Θα με ξεχάσει;

alexianna

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο alexianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,

το πρόβλημά μου μπορεί να ακουστεί κάπως υπερβολικό αλλά νομίζω πως όποιος έχει γνωρίσει ένα έντονο δέσιμο με το ζωάκι του, θα με καταλάβει.
Έχω, λοιπόν, 3 γατούλες σπίτι μου και με τη μεσαία έχω φοβερό δέσιμο. Τη μεγάλωσα από 10 ημερών με μπιμπερό (τώρα είναι 3 χρόνων) και γενικά μου έχει τρομερή αδυναμία. Είναι συνέχεια μαζί μου, πολύ συχνά πάνω στην αγκαλιά μου, το βράδυ κοιμόμαστε κυριολεκτικά αγκαλιά (δεν φεύγει, αν δεν σηκωθώ κι εγώ από το κρεβάτι και πολλές φορές έρχεται και κοιμάται κυριολεκτικά πάνω στο κεφάλι μου!) και με γλείφει ακόμα και στο πρόσωπο! Όλα αυτά δεν τα κάνει με κανέναν άλλον στο σπίτι (μένω με τους δυο μου γονείς).
Το θέμα είναι πως λόγω δουλειάς θα χρειαστεί για 1-1,5 χρόνο να λείπω σε ταξίδια. Θα λείπω κατά μέσο όρο 1-1,5 μήνα τη φορά και μετά θα γυρνάω και θα κάθομαι σπίτι για κάποιο διάστημα (από 10 μέρες μέχρι 1-2 μήνες αναλόγως τις συγκυρίες). Λέτε θα χαθεί αυτό το δέσιμο που έχουμε μεταξύ μας; Ετοιμάζομαι να φύγω το πρώτο μου ταξίδι για 5 εβδομάδες σε 10 μέρες από τώρα κι εγώ αντί να χαίρομαι, σκέφτομαι συνεχώς αυτό το πράγμα.
Να σας πω πως και τα προηγούμενα 2 χρόνια έλειψα μερικές φορές αλλά για μικρότερα διαστήματα (το μεγαλύτερο ήταν 3 βδομάδες) και από τις συνολικά 7 φορές που έλειψα μόνο μία μου κράτησε μουτράκια για 2-3 μέρες και έδειχνε να έχει δεθεί με τη μαμά μου. Όλες τις υπόλοιπες φορές ήταν σαν να μην έχω λείψει, αλλά επαναλαμβάνω ήταν μικρότερα διαστήματα και λιγότερο συχνά. Δεν φοβάμαι μήπως με ξεχάσει συνολικά ή δεν με αγαπάει πια, γιαυτό άλλωστε δεν ανησυχώ για τις άλλες μου δύο γατούλες, που με αγαπούν και τις αγαπώ εξίσου. Φοβάμαι μήπως χαθεί αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο που μου έχει η μικρή.
Τι νομίζετε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσωπικά δεν πιστευω πως χάνεται αυτο. Απλα λογικό ειναι καθε φορα που θα επιστρέφεις να χρειαζεται καποιο μικρό διάστημα να συνηθισει. Και ενταξει, αφου ειναι τοσο δεμένη μαζι σου λογικό να της λείπεις αλλα άμα εχει καποιο να τη φροντίζει μια χαρα θα ειναι. Μην ανησυχείς δεν ξεχνάνε τις αδυναμίες τους. Αφου οπως λες την ξαναφησες απλα ειναι πιο πολλυς ο καιρος δεν πιστευω οτι μπορει να αλλαξει κατι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back