Θα με ξεχάσει;

Nikkolas

Νεοφερμένο μέλος

Ο Nikkolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 115 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Γειας σας,

ηθελα να ρωτησω κατι οσους χρειαστηκαν να λειψουν μεγαλα χρονικα διαστηματα και να αφησουν πισω την γατα τους. Η Molly ειναι 7 χρονων και ειναι μαζι μας απο 3 εβδομαδων. Την βρηκα βαρια αρρωστη,με πειραγμενες ολες τις αισθησεις της. Μετα απο θεραπεια και καιρο το μονο που δεν εφτιαξε τελιος ειναι η οραση της και τα μουστακια της δεν ανιχνευουν το χωρο γυρω της. Αυτο την εχει κανει ενα ιδιαιτερο γατι, με πολλα νευρα και πολλα ξεσπασματα!
Οπως και να εχει την υπερ-λατρευω αλλα δυστυχως τα αισθηματα δεν ειναι αμοιβαια:(
Δεν μου "επιτρεπει" να την χαιδευω, για αγκαλια δεν το συζηταμε!!
Το μονο ατομο που αφηνει να την χαιδευει ειναι η μανα μου,αλλα βεβαια οποτε το διαλεγη η ιδια!!
Στη μανα μου καθεται πανω της, την χαιδευει, κανει την κινησει με τα χερακια της οπως οταν θυλαζουν τα μικρα και ρονρονριζει κτλ. γενικος με την μανα μου το απολαμβανει πολυ.
Σε μενα ερχεται,παλιοτερα βεβαια πιο πολυ, οποτε ηθελε να παιξει. Ηταν λες και μας εχει διαχωρησει,τη μανα μου για τα χαδια και εμενα για τα παιχνιδια.
Οπως και να εχει, τον Σεπτεμβριο φευγω για σπουδες για 2 χρονια και δεν ξερω ποσο συχνα θα μπορω να επιστρεφω σπιτι.
Και η ανησυχια μου αν θα με ξεχασει?:eek:

Οσες φορες εχω λειψει σε διακοπες δεν της καηκε καρφι οταν γυρισα.
Ξερω οτι ειναι ανεξαρτητες οι γατες και γιαυτο και μαρεσουν περισσοτερο απο τα σκυλια!:D

Ηθελα να δω αν καποιοι εδω μεσα χρειαστηκαν να λειψουν για μεγαλο χρονικο διαστημα και πως το πηρε η γατα τους.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Νικολας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς, δεν νομίζω να σε ξεχάσει, το πολύ πολύ να σου κάνει λίγα μούτρα τον πρώτο καιρό που θα γυρίσεις :P
Εγώ έχω φύγει εδώ και 9 χρόνια απ'το σπίτι και οι γάτοι της μαμάς μου με αναγνωρίζουν κανονικότατα όποτε πηγαίνω να τους δω.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλικη, σε ευχαριστω πολυ για το μηνυμα σου,μακαρι να εχεις δικιο!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back