται όλο και περισσότερο΄στις συνήθειες σου (μα κι εσύ στις δικές του:hehe:)

Ααα αν είχαμε ένα ευρώ για κάθε γρατσουνιά.... Είναι πάρα πολύ μωρό ακόμα. Κάπως έτσι θα έπαιζε και με τα αδερφάκια του, μόνο που εκείνα θα τον δάγκωναν και θα τον γρατσουνούσαν πίσω. Έτσι θα μάθαινε τα "όρια" του. Γενικά δεν έχουν πλήρη συναίσθηση νομίζω, σε αυτή την ηλικία. Θυμάμαι που ο δικός μου τότε δεν μπορούσε να πηδήξει στο κρεβάτι, πηδούσε μέχρι εκεί που έφτανε και γαντζωνόταν και σκαρφάλωνε. Μόνο που δεν τον ένοιαζε αν γαντζωνόταν στο στρώμα ή σε πόδι...

Οπότε υπομονή, σε λίγους μήνες θα ηρεμήσει.

Εχω και γω εναν γατουλη 9 μηνων και οπως προειπα σε προηγουμενο θεμσ πρεπει να πινει red bull κρυφα χαχαχα διαολι σκετο, δεν κουραζεται ηθελα να ξερα; δαγκωνει (ελαφρα) τρεχει, κυνηγαει ασταματητα την ερμη την σκυλιτσα μου εχει γεμισει τρυπες τα σεντονια στο κρεβατι (τζαμπα το ονειχοδρομειο) μου εχει σκισει 2 κουρτινες γιατι χοροπηδαγε κ τις διελυσε ο ταλιμπαν! Χαχαχα παρ ολη την τρελλα του τον αγαπω τον κουκλο! Κ την σκυλιτσα μου βεβαια! Ειναι κ τα δυο φερμενα κ κακοποιημενα απο τους δρομους κι αυτο με κανει τα τα υπεραγαπω διπλα! Να τα χαιρομαστε τα διαολακια μας χαχαχαχα !!!! Καλη μας υπομονη!

Efini καλωσήρθες και να τα χαίρεσαι και τα δυο τα ζουζουνάκια, σκυλίτσα και γατούλη-ντούρασελ!:D

Efini καλωσήρθες και να τα χαίρεσαι και τα δυο τα ζουζουνάκια, σκυλίτσα και γατούλη-ντούρασελ!:D

Σ ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!!! :clapup: να χαιρεσαι και συ το ζουζουνι σου!!!!:)

Να'σαι καλά και καλή σου μέρα! :) Αν θέλεις μπορείς να μας γνωρίσεις τον μικρό σου αεικίνητο γατο-ζουζούνο, ανοίγοντας ένα δικό του θέμα εδώ απ' όπου, μαζί με φωτο του, θα μπορούμε να θαυμάζουμε συνεχώς και..απεριορίστως! ;)
t09145.gif

3η γάτα στο σπίτι και θέματα ύπνου!

Καλημερα !!

Εχουμε πλεον και 3η γατα! Την εσωσα μαζι με τα αδερφακια της και ειπα να την κρατησω ενω τα υπολοιπα δωθηκαν σε καινουργιες οικογενειες!!

Εχω 2 χωρους στο σπιτι..! Την Σαλονοκουζινα και το υπνοδωματιο!! Την μικρη την εχουμε σχεδον μηνα...και την φερνουμε σε επαφη με τις μεγαλες μας..! Σε γενικες γραμμες τα πανε καλα...εκτος απο κατι μπατσακια που πεφτουν που και που! Τα βραδια ομως την εχουμε μαζι μας και κοιμαται, με κρεβατακι, ξεχωριστη αμμο, νερο και φαι !

Το προβλημα ειναι οτι δεν μας αφηνει να κοιμηθουμε ΚΑΘΟΛΟΥ!! Ναι ειναι μωρο...ναι θελει ολο να παιζει...αλλα ολο το βραδυ σχεδον μας πεθενει..! Ανεβαινει και αρχιζει να δαγκωνει..να γρατζουναει (εννοειται πανω στο παιξιμο...αλλα δεν παυει να μας ξυπναει) ! Δεν θελω να την βγαλω με τις μεγαλες...γιατι ειναι πολυ ρευστα ακομη τα πραγματα!! Εχει κανεις καμια ιδεα ;; Πολιτιμο πραγμα ο υπνος....ειδικα οταν ξυπνας χαραματα :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: 3η γάτα στο σπίτι και θέματα ύπνου!

Καλημέρα και μπράβο για την υιοθεσία της μικρής!!
Το γατάκι είναι μωρό και θα τα έχετε αυτά!! η Κίρα μου με είχε ξάγρυπνη μέχρι τα 3 της χρόνια....:/: Θέλει μεγάλη υπομονή, ίσως να το παίζατε λίγο πριν κοιμηθείτε ώστε να κουράζεται και να ελπίζετε σιγά σιγα να ηρεμήσει.
Επίσης τα ΣΚ που θα έχετε καλύτερη εποπτεία μπορείτε να τα προσπαθήσετε κι όλα μαζί για να δείτε πως θα αντιδράσουν. Ισως τελικά βοηθήσει και η εκτόνωση με τα μεγάλα και σας αφήνει να κοιμάστε!! Αφού οι σχέσεις είναι καλούτσικες μεταξύ τους, τότε δοκιμάστε το. Τις μεγάλες τις έχετε απομονώσει στο λοιπό σπίτι εκτός κρεβατοκάμαρας;
Ξέρω πως όλα αυτά καλά είναι και ότι ο ύπνος είανι πολύτιμος - το έχω περάσει για αρκετό καιρό - αλλά θέλει υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τις μεγάλες τις έχετε απομονώσει στο λοιπό σπίτι εκτός κρεβατοκάμαρας;

Ναι...ειναι στον υπολοιπο χωρο οι αλλες..! Μονες τους! Το κακο δεν ειναι οτι ανεβαινει επανω στο κρεβατι μαζι μας! Ειναι οτι το παιχνιδι της ειναι αρκετα βιαιο και επωδυνο και για τους δυο μας.. :( ! Επειδη την πηρα πολυ μωρο και δεν εμαθε να χειριζεται το παιχνιδι της αρκετα οπως μαθαν οι αλλες με τα αδερφια και την μαμα τους....γρατζουναει και δαγκωνει δυνατα! Διαβασα τι πρεπει να κανω...αλλα μες τη νυχτα...χανομαστε ολιγον... :P

Απάντηση: 3η γάτα στο σπίτι και θέματα ύπνου!

Γέμισε το δωμάτιο με παιχνιδάκια για να παίζει εκεί. Εγώ είχα κρεμάσει από το πολύφωτο ένα κορδόνι και ασχολιόταν με αυτό. Υπομονή κανένα μήνα κρατάει αυτό. Επίσης αν το πάρεις στα χέρια και το χαϊδέψεις λίγο αποκοιμιέται ξανά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back