tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος

:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eva82
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
george_2791
Νεοφερμένο μέλος
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις καταστροφης απο αγρια ζωα δεν προβαινουν σε θανατωσεις αλλα απλα κοβουν το οποιο μονοπατι χρησιμοποιουν..
George...μην στειλεις καμια συνταγη απ τον αιγυπτιακο τσελεμεντε...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι μιλαει για τον παστουρμα.....σωστα...ουτε και εμενα μου αρεσει να τρωγονται οι γκαμηλες...οπως δεν αρεσει και στους μουσουλμανους να τρωνε χοιρινο....αυτο το ποστ ομως,δεν αποδεικνυει με τιποτα τα παραπανω γραφομενα για τις γκαμηλες και το αεροδρομιο...

fru_fru
Δραστήριο μέλος
ΑΛΛΑ! Αυτα τα ζωα θεωρουνται Θεοι. Και θεωρουνται Θεοι επειδη μπορουν να επιβιωσουν στις ερημους για εβδομαδες ολακερες. (Προσωπικη μου γνωμη? ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΖΩΑ....)
Στο Εμιρατο του Ντουμπαι πχ τις εχουν μη σταξει και μη βρεξει! Απαγορευεται να πανε οι 'γουρουνες' για εκδρομη στην ερημο σε μερη οπου υπαρχουν καμηλες. Αυτο για να μην τις φοβησουν. Εχουν απιστευτους νομους για να ΜΗΝ φοβιζουν τις καμηλες που ειναι και το σημα καταταθεν... - μετα απ αυτο βγηκε η Mercedes
- Καθε πρωι μοιραζουν αρμοδιοι σακκια με τροφη, φρεσκα φυλλα πλουσια σε νερο, και απ οτι εμαθα φροντιζουν να εχουν τα ζωα προσβαση σε γλυκο νερο.Οι Αιγυπτιοι, αλλος λαος, αλλα δε νομιζω οτι θα εκαναν αυτα που λεγονται, θα θελα να δω ενα λινκ παντως για να παραθεσω σχολια που ισως εχουν οι ντοπιοι.
Και να πω και το αντιδραστικο μου γιατι ετσι με ξερετε...
Τα κοκορετσια και τα κοντοσουβλια που τρωμε εμεις ειναι απο ..λαχανακια Βρυξελλων??
Λεω τωρα η τρελλογρια...

σμουτς
φρου
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Για τις καμηλες της Αιγυπτου θα επανελθω σε ποστ οταν μιλησω με ντοπιους κατοικους που γνωριζω εκει.
ΑΛΛΑ! Αυτα τα ζωα θεωρουνται Θεοι. Και θεωρουνται Θεοι επειδη μπορουν να επιβιωσουν στις ερημους για εβδομαδες ολακερες. (Προσωπικη μου γνωμη? ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΖΩΑ....)
Στο Εμιρατο του Ντουμπαι πχ τις εχουν μη σταξει και μη βρεξει! Απαγορευεται να πανε οι 'γουρουνες' για εκδρομη στην ερημο σε μερη οπου υπαρχουν καμηλες. Αυτο για να μην τις φοβησουν. Εχουν απιστευτους νομους για να ΜΗΝ φοβιζουν τις καμηλες που ειναι και το σημα καταταθεν... - μετα απ αυτο βγηκε η Mercedes- Καθε πρωι μοιραζουν αρμοδιοι σακκια με τροφη, φρεσκα φυλλα πλουσια σε νερο, και απ οτι εμαθα φροντιζουν να εχουν τα ζωα προσβαση σε γλυκο νερο.
Οι Αιγυπτιοι, αλλος λαος, αλλα δε νομιζω οτι θα εκαναν αυτα που λεγονται, θα θελα να δω ενα λινκ παντως για να παραθεσω σχολια που ισως εχουν οι ντοπιοι.
Και να πω και το αντιδραστικο μου γιατι ετσι με ξερετε...
Τα κοκορετσια και τα κοντοσουβλια που τρωμε εμεις ειναι απο ..λαχανακια Βρυξελλων??
Λεω τωρα η τρελλογρια...
σμουτς
φρου
θα συμφωνησω απολυτα με ολα οσα εγραψες!!!.........και με τον τροπο που τα εγραψες...

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool